Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

marzen mam wiele, niewiele mam ochote zdradzic kokiet :) kurcze glodna sie zrobilam, to tak z moich marzen

aha, Ike, czyli wszystko co do mnie piszesz mam traktować jako zwykły szlaczek a to już twój wybór:) (swoją drogą do tej pory naprawdę brałaś sobie moje słowa do serca ??:P)

ike, zwykła rozmowa na FORUM INTERNETOWYM miałaby być dla mnie NICKA braniem do serca? to może jednak przejdziemy na seks kamerki? zawsze to będzie branie do czegoś tam :P

(czizas, wiem wiem, ale ostatni raz nie mogłam się oprzeć spoko Lucy, kazdy ma jakies marzenia :) i zlosliwa jak zwykle, w brzuchu mi burczy patrz a wystarczylo jedno slowo! teraz nie dosc ze chodzi po glowie krokiet to jeszcze policjanci z miami

yyyy to co mi chodzi po glowie teraz jest jedna z tych rzeczy jaka na forum sie dzielic nie zamierzam :-) i nie, nie jest to krokiet!

i nie, nie jest to krokiet! :) dzieki, chce wierzyc ze krokietem bys sie podzielil

Gość zs to właściwie dlaczego
nie szanujesz ike?

Gość niczym
obydwie uważają że są inteligentne inaczej.........................niż ta druga:D

ignorowanie mojej osoby w wydaniu ognistego ZSa jest zjawiskiem całkiem ciekawym:) powoli już sama nie wiem co gorsze brak szacunku ZSa czy brak szacunu (:P) nadzi zaczynam znajdować się między młotem i młotem nie wiem tylko, który nick koniec końców większym młotkiem się okaże:P ze względu na starą znajomość niech będzie, że ryba wciąż wyprzedza wędkę łowiciela

Gość konstatacja
powoli już sama nie wiem co gorsze brak szacunku ZSa czy brak szacunu ( ) nadzi znajdzie się jeszcze parę innych osób do tego zbioru

pewnie masz rację ostatecznie niewiele osób mnie na kafe trawi- ło:) jedna więcej czy mniej;) chociaż nie powiem- jak potem czytam teksty typu , że mężczyźni potrafią dyskutować nie biorąc "krytyki argumentów" za "krytykę osoby" .... :):):) no chyba, że ZS to baba:):)

Gość hdhdd
ike Czemu juz sie nie lubicie z zs? nie jestem w temacie :D

nie i nie rozumiem dlaczego ZS wcina się w mój dialog z pomarańczą :) a gdyby ZSowi przyszło zapytać co tu robię to przypominam mu:P, że zazwyczaj bywam tam gdzie mnie nie chcą i z tego co pamiętam on często też....

Czemu juz sie nie lubicie z zs? bo taki nasz los czy też nasz wybór:)

znam swoje kafeteryjne prawa doskonale ale jeśli ZS czuje się w obowiązku mi je przypominać to odwdzięczę się mu i powiem, że on również do przypominania mi różnych rzeczy ma pełne ! prawo :)

"bo taki nasz los czy też nasz wybór" hehe Ike, to Ci się udalo :) "ktos jeszcze ma jakis pomysl na nick, ktorego szanuje?" ja chyba nie powinnam odpowiadać, bo za małe prawdopodobieństwo pomyłki, nie? ;-)

Gość uzyj mozgu i zastanow sie czym
ike rozni sie od czizas to akurat widać chociażby po tej dyskusji :D

skoro to aż taki problem to szczerze przepraszam ZSa , że nie jestem taka- jaką chciałby, abym była:) :P