Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

to jest dobre, nadzieja nie czai tego ale spoko czai, ze wprawdzie zostala wywalona z tlenu, wprawdzie byla wyzywana od kretynek i idiotek, ignorowana ale nie ma sily, bedzie tu przylazic i juz, bo.. no wlasnie po co? :-)

slodziaku pekinczyku pamietasz, zeby napisac do mnie jak bedziesz juz jechal do tego szczecinka? wtedy sobie pozwalczamy zlo zlem, prawda? :-)

Gość ooooooooojaaaaa
Dana może ty lubisz na takie widowiska patrzeć, ja nie i nie będę spokojnie patrzeć jak ten psychol się panoszy

Gość ooooooooojaaaaa
Weź się człowieku ogarnij masz jakieś manie prześladowcze :O

zawsze szczery slodziaku pekinczyku pamietasz, zeby napisac do mnie jak bedziesz juz jechal do tego szczecinka? wtedy sobie pozwalczamy zlo zlem, prawda? To Tobie zależy na spotkaniu nie mi więc napisze ale dopiero wtedy jak mi też się zachce spotkać :) Więc to Ty się dopytuj co jak i gdzie póki co :D Wkońcu to Tobie zależy :D

Gość ooooooooojaaaaa
Pavlo1985 podziwiam Cię za cierpliwość .....

Gość ojdana35
Mów co chcesz ale chamstwo da się tylko chamstwem zwalczyc, zło tylko złem itd Zwalczanie zła dobrem owszem przynosi rezultaty .......ale tylko w filmach ech dzieciaku ,jesli to co teraz wyprawiasz na tym topie jest zwalczanie zła,to ja już nie mam wiecej pytań:) a co z innymi chamami z kafe?nimi się nie zajmiesz?

Gość ooooooooojaaaaa
ojdana35 może i fakt, zs i tak dostatecznie