Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

swoim zwyczajem, chociaz nikt z nadzieja 8 nie rozmawia, chociaz nikt jej do nieczego nie zaprasza ona wciaz mysli, ze prowadzi dialog, czy to nie jest glupie?

Gość SZANUJESZ IKE?
a dlaczego jej nie szanujesz? uzasadnij

rozumiem co do mnie mowisz, ja tak nie potrafie, nie potrafie szanowac wiedzy kogos, kto gwalci nieletnie dziewczynki, nie potrafie i juz

Gość .....ups
:) dalej się ośmieszasz, ale to twój wybór zs

Rozmowa o seksizmie? O faktach się nie dyskutuje. Wziąwszy poprawkę na to , że jesteś biegły w sztuce i często stosujesz argumenty ad personam - wynik dyskusji jest z góry określony. Tym bardziej, że nade wszystko chcesz/lubisz mieć zawsze rację:-) Wolę zajmować się czymś co przynosi bardziej wymierne efekty.

uszanuj- że się tak wyzłośliwię nie moge jej szanowac, bo na szacunek nie zasluzyla i nadal robi wszystko by to potwierdzic a zlosliwosci nie robia na mnie najmniejszego wrazenia :-)

zwykle jestem czytelnikiem, ale czasem mnie ktoś zaintryguje, po prostu, żadnej filozofii do tego nie dorabiam, nikogo nie zmuszam do rozmowy ze mną szczery- słuchaj- dalej prowokujesz, żeby Cię obskakiwali czy to nie chęć podbudowania swojego nadwątplonego ego? mój komp wolno chodzi i nie wyrabiam się z odpowiedziami na Twoje pytania od razu, sorry

prowokuje zeby mnie obskakiwali? nie uwazasz, ze to glupie ja moglbym napisac do nadzieja 8, zeby wreszcie sobie poszla, pisalem wielokrotnie, myslisz, ze to podzialalo? wytlumacz mi ten fenomen i odpowiedz - czemu ze mna rozmawiasz gizmo, przeciez nie musisz, prawda?

Gość .....ups
bo nie zasłużyła :) Myślę, że mając szacunek do siebie nie będzie zabiegała o niczyj więcej :) Bo o szacunek się nie zabiega :) Szacunek się ma Natomiast jedno jest pewne: obdarzać kogoś szacunkiem umieją tylko takie osoby, które przedstawiają sobą pewien określony poziom kultury osobistej :) Nie można niestety oczekiwać tego od wszystkich ponieważ niektórzy nie mają wczepionej takiej opcji do mózgu:)

nie muszę, ale jak pisałam- jak mnie coś zaintryguje to się włączę na chwilę, choć wolę czytać zaintrygowałeś mnie, bo lubię ludzi konkretnych w realu, spotkanie na kafe takiego osobnika jest nie jest częste, poczytałam, włączyłam się, zaraz spadam odpowiedz mi tylko- babska ciekawość chyba- ile masz lat pytam, bo bywasz intelektualny a bywasz też śmieszny

Gość .....ups
10:42 [zgłoś do usunięcia] bibizzoo zwykle jestem czytelnikiem, ale czasem mnie ktoś zaintryguje ktoś? ale czy tu mowa o zs? :D:D:D:D:D hahahha... twoje ego zs jest bardzo głodne:D:D:D

Gość SZANUJESZ IKE?
a luśkę szanujesz?

a ja chciałabym zapytać odważna pomarańcze dlaczego pyta akurat o ike? nie o siebie:P? mogłaś też pomarańczo zapytać po prostu mnie to, że ZS mnie nie szanuje pokazał jakiś czas temu na szacunku takiego gostka zresztą mi nie zależy odwzajemniam jego uczucia w pełni:) mniejsza o to zastanawia mnie tylko skąd ciekawość osoby postronnej czy się po prostu znamy:D?

Gość .....ups
:) ja ci radzę nie pisz to typowy przykład prowokatora -niedouczacza :)

nie napiszę jestem leń ale będę sobie sledzić Twoje poczynania jestem ciekawa kto wygra plebiscyt

Gość .....ups
ups jaki tłok poza tym nie wiem, po co te pytania Ten gostek nie szanuje nikogo :) bo nikt nie potrafiłby być bytem absolutnym.

szczery chyba predestynuje do stania się absolutnym... cóż, różne są potrzeby w życiu

Gość .....ups
"szczery chyba predestynuje do stania się absolutnym..." No jeśli potwierdzi, to jestem gotowa napisać ,że już to osiągnął to może jest jakaś szansa, żeby przestał nas męczyć?:)

Gość .....ups
Zla diagnoza ZS nie ocenę, a cel twojego zachowania