Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RastaBeaty

jego była pisze mu smsy... i pyta go o jego życie sexualne ;/ i nie tylko...

Polecane posty

Normalna, ni brzydka ni piękna, ale widać, że ma 'zadziorny' charakterek

Dziewczyna wie, gdzie uderzyć. Nie w twojego faceta, autorko. W ciebie. Tylko w kompleksy nie wpadnij - na tym jej również zależy. Szczerze powiedziawszy... Baaardzo przeciętna. Obawiam się, ze raczej nie podnieciłaby nawet wyschniętego na wiór drewna. Rozpaczliwa głupota wyziera jej z oczu.

A niby skąd ex ma wiedzieć, że autorka widziała te smsy/maile?! Pytasz poważnie, czy udajesz? :-o

Gość 47edyta
możesz się cieszyć że nie pisze z nią po kryjomu. tylko napisał jej że to nie jej sprawa i olał. a że ci nie powiedział to widać martwić cb nie chciał. jeśli ci to przeszkadza to powiedz mu że trochę cb to za bolało i żeby ci następnym razem powiedział. widać że ona nic dla niego nie znaczy i nie potrzebnie snujesz czarne scenarjusze. pojedzie, zabierze rower i tyle. albo jedź z nim.

Trzeba być prorokiem czytając lamenty dziewczyn na tym forum? Co druga zagląda na pocztę, fejsbuka, nasząklasę czy inne fotki, należące do ich facetów. Co druga przegląda telefon w poszukiwaniu dowodów zdrady i innych niewierności. Zresztą autorka też to zrobiła, prawda? Tak się zachowują panny XXI wieku - kontrolować, sprawdzać, trzymać rękę na pulsie. Zarówno ex jak i next wiedzą coś na ten temat.

zgadzam się z Damascenką w 100% zamiast się wkurzac na jakąś głupiutka gąskę, która przeciez nie jest dla ciebie żadnym zagrożeniem pokaż swojemu facetowi, że cię to zupełnie nie obchodzi trochę klasy dziewczyno, chłopak reaguje na poziomie może i ty powinnaś zamiast się rzucac i rwac włosy z głowy spójrz na to z góry nie jest to miła sytuacja, ale od ciebie zależy jak to rozegrasz - nie daj się wyprowadzic z równowagi i pokaż, że jestes ponad to

Gość sylvia 007
a mowilam ze na rowerku sie nie skonczy,ta dziewczyna to psychopatka.Ona molestuje chlopaka , nie moze patrzec na jego szczescie i chce mu je zburzyc.On sie juz w to wplatal zalatwil sie tym rowerkiem, Mialam podobna historie z mezczyzna polowal caly rok pod jakims pretekstem ,mimo ze bylam stanowcza.Horror ,

Gość onawi
jesli on jest slaby to w koncu jej ulegnie jak sama mu bedzie w majty wlazic,myslalam ze na poczat0ku przesadzasz ale jednak mialas racje i intuicja cie nie zawiodla ze ona cos knuje......dziwa je*ba*na,docenia teraz jak stracila......powodzenia

Gość melissa1988
była mojego chłopaka pisała do niego parę tygodni, żeby się spotkali, że chce mu wytłumaczyć wszystko, żeby nie miał do niej żalu. Bardzo się denerwowałam,bo pisała ciągle, kazałam mu iść i to załatwić raz na zawsze. Oczywiście wypytała go przy okazji o wszystko, zbadała teren, chciała wiedzieć czy nadal coś do niej ma i jak daleko sprawy zaszły ze mną. Dała spokój, była cisza. Nie mają ze sobą kontaktu. To co teraz? Napisała,że płacze przez niego bo tęskni za ich dawnymi relacjami. Sama się sobie dziwię, że to wszystko tak znoszę, ale wiem,że on nie chce do tego wrócić, pozostaje mi wierzyć,że z jego strony to jest nie na zasadzie "wmawiam coś sobie aż w to uwierzę"