Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka 34

Hirsutyzm

Polecane posty

u mnie hmmmm miotam sie miedzy mezem a marynarzem :) luisa wczoraj napisala ze ktos jej zmarl i teraz milczy a co u Ciebie ? wszystko ok z facetem i w ogole ?:)

tak, wszystko ok. o rany, biedna Lou.. lece, moze zajrze wieczorem.. buziaki dla wszystkich

Ojj I Luisa sie nie odezwala... biedna :( Emilko, no najpiekniejszy czas ale wydaje sie ze te wszystkie sprawy typu, szkola, milosci i wgl to nas przerasta... No szkoda mi tej calej sytuacji z D, ale coz nic na sile, jeszcze sie nieraz zakocham i moze tym razem bedzie ok, bo ja jestem pewna ze on mysli ze i tak sie do niego odezwe...:) A tu bam! Cisza...;) KOnstancj! No no co za zaszczyt, mowie ci nie czytaj wszystkiego bo to bezsensu niektore sprawy sa nieaktualne, wiec tam pare ostatnich stron przeczytaj i git majonez ;) Annqx, juz piatek! Dzis jedziecie wieczorkiem czy jutro rano? ;) A ja sie wlasnie ucze, do zdawania testow na bierzmowanie i prawie nic nie umiem hehe :D Bo ja to do kosciola nie chodze, hmm jestem wierzaca ale nie praktykujaca i teraz to sie na mnie odbija...ugh...ale musze dac rade bo chce byc bierzmowana... Wiec wpadne do was wieczorkiem tak po 19 :) Buziaczki! :**

ledwo żyje , a jeszcze muszę w domu kilka rzeczy zrobić. Konstancja dobrze że wracasz :) Czy tylko ja mam wrażenie że bez Luisy tu jakoś cicho. jutro rano wyjeżdżamy ok 6 :) .

Ja o bierzmowaniu dowiedziałam się tydzien przed, nie przechodziłam żadnych sprawdzianów testów, nauk itp . Po prostu poszłam na próbę jak mamy stać i już .

No to nie ma spanka Annqx... M zostaje na noc czy rano po ciebie przyjezdza? :) No pusto tu bez Luisy, bo ona wlasciwie caly czas miala wolne, wiec tu zawsze ktos byl, a tak to my do poludnia w szkole... No ja mialam przygotowania, a teraz juz zdalam wiec jest ok, i za tydzen bierzmowanie...:)

Rano po mnie przyjeżdża już koło 6 i w niedziele po południu wrócimy bo nie idziemy na poprawiny :). Jeju to już jutro. :D Poli a Ty jak jesteś wytrwała w swoim postanowieniu?

Ahh no juz jutro pewnie stresa masz, ale pamietaj nic na sile :) Oj a czemu nie na poprawiny? Ja jestem bardzo wytrwala, jets nieraz dostepny ale nie pisze, nie tym razem, ma fajne opisy i gdyby tak go nie nzac to bym pomyslala ze cierpi ale on niestety nie ustawia opisow odnoscie swojego nastroju, nie ma wyczucia hehe :D

bo ja w poniedziałek mam dość ważną poprawę z matmy no i jak mnie nie będzie to sierpnień. nie pisz do niego , choćby nie wiem co. moze mu smutno że nie piszesz , ciekawe kiedy sam się odezwie .?

Gość jakaja1
Hej dziewczyny jetsem jestem ale nie nadążam za wami;/ u mnie nic ciekawego..włosy rosną a ja sie zajadam wszystkim do tego studia..istotan załamka..i dzisja akurat nic mi sie nie chce-chce do łóżka:) dziewczyny jestem z wami i czytam Was. i ściskam

Ajć poprawka z matmy, straszne, nienawidze matmy...Wiec trzymam kciuki...A powiedz masz czyms problemy w szkole czy jak? ;> to tak na marginesie sie pytam ;) Moze teskni moze nie, nie wiem, bo my tak mielismy przerwy tygodniowa, ale pamietam ze kiedys bylo inaczej... jak mnie nie bylo trzy dni to jak tylko sie zalogowalam to juz pisal...milo bylo, wiec mysle ze po dluzszym czasie napisze, no chyba ze ma mnie totalnie w dupie... Jakaja no witaj, cos cie ty brakuje... a co studiujesz? ;)

jakaja a co studiujesz? pewnie pisałaś ale ciężko tu nadążać w tym gąszczu.. mam problem z matmą i z chemią . najgorsze przedmioty chyba a Ty jak ? Potęskni to może częściej sam będzie pisał :)

