Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

co wiecej, moze od razu zrobimy sobie party, wpadnie czizas i ciab zs wybacz ale jesli mnie nie wniosa to ja nie wpadne :) tak sobie mysle ze ciezko sie mieszka w NL bez znajomosci angielskiego ale Pavlo pewnie po holendersku wymiatasz?

wlasnie sobie z pekinczykiem ucinamy pogawedke na mailach troche pechowo bo bedzie w polsce od 24 do 30 czerwca a ja od 23 jade do wloch ale spoko, samoloty lataja do amsterdamu dosc regularnie moze przy okazji zakupu tulipanow odwiedze tego dziarskiego mlodzienca :-)

Have I wrote somewhere that I dont speak english?? Ich kann auch Deutsch sprechen. An Nederlandse Taal is niet gemakkelijk

Gość Franki bez kochanki
Poszukuję rozwiązania mojego moralnego problemu. Mianowicie, będąc z towarzyską wizytą u znajomych przeczytałem fragment artykułu w gazecie, której właścicielami stali się oni, na drodze nabycia w kiosku. Zaznaczam, że uczyniłem to ZANIM zapytałem o zgodę. Kiedy uświadomiłem sobie, że STAŁEM SIĘ ZŁODZIEJEM, postanowiłem ZREKOMPENSOWAĆ im ich straty (a może tylko stratę potencjalnych zysków?). Odesłali mnie do WŁAŚCICIELA "własności intelektualnej", którego reprezentantem był wydawca tegoż periodyku. Jakiego rachunku mogę się spodziewać? Czy muszę zapłacić mu równowartość całego egzemplarza gazety sztuk raz? Czy zażądać wyceny wykorzystanego przeze mnie fragmentu CUDZEJ WŁASNOŚCI? Jak mam udowodnić, że przeczytałem ZALEDWIE jeden nagłówek? Jak się obronić przed zawyżeniem ceny, przez właściciela praw, tego właśnie nagłówka? Zawsze szczery, miło było pogadać. Zastanów się czy nie przyszedł jednak już najwyższy czas na zredefiniownie pewnych pojęć. Także tych okołowłasnościowo-złodziejskich. Nie oczekuję odpowiedzi, a jedynie chwili Twojej refleksji. Było miło Pa :)

Pavlo próbuję podczytywać ukradkiem Jestem pod wrażeniem, kimkolwiek jesteś :) Pozdrawiam :)

zawsze szczery wlasnie sobie z pekinczykiem ucinamy pogawedke na mailach Pekińczyka w rodzinie sobie znajdź rozpieszczony salonowy piesku :D

Także tych okołowłasnościowo-złodziejskich. jestes rozbrajajacy zapytalem cie wprost - czy jak ci ukradna samochod to bedziesz dumny, ze im sie musial bardzo spodobac? przeciez mogli ukrasc dla siebie, bo taaak im sie podoba w koncu jak kradniesz programy to tez dlatego, ze ci sie podobaja albo jestes facetem i potrafisz dyskutowac, co wiecej potrafisz zalozyc czarny nick, albo nie nie oczekuje odpowiedzi wystarczy chwila twojej refleksji :-)

próbuję podczytywać ukradkiem ciab rownie dobrze mozesz napisac "oddycham" :)

zawsze szczery cos pisales o kundlu? czyli co? moralnosc kalego? tego w holandii ucza? Nie używaj wobec mnie epitetu kundel którym pierwszy to ja Ciebie nazwałem, bo świadczy to tylko i wyłącznie o twoim braku kreatywności

Gość Franki bez kochanki
Chociaż chwilki, chwileńki refleksji.... Nawet na tyle Cię nie stać. Tak zapierdalasz na tym swoim "poszukiwaniu rozwiazan na forum internetowym", ze nie nadążasz ładować taczek. 09:32 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery "w nawiazaniu do piractwa - czy jesli sam bys tworzyl i sprzedawal muzyke nie przeszkadzaloby ci, ze ktos ja kradnie?"

