Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość Pavlo podaj jeszcze swoj pin d
karty i dokladny adres :classic_cool:

Gość przerwa na lunch
kurwa piszcie dalej.mam z was niezłą polewkę. :D:D:D:D:D:D

Gość nie tylko ty .
.

I poraz kolejny się obraził :( A ja go tylko na herbatę zaprosiłem i nawet prezent na pożegnanie chciałem dać :(

Gość zs znalazł rozwiązanie
podano zupę w stołówce siostra oddziałowa nie lubi jak się ktoś spóźnia

czizas Pavlo - Kerkrade Holandia, coffee shop "sheepwrecked" Takiego tu nie ma :) czizas daj sobie siana też chcesz zaraz podkulać ogon i uciekac jak to zawsze szczerbaty zrobił??

I wyjaśnijmy sobie konkretami nie mozna nazwać odpowiedzi "gdzie i kiedy" jak ktos się pyta o to jaki jesteś w realnym zyciu co mowiles o liczbie mnogiej? a odpowiedz brzmi tak jesli ktos pisze, ze chce mnie poznac osobiscie, to nie widze przeszkod i pytam - gdzie i kiedy - gdybys rozumial koncepcje skrotow myslowych to bys wiedzial, ze to propozycja spotkania bywasz w polsce? bo to ciekawe, ze takie zuchy jak ty mieszkaja albo w niemczech albo w holandii :-) pogadam moze z moderatorka, zeby sprawdzila ip

pekinczyku czy ty powaznie myslisz, ze ktos traktuje cie powaznie? :-) a moze myslisz, ze powaznie traktuje nadzieja 8 albo inne nicki, ktorych nie darze szacunkiem? i pytanie za 100 punktow do ciebie pekinczyku czego chcesz? :-) tylko dam ci pewna rade, dobrze sie zastanow zanim odpowiesz, nawet jak odpowiesz pytaniem - niestety mozesz poglebic obraz twojej glupoty, nie mow pozniej, ze nie ostrzegalem

gdybys rozumial koncepcje skrotow myslowych to bys wiedzial, ze to propozycja spotkania Pavlo podpowiem Ci: gdybys to kluczowe slowo

pewna scenka: there are two sheep on the ship, the mother sheep and the sonny sheep, both are so sure that their cleverness is out of the questions, they are so sure, that nothing, i mean NOTHING may ever make them see the reality and here comes the czizas...:-)

Gość ip pl
" pogadam moze z moderatorka, zeby sprawdzila ip " :O juz ci poda jego ip :O

co wiecej, moze od razu zrobimy sobie party, wpadnie czizas i ciab i ten pomaranczowy taki odwazny z niemiec porozmawiamy przy herbacie, powiemy sobie co lezy na sercu i zobaczymy kto sheep a kto nie :-)

Gość zs pracuje na kafe jak regres
to 2 konfidenci :P

Gość PavIo1985
Jestem :D

zawsze szczery "tylko dam ci pewna rade, dobrze sie zastanow zanim odpowiesz, nawet jak odpowiesz pytaniem - niestety mozesz poglebic obraz twojej glupoty, nie mow pozniej, ze nie ostrzegalem" O obraz mojej głupoty sie nie martw martw się lepiej o swój bo póki co to większość w Tobie akurat widzi idiotę który przypommnijmy chciał rozmawiać o konkretach a dalej zachowuje sie jak siedmiolatek :D

zs ja się nie obrażam bo po co mam brac sobie do glowy skamlanie kundla który za lwa sie uważa?? :D

Gość gdzie kafe babochłopy
na potyczki z ZS