No u mnie matma leży najbardziej, ale tez troche chemia,a reszta jako tako idzie...dlatego mam w niedziele korki...z matmy bo 2 mi wychodzi...ehh porazka... Ogladam teraz fajna komedie na tvp1 jakbys nie miala co robic ...;) Ale pewnie przygotowujesz sie :) A do kogo na wesele jedziecie?

panna młoda to jakaś kuzynka mojego M , a pan młody to jego dobry kumpel podobno . eh żeby mi na czysto wychodziło 2 to bym na korki nie latała, a ja się szykuje , pakuje no i oczywiście oglądam uprowadzoną na tvn :)

Annqx! Czemu mi nie powiedzialas ze taki film ogladasz! Uwielbiam go! Ehh ale coz trudno... No ja mam srednia z matmy 1.70 wiec u mnie tez nie jest kolorowo...A na korki chodzisz? :) AA a myslalam ze to twoja jakas bliska rodzina... i robisz tyle rzeczy ale na kafe zawsze jest czas xD :D

O nieee jednak 1.81! niezle, ale bede miec teraz sporo spr, bo ocen nie mamy...porazka... I jak tak patrze na moje oceny koncowe to plakac mi sie chce...hehe :D

No coż, jakos to bedzie wazne by zdac :D Oki ja lece sie umyc i ogolic i do wyrka...:) Powodzenia jutro, trzymam kciuki i hmmm na luzie ale pamietaj nic na sile1 ;) Buziaki :** I czekamy tu na ciebie w niedziele! :) Emilko gdzies sie podziala? ;) Dobranoc :**

Bedę pamiętać , ale mam tremę ;D O Luisę się trochę martwie . ;/ dobranoc dziewczynki ;*

poli to chyba sprawa jasna , kurde niefajnie juz drugi dzien milczy po tym co mu napisalas? :/ to chyba musisz sobie dac spokoj co? bo skoro napisalas jak to widzsz a on nawet nie zaprzeczyl :/no tak to jest w tym wieku niestety starszy facet bylby na tyle dojrzaly ze chociaz by sie ustosunkowal do tego co napisalas ehhh annnqx baw sie slodko jutro :):):) :*i pomysl o nas tuz po ... ;)myslami bedziemy z Toba :) jakaja1 no ho ho w koncu sie pojawilas pisz tu z nami brakowalo Ciebie :):* luisa napisz chociaz czy wszystko ok ?brakuje nam tu Ciebie :* a ja dzis nawet nie mialam za duzo czasu by tu popisac , zla jestem , moj maz nadal milczy no zenada , ile mam tak do niego pisac , szczerze mowiac znudzilo mnie to potwornie , co on mysli ze bede pisala a on nie bedzie odpisywal i co taka zabawa czy co ? zadalam mu pytanie czy za mna teskni i cisza , wiec jak widac nie teskni , sam sobie strzela samoboja bo jak to widze to przestaje mi sie chciec do niego wracac , spedzilam super dzien z marynarzem i wcale nie mam go ochoty zostawiac , niestety maz mi ten wybor ulatwia swoim zachowaniem , marynarz dzis tak siedzial i sie usmichal a potem powiedzial - NIE MOGE ZYC BEZ CIEBIE - i mnie czule pocalowal , i ja mam z niego zrezygnowac na rzecz naburmuszonego obrazonego milczacego meza ???? zenada :/

Gość jakaja1
hmmmm czy dziewczyny z włochami maja zawsze poroblemy w nauce...kurde od szkoły średniej mam lenia i te włosy to zawsze odbierały odwagi PLaastyke studiuje i nie jest to trudny kierunek wręcz przeciwnie tylko oczywiście ja zostawiam wszytsko na ostatnia chwile i nawet jak czas goni ja ma wszystko w dupce...;/;/; Oj Emi to ci nie zazdrosze z tymi facetami..masakra między młotem a kowadłam;/;/; dziewczyny udanej imprezy na weselichu..sama bym poszła WYJECHALABYM GDZIES DO AFRYKI I TAM ZOSTAŁA:) owocnego dnia dziesiaj dziewczynki:)