:)ehh .... to już nawet trudno skomentować... Pavlo, nie daj się chociaż w sumie patrzeć jak się tamta sfora miota i piszą, co im ślina na język przyniesie

Gość jnbk
Franki, ciężko dyskutować z kimś, kogo JEDYNYM celem jest poniżenie swojego rozmówcy. Chyba taki sposób na dowartościowanie się :) Aha, i nie zapomnij się oczernić, bo ZS nie rozmawia z pomarańczowymi nickami.

cos pisales o kundlu? czyli co? moralnosc kalego? tego w holandii ucza? Pisałem pisałem i zdania nie cofnę :D I nie uzywaj słow których znaczenia nie pojmujesz :D Ja swoich ataków nie oceniam jako coś dobrego :D Ale niestety czasem żeby wyrwać chwasta trzeba po kolana w błoto wejść :D

Gość hgdujj
Pavlo1985----jarasz trawkę ? ;)

jnbk Franki, ciężko dyskutować z kimś, kogo JEDYNYM celem jest poniżenie swojego rozmówcy. Chyba taki sposób na dowartościowanie się Aha, i nie zapomnij się oczernić, bo ZS nie rozmawia z pomarańczowymi nickami. Błąd zs rozmawia tylko z nielicznymi :D Wobec reszty toczy pianę z pyska :D

Gość Franki bez kochanki
Próbowałem. Bóg mi świadkiem. :(

hgdujj Pavlo1985----jarasz trawkę ? Ktoś mi pomysł podsunął :) zs może zajarasz odstresujesz się od wszystkiego może to Ci pomoże w jakiś sposób znormalnieć :D

Gość jnbk
Oj tam, baby mu trzeba nie trawki :P

jnbk Oj tam, baby mu trzeba nie trawki Z tak bogatą osobowością nie powinien mieć problemu znależć wybrankę :D To dlaczego do tej pory jej nie ma ?? :D Zadziwiające :D

13:35 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery pogadam moze z moderatorka, zeby sprawdzila ip no to do poniżania, nękania, obrażania, znieważania dodajemy jeszcze zastraszanie? Nieźle :O Niezłe schronienie zs znalazłeś, w realu groziłby ci Art. 207 czyli idąc Twoim tokiem rozumowania skoro Pavlo okazał się jednak nie kobietą /którą to płeć uznajesz za słabszą/, to zrobiłeś z niego na siłę - dziecko /czyli znowu kogoś, kto poniekąd będzie słabszy od ciebie/ ...........coraz dalej się odsłaniasz i coraz mroczniejsze wnioski można wysnuć Lepiej się zastanów, czy niedługo Twoje dane nie zaczną intrygować moderatorki.

Gość jnbk
Pewnie żadna do tej pory nie sprostała jego wymaganiom ;)

13:45 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery co wiecej, moze od razu zrobimy sobie party, wpadnie czizas i ciab nie, dziękuję :O propozycja conajmniej niestosowna i w żaden sposób nie skierowana do Ciebie :O

jnbk Pewnie żadna do tej pory nie sprostała jego wymaganiom Ja bym powiedział że raczej jest wręcz odwrotnie :D

14:47 [zgłoś do usunięcia] jnbk Pewnie żadna do tej pory nie sprostała jego wymaganiom Mądre kobiety są teraz jeszcze dodatkowo wykształcone i w związku z tym wyczuwają psychopatów na odległość.

Co więcej, mądre kobiety za każdym razem mówią, piszą na ten temat swoje zdanie, wyrażają na różnych takich, a posądza się je o adorację :Dśmieszne

ciab 13:45 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery co wiecej, moze od razu zrobimy sobie party, wpadnie czizas i ciab nie, dziękuję Wcale sie nie dziwię wkońcu głupota jest ponoć zaraźliwa a zs rozsiewa ją nawet wirtualnie :D