Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

zawsze szczery Zaciąć się a zacięcie to dwa inne pojęcia o tak jedno to czasownik a drugie to rzeczownik hahaha sprawdziles sobie "na pewno" ? Dobra wyjaśnię jeszcze bardziej mi nie chodziło o to że zaciąłeś się przy goleniu tylko pytałem o Twoje zaciĘcie się w pisaniu wciąż tego samego stąd tam Ę nie ą :D Jak teraz nie rozumiesz dalej to proponuję odświeżyć sobie materiał ze szkoły podstawowej

13:55 [zgłoś do usunięcia] Pavlo1985 Zacięłeś chciales napisac zaciales? Odmiana czasownika zaciąć się w drugiej osobie liczby pojedyńczej : zacięłęś się A nie zaciąłeś się polonisto co tam brzeczysz pekinczyk?

"o Twoje zaciĘcie się w pisaniu wciąż tego samego stąd tam Ę nie ą Jak teraz nie rozumiesz dalej to proponuję odświeżyć sobie materiał ze szkoły podstawowej" I don't believe it :)

Postaram się jeszcze prościej jak coś ci się zatnie to napiszesz ze coś Ci się zacieło czy zaciało??

a wariatka ike znow olana i znow niepocieszona a tak blisko byla klotnia z lusia i cholera jasna lusia sie nie dala chwycic, co za pech :-)

Gość ojdana35
haha ,oj bawie się ,już dawno tak się nie usmiałam:P

Gość ojdana35
zmieniłeś się i to bardzo :) przedtem nie byłeś taki bezpośredni jak jestes teraz.

"przedtem nie byłeś taki bezpośredni jak jestes teraz." uchylę rąbka tajemnicy i powiem, ze z mojego punktu widzenia jest wręcz odwrotnie ;-)

Gość ojdana35
moze to ja mam sklerozę ? niech wam bedzie ze się mylę ;)

zawsze szczery faktem jest, ze dawno nie przyczepil sie do mnie (nie liczac nadziei of course) ktos tak glupi jak ten czolgista Fakt faktem że musisz podnosić sobie samoocenę wyzywając innych :D SAD jak to dzisiaj napisałeś :D

Gość oj maj czizas
lucy windsor tez niezle pogrzalo w czerep :D

"jak skonczysz juz gadac sama ze soba lusiu to give peace a chance" ok, I'll make it a point to change it into a PIECE of cake for me ;-)

a tak blisko byla klotnia z lusia i cholera jasna lusia sie nie dala chwycic, co za pech no rzeczywiście przecież to ja zaczepiłam lusię :D i bardzo mi przykro, że gostek, który nie umie przyznać się do błędu mnie olewa:P tak mnie olewa , że parę minut mojego milczenia wystarczyło by ogniste paluszki złożyły się niechcący w słówko I K E :D ale i z tym będę żyć :D

przypominam luśka , ze mnie olewasz i nie dajesz się chwycić :D nie rób wstydu łowicielowi:P poręczył za ciebie:P:P:P

lusiu fair enough :-) a wariatka bedzie zyc ze wszystkim, podobnie jak nadzieja taki juz los wariatek, w koncu to on dyktuje co maja robic :-) pablo spotkal ten sam los, walczy, juz sam nie wie o co i z kim, juz stracil rachube ile razy wyszedl na debila, a przepraszam nie stracil, przeciez nie zaczail tego kompletnie, podobnie jak wariatki :-)

a najlepsze u wariatek jest to, ze sa swiecie przekonane, ze wszyscy o nich mysla, analizuja, zastanawiaja sie podczas gdy, to jest po prostu oczywiste jaki schemat przyswieca ich dzialaniom, jest to tak oczywiste i przewidywalne, ze w zasadzie mozna pisac ich kwestie, ale nie odpuszcza, nie ma szans! :-)

a wariatka bedzie zyc ze wszystkim, podobnie jak nadzieja napisał kretyn wielce się od wariatki odstosunkowując:) tez już gdzieś to widziałam:) na rower czasem autor się nie wybiera?:P