Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość olala.
no cóż, masz przewagę, bo jesteś facetem" ja pierdole:D Pavlo facet, dobre :D

Gość to zs też nalezy do
stare samotne kafeteryjne pierdziele z problemami tak mają, że są przekonane o własnej wyższości nad resztą stworzenia

pomarańczo, nie jest ważne, że Pavlo nie jest być może facetem Ważne, że zs myśli,że Pavlo jest facetem.;)

olala. no cóż, masz przewagę, bo jesteś facetem" ja pie**ole Pavlo facet, dobre Tak ciężko w to uwierzyć?? Taka jest prawda :)

no i super może w końcu jakiś spokojny, wyważony facet:) a nie impertynent jak zusy, wyemki, emeski i inne znerwicowane postacie nickowe

znikam na jakiś czas ale serdecznie pozdrawiam Pavlo ...spokojnego dnia

jak abordaz idzie marnie to trzeba sie wycofac z okretu co ciab? :) i tu powienien pojawic sie spiker "zapraszamy na jedyny w historii proces permanentnej ewakuacji" :)

wariatka zawirowala w nowej podomce pozdrowila dzieciaka i zadowolona z siebie czeka kiedy sie odezwe, JUZ :-) dzieciak poszczekal jak na pekinczyka przystalo, popodskakiwal, napuszyl sie i tez sie przyczail gotow czmychnac na pierwsze konkretne pytanie na ktore nie bedzie znal odpowiedzi, spoko, przed nim jeszcze sporo zycia, cien szansy na to, ze sie wyrobi jest, ja chce w to wierzyc :-) niestety pavlo czizas ma racje, misja zakonczona sukcesem, polowicznym, zostales pekinczykiem_idiota zamiast idiotyczna krowa teraz zastosujemy inny trick: blagam pavlo nie opuszczaj tego topu!!! :-)

"zapraszamy na jedyny w historii proces permanentnej ewakuacji" wyobraz sobie czizas dwa statki, stoja burta w burte, miedzy nimi sa dwa trapy, jeden przy rufie, drugi przy dziobie, z obu jednoczesnie nastepuje abordaz, abordaz, abordaz, a...:-)

ktos w trakcie nagle sie ocknal! i drze sie "koniec abordazu!!! koooniec! teraz EWAKUACJA, powtarzam EWAKUACJA ale przeplyw pozostal ten sam :-)

zawsze szczery wariatka zawirowala w nowej podomce pozdrowila dzieciaka i zadowolona z siebie czeka kiedy sie odezwe, JUZ dzieciak poszczekal jak na pekinczyka przystalo, popodskakiwal, napuszyl sie i tez sie przyczail gotow czmychnac na pierwsze konkretne pytanie na ktore nie bedzie znal odpowiedzi Przypomnę Ci że to ty uciekłaeś z tego tematu jak nie miałeś jak się obronic :D Marny jesteś a Twoje zaczepki są na poziomie przedszkolaka :D

niestety pavlo czizas ma racje, misja zakonczona sukcesem, polowicznym, zostales pekinczykiem_idiota zamiast idiotyczna krowa teraz zastosujemy inny trick: blagam pavlo nie opuszczaj tego topu!!! Czytałem gdzieś że osoby wypowiadające się o sobie w liczbie mnogiej są albo upośledzone umysłowo albo mają kompleksy :D Coś w tym musi być :D A to kim zostałem w Twoich oczach jakos mnie nie rusza bo jesteś jak to juz napisałem wcześniej marną namiastka człowieka :D

Poczytaj trochę co wcześniej napisałem :D Tylko tym razem ze zrozumieniem :D Może się domyslisz wkońcu inteligentny jesteś według siebie i kilku innych osób :D

odpowiesz czy nie? bo twoje banialuki pisane do spolki z wariatka nie nadaja sie przeciez do komentowania potrafisz rozmawiac o konkretach czy nie?

I nie mów do mnie dzieciaku :D 7 lat nie mam to :D Słyszeć od kogoś kto sam zatrzymał się w rozwoju na etapie przedszkola i rzucania obelgami na prawo i lewo jak tylko ktoś się z nim nie zgadza słowo dzieciak jest conajmniej dziwne :D To tak jakby świnia człowiekowi od świń wymyślała :D

A ty umiesz?? Dostałes konkretne pytanie i to nie ode mnie a do tej pory na nie jednoznacznie nie odpowiedziałeś :D Nie wymagaj konkretów jak sam konkretami nie piszesz tylko jakimiś podwórkowymi obelgami dobrymi dla dzieci :D

zawsze szczery masz racje, niektore 10 latki sa bardziej dojrzale od ciebie jeszcze raz pekinczyku, umiesz rozmawiac o konkretach czy nie? Jak to dobrze że masz internet i możesz dizęki temu powyzywać ludzi nie bojąc się tego że zamiast obelgi dostaniesz spowrotem buta w ryj :D Forumowy macho po 50-ce :D

Gość zs = zero spontanicznosci
,,, 10:10 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor,,,, Do ZS pasuje TYLKO czizas , wiec nie boj zaby. :D

ok, widze, ze tedy sie nie uda potrafisz odciac wszystko i zaczac od poczatku? Ja potrafię ale czy Ty potrafisz konkretnie na dany temat rozmawiac bez toczenia piany z pyska jak ktoś się z Tobą nie zgadza?? I wyjaśnijmy sobie konkretami nie mozna nazwać odpowiedzi "gdzie i kiedy" jak ktos się pyta o to jaki jesteś w realnym zyciu :D

Nie wiem tylko czy opłaca Ci sie jechać 1000 km ponad żeby tylko dostać buta w twarz ale jak chcesz to dawaj :D Kerkrade Holandia 6463 GG :)