Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

ostatni raz kwiatka dostałam

Polecane posty

Gość Stokrotka88765
Mój przez pierwsze 8 m-cy dwa razy w miesiacu mi kupował :(

@Fiku Znowu temat "Co z tymi facetami". Faceci to dla Ciebie same nieszczęścia ... może czas zmienić orientację seksualną?

kwiatki, kwiatki. Ja swojemu powiedziałam, żeby w ogóle nie kupował, bo kwiaty więdną szybko, ja nie mam do nich ręki, kot przeżuwa ich liście, a poza tym kwiaty pięknie wyglądają jak rosną w naturze lub w ogródku, a nie ścinane i gnijące w wazonach. Poza tym mam wrażenie, że większość facetó dających kwiatki ma zapisanego przypominacza w telefonie i kupują, żeby baby jadaczką nie kłapały. Dla mnie urocze jest jak mój facet przyjdzie do domu i wręczy mi np. książkę mówiąc, że był w księgarni, zobaczył ją i od razu pomyślał o mnie. Albo zabierze na spacer w jakieś piękne miejsce. Kwiatki, perfumy i biżuteria to najbardziej obrzygany standard i świadczy właśnie o tym, że facet jest mało romantyczny i mało pomysłowy.

Gość ojdana35
oj badzoew ale wymysliaś,twpjemu kojarzysz się np z książką kucharską ,wiec ci kupuje książki:P kwiatki są fajne,ja tam nie mam nic przeciw gdy je dostaje.

fajnei że zna cię, wie co lubisz, ale czasem przynajmniej ja chciałbym by dostrzec we mnie po prostu kobietę :)

Gość Szakuł1
fiku mikuu jestem romantykiem oddasz mi sie dobrowolnie :P ??;)

Gość naprawdę nie wiesz gdzie tkwi
hehe, faceci są romantyczni, ale najwyraźniej nie dla Ciebie;D

Gość alonso alonso
nie dam ci kwiatka bo nie jestes dziewicą

Nie ma za co dziekować fiku mikuuu :) Jakos trzeba nadrobić te Twoje braki w otrzymywaniu kwiatów :) 🌻

Tylko raz w życiu kupiłem dziewczynie kwiaty. Na jej pogrzeb. Kwiaty to od swojego faceta możesz otrzymać a nie od obcego.

Darker Tylko raz w życiu kupiłem dziewczynie kwiaty. Na jej pogrzeb. Kwiaty to od swojego faceta możesz otrzymać a nie od obcego. Jak chciałeś zabłysnąć to się trzeba było brokatem wysmarować :D To że raz w życiu kupiłeś kobiecie kwiaty i to na jej pogrzeb świadczy tylko o Tobie :D

I jak mnie jakaś ma w dupie to mam do niej z kwiatkiem lecieć? Ty może je sprzedajesz, co? :D

Darker Podlizuj się babom na forum dalej Tu Cie boli że Ty się podlizać żadnej nie możesz?? :D Skoro to co napisałem odbierasz jak podlizywanie się a nie jako coś innego to niech i tak będzie przecież i tak nie wytłumaczę Ci że jest inaczej bo Ty wiesz wszystko najlepiej

"Tu Cie boli że Ty się podlizać żadnej nie możesz?" WTF? Ty czytasz co piszesz zanim wyślesz?

Darker I jak mnie jakaś ma w dupie to mam do niej z kwiatkiem lecieć? Ty może je sprzedajesz, co? To tu Ciebie jednak boli :D Że jakaś ma (moim zdaniem wszystkie) Ciebie w dupie :D Nie zastanawiałeś się dlaczego??

Gość szaszasza
jak można robić z tego dramat? mi dziś facet zrobił obiad, to jest dopiero coś!

szaszasza jak można robić z tego dramat? mi dziś facet zrobił obiad, to jest dopiero coś! Obiad i kolacja ze śniadaniem to jest dopiero coś :D

"To tu Ciebie jednak boli" Zgadłeś. Marzę aby handlować badylami. Każdego dnia do domu znoszę z pobliskiej łąki pokrzywy i wstawiam w wazony oraz tworzę wiązanki. "Że jakaś ma (moim zdaniem wszystkie) Ciebie w dupie Nie zastanawiałeś się dlaczego??" Za mało rozrywkowy i za biedny. Dziś facet co spędza wolny czas z książką jest gorszy od pedofila. Chyba, ze przystojny to wtedy jest ekscentryczny zamiast dziwny. Śmieszne pytania zadajesz.

Za mało rozrywkowy i za biedny. Dziś facet co spędza wolny czas z książką jest gorszy od pedofila Skoro kafe to książka :D

"Skoro kafe to książka " Skoro nie wiesz, że dziś sobota i do tego nie znasz się na zegarku.

Skoro nie wiesz, że dziś sobota i do tego nie znasz się na zegarku. Masz rację na zegarku się nie znam bo nie wiem co każdy ma w środku :D Ale na godzinie za to się znam i to mi wystarczy :classic_cool: Przecież nikt nie podejdzie do mnie na mieście i nie zapyta o dane techniczne mojego zegarka tylko o to która godzina :D Swoją drogą co ma do tego że kafe to nie książka fakt ze dzisiaj jest sobota ?? Tylko nie mów że wcześniej czytałeś bo dowodu na to żebym Ci w to uwierzył nie masz :D