Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

na rower czasem autor się nie wybiera? tfu! sorry:D lowiciel jeździ taksówką :D:D

Gość LW wez szczerusiowi do buzi
🖐️ kretynko

a wystarczy ze jedna lub druga wariatka zalozy swoj topik i szybko sie przekona jak wielkie zainteresowanie spotka teraz te topiki :-) ryba zreszta tez moze to zrobic

a najlepsze u wariatek jest to, ze sa swiecie przekonane, ze wszyscy o nich mysla, analizuja, zastanawiaja sie hahahah :P pozwolę sobie zacytować pewna rzecz:): ""Czy ktos sie kiedys zastanawial dlaczego nigdy nie wchodze na topiki o mnie?" całe zastępy filozofów i naukowców się zastanawiały, dlaczego zawsze szczery coś robi lub czegoś nie robi. ale Ty odleciałeś gościu!!!" co tam łowiciel pisał o przekonaniu , że wszyscy bla blabla ?:D:D

a wystarczy ze jedna lub druga wariatka zalozy swoj topik i szybko sie przekona jak wielkie zainteresowanie spotka teraz te topiki a więc jednak ZS naprawde pretenduje do miana królowej kafe:D no juz dobrze dobrze ogłaszam, ze top łowiciela jest najbardziej oblegany:P!

"pablo spotkal ten sam los, walczy, juz sam nie wie o co i z kim, juz stracil rachube ile razy wyszedl na debila, a przepraszam nie stracil, przeciez nie zaczail tego kompletnie, podobnie jak wariatki " Pablo?? Nie znam gościa :D Ja nie walczę tylko dyskutuję :D A że inaczej nie da się do Ciebie dotrzeć to musiałem zniżyć sie do Twojego poziomu :D Notabene jak ktoś sie pomyli to nie jest odrazu idiotą :d Oznacza to tylko tyle że nie jest Alfą i Omegą :D Mylić się jest rzeczą ludzką :D

Gość cytat eufemistyczny
ja pierd.

zawsze szczery Mylić się jest rzeczą ludzką porozmawiaj o tym z wariatkami, powodzenia Ale po co towarzystwo Twoje - najwiekszego wariata forum w zupełności mi wystarczy :D

Gość PavIo1985
Lucy Windsor lubi lizać dupę zs, a ike męża :D

Gość ojdana35
Ja nie walczę tylko dyskutuję juz nie walczysz z chamstwem?:P

Gość ojdana35
no nie wiem przedtem twierdziłeś ze chamstwo trzeba chamstwem ,teraz ze dyskusją.:) zdecyduj się na coś!

lowiciel ostentacyjnie zniknął, żeby udowodnić wszystkim (:P:P:P), że bez niego topik pada:P czy ktoś się kiedyś zastanawiał dlaczego tak się dzieje?:P:D

no nie wiem przedtem twierdziłeś ze chamstwo trzeba chamstwem ,teraz ze dyskusją. zdecyduj się na coś! A nie mozna z kimś prowadzić chamskiej dyskusji?? :D Jedno drugiego nie wyklucza :D

Już miałem nadzieję ,ze wyjdzie z niego człowiek lecz nietety ZS będzie zawsze wyjatkowo ,madry i inteligentny.Booooooooshhhhheeeeeeeeee kim Ty nas pokarałeś!!!Ośla pała taka zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ojdana35
A nie mozna z kimś prowadzić chamskiej dyskusji?? Jedno drugiego nie wyklucza nie wyklucza,ale takim jazgotem niczego nie osiągniesz:) dyskusją na poziomie z odpowiednimi argumentami---być moze,ale to moze za trudne dla ciebie?:)

nie wyklucza,ale takim jazgotem niczego nie osiągniesz dyskusją na poziomie z odpowiednimi argumentami---być moze,ale to moze za trudne dla ciebie? To nie ja z pekińczykami odrazu wyskoczyłem więc tu chyba nie chodzi o to czy ja potrafię tylko o to czy zs potrafi :D

Gość cytat eufemistyczny
chce wam się na taki upał?

Gość Babska spostrzegawczość
14:47 [zgłoś do usunięcia] ojdana35 no nie da sie, bo niby jak? no włąśnie nie da się ,dlatego ci się dziwiłam ,przeciez oni nie łapią twoich żartów 14:50 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery przeciez oni nie łapią twoich żartów przeciez wiem, ale spojrz na to z mojej strony dzieki temu nagle pojawia sie ktos, akurat padlo na ciebie, kto lapie w ten prosty sposob mogejednoczesnie ponabijac sie z pajacow i namierzyc kogos z inteligencja powyzej patyczaka =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= No i zgodnie z racjonalną regułą łączenia przyjemnego z pożytecznym, szczery namierzył Danuśkę. Poprzeczkę podniósł wysoko, pewnie zgodnie z kolejną racjonalną regułą, mierzenia sił na zamiary. Zamiar zaś wyłożył literalnie, bez kitu, jak zawsze szczerze - namierzyć kogoś z inteligencja powyżej patyczaka. Zamiar się powiódł, powiódł akuratnie, bo padło na OjDankę. Gratulujemy ! Reakcji patyczaków na stawianie ich za wzór i poziom odniesienia jeszcze nie znamy. Reakcji Ojdany też nie.

Gość biedna ta luska, biedny zs
szkoda mi tych ludzi . jedna juz w tym wieku i chlopa nie znajdzie do tego chuj wie czy w ogole pracuje :D , drugi stary dziadyga bez kobiety :O zgorzknialy i samotny :D

hahahahha no blysnęles Pavelku :) moze czas zmienic nicka? proponuje - z nadzieja mi do twarzy

zs jak sie znudze filmem to dam znac :) chwilowo trawie wizje zlanej potem nadzi szepczacej przed lustrem. born to be wild!

"z nadzieja mi do twarzy" to prawda że dobrana z nich para, ale niezłe też by było holenderski pogromca kafe chamstwa ;-)