Emi, żeby teraz nie bylo tak, ze mąż do ciebie sie odezwie za no nie wiem, miesiac czy ile i powie no ze pomyslal nad wszystkim i chce zebys do niego wrocila, a ty masz sie dobrze z marynarzem a teraz w dodatku, to ze mąż cie olewa, dodaje oliwy do ognia i bardziej bedzie ci zalezec na Aniele, wiec moze postaw mężowi ultimatum czy jak... Oczywiscie jesli tak sie czujesz, bo wiadomo nad kochasz męża ale on swoim zachowaniem powoduje ze oddalasz sie od niego i tak mysle ze moze, gdybyscie tak porozmawiali jeszcze raz i wgl, to by sie wszystko wyjasnilo, bo albo w jedna albo w druga. Bo nie da sie nie zauwazyc ze na Aniele coraz bardziej ci zalezy, a potem mąż bedzie ci truł dupe, ze wiedzial ze tak bedzie, ze sie szybko poddajesz albo ze go oszukiwalas, bo po co ci by bylo wysluchiwanie tego. Tak mi sie wydaje ;) No, jesli D sie odezwie bedziecie wiedziec, ale narazie poukladalam sobie wszystko w glowie i nie czekam na jego wiadomosc, kij z nim. Jakaja, plastyke? Na ASP? No to fajny kierunek :) Ehh jak widac mamy problemyz nauką, bo pewnie bardziej skupiamy sie na wlosach zamiast na tym co jest naprawde wazne.. Annqx, pamietaj napisac!!!! ;) Luiso, jak sie trzymasz kochana? :**

jakaja1 jaki Ty super kierunek studiujesz :) poli no masz w 100 % racje, powinnismy porozmawiac i ustalic - w ta czy w ta , aleeee jak widac on nie chce rozmawiac , a taka zabawa ze ja pisze a on milczy to dziecinada , mam tak dosc ze ho ho , skreslilam go juz z dniem wczorajszym , nie da sie z nim porozumiec , nie bedzie tak ze ja bede pisala jak ta idiotka a on bedzie sie nade mna pastwil , napisalam mu to co mysle i ze nie chce juz powrotu , pokpil sprawe , wszystko skonczone , oczywiscie nie odpisal :) jezu jakie szczescie ze ja nie zostawilam aniola !!!!! zalezy mi na nim coraz bardziej a jak widze co tamten idiota robi to jeszcze bardziej , mozna uznac ze maz pchnal mnie w ramiona aniola swoim postepowaniem , poczulam sie bardzo dobrze jakos tak wolno i beztrosko :)bylam taka niezdecydowana zycie samo podsunelo rozwiazanie i super :)z aniolem jest zawsze tak samo milo i bezpiecznie :) hurrraaaaaaa jestem szczesliwa :):):) poli kochana chyba musisz sobie dac spokoj z tym chlopakiem naprawde co bedziesz czekala jak ja czekalam na laskawe odpisanie ? :) bez sensu choc zrobisz kochana jak uwazasz :):* a annnqx tam pewnie sie szykuje :) luisa no wez sie odezwij czekamy :(:*

Emi, czyli to juz definitywny koniec jesli chodzi o męza? Bardzo dobrze, ze mu to napisalas, bo ilez mozna, zalezalo ci na nim, chcialas wrocic i bys odeszla od Aniola, a on swoja duma i zachowanie doprowadzil do konca waszego zwiazku. Jego wina. Zapewne napisze do ciebie by powiedziec jaka to jestes głupia czy cos. A ty mu wtedy poprostu powiedz ze to jego wina, ze to wlasciwie jego zachowanie wobec ciebie spowodowalo, ze wolisz byc z Aniolem, bo chcialas wrocic, pisalas, czekalas, no a on bawil sie twoim kosztem. Bardzo dobrze ze z Aniolem sie czujesz kochana, szczesliwa, wyjatkowa, bo przynajmniej wiesz ze on cie kocha... W takim razie, zycze szczescia na nowej drodze zycia! :) A juz mam gdzies D, mysle ze on sie odezwie, ale nie zalezy mi juz na nim w ten sposob, a nie mam zamioru nie spac przez niego czy cos, bo bym wyladowala w psychiatryku... Zreszta teraz juz ida wakacje i mam zamiar korzystac z zycia na tyle na ile dam rade, a nie myslec o nim,.. i co on robi, z kim... Wiec czuje sie lekko i wgl. Mozna powiedziec ze tak jak ty, tylko ty masz bardziej zagmatwaną, a wlasciwie mialas, sprawe...:) No Annqx, tam pewnie juz sie bawi i kokietuje M ;) Luisa, pewnie teraz na stypie czy cos... Biedna :(

Gość jakaja1
hmmm wiecie to tyllko robie takie wrażenie...o jej plastyka generalnie jak sie nic nie robi to sie nie mam nic..czyt.mało rysuje pewnie wybyście mi w tym dorównały :) Jej dziewczyny z chłopami źle bez nich jeszcze gorzej. dobrze ,że ja już nie mam takich problemów ale z mojej perspektywy i ogołem..jak się nie odzywa to znaczy,że ma nas w nosie a jak sie jeszcze pisze to mają niezły z nas ubaw, Najgorsze jest to,że nawet nie mają odwagi powiedziec w prost cwaniaki..a jak idzie o inne sprawy to są do rany przyłuż masakrejszyn :) generalnie wiosna/lato i jest pięknie Emi co do tej wierzby i palmy..ty brałaś o stałych porach dnia czy tak jak ci sie przypomniało??

poli dokladnie tak definitywny koniec !!!! ja nie bede sie bawila w podchody jak jakas smarkula , oczywiscie on milczy , prosze bardzo jego wybor mysle ze kiedys moze zalowac , ale juz nawet na ta chwile jest za pozno , mam dosc tych przewalanek jego humorow itd , ok chcial se pomilczec uspokoic sie itd rozumiem ale nie tyle co ona satysfakcje z katowania mnie czy co , koniec !!!!! :) bardzo dobre podejscie ciesz sie wakacjami mlodoscia troche czasu i o nim zapomnisz bedzie inny :) :* jakaja1 oj nie mow tak nie kazdy umie rysowac malowac itd przeciez trzeba miec talent :) juz wieczor annnqx pewnie wyglada jak gwiazda i czaruje ;) luisaaaaaa czekamy tu na Ciebie :* constance obiecalas codziennie przychodzic :)

jakaja1 co do palmy i wierzby : robie tak rano w trakcie posilku biore 1 palme i 1 wierzbe , w czasie obiadu tak samo , a w trakcie kolacji biore jeszcze 1 wierzbe ( czyli 3 tabletki wierzby dziennie i 2 palmy dziennie ) :)

No brawo! Czujemy sie wolne :) A niech faceci spieprzają, oczywiscie ty tam trzymaj Anioła, Emi ;) Jakaja, no co ty! Ja tam mam jakis minimalny talent do malowania, ale nigdy bym sie nie pchala na takie studia, tam trzeba pieknie rysowac!! Wiec nie marudz! ;) Ahh.. nie moge sie doczekac aż Annqx tu jutro zawita. Jestem ciekawa czy mysli o upojnej nocy czy narazie swietnie sie bawi...:) No wlasnie a gdzie Konstancja? Weekend tak cieply to pewnie gdzies wybyla.. :) Ja wlasnie wrocilam z dzialeczki, bo trzeba bylo poplewic, sadzic i podlac i mam juz dosc..;) Emi, a ty dzis sama czy z Aniolem gdzies bylas albo idziesz? :)

Dzień doberek dziewczynki!! ;) Jaki dzis piekny dzien mamy! Takie upaly! A ja muszze smigac zaraz na kormi z matmy..:( A potem na dzialeczke na grillka ;) Emi, mąż sie odzywał czy cos? :) Luiso, odezwij sie do nas, kochana :* Ciekawe o ktorej Annqx z M wrocą :):):):) Normalnie bedzie dzis wyczekiwana! ;) Ja zaprzestalam branie wierzby by zobaczyc czy to przez nia mam taki okres...A jak nie, to w koncu musze udac sie do lekarza z tymi moimi jajnikami...:( Buziole :* Milego dnia! :)

dzien dobry dziewczynki :) ja wczoraj prawie caly dzien spedzilam z aniolem wiec juz nie zagladalam ;) no poli wykrakalas :/ maz sie w nocy odezwal napisal smsa - myslalem o tym aby zaczac z Toba wszystko od nowa a Ty mi takiego smsa napisalas dlaczego? - tak brzmial sms no bylo to do przewidzenia ze jak mu napisze na pozegnanie to sie przestraszy i odezwie , boze jakie to zalosne , no jaka dziecinada , juz sie nie dam w to wkrecic , nie odpisalam i nie odpisze , koniec z tym bajzlem , znajac zycie to albo znowu pomilczy albo za chwile bedzie znowu pisal ale juz ze zloscia i wyrzutami , nie dam sie sprowokowac , mam serdecznie dosc , zobaczcie poki pisalam i to milutko mial to gdzies i milczal jak napisalam dosc drastycznie to sie odezwal , no czy my sie bawimy w kotka i myszke ? :/ syf i tyle ale jak pisalam dla mnie to juz koniec !!!!! poli baw sie dobrze na grillu tu tez bardzo cieplo martwie sie o luise :( annnqx chyba juz po wszystkim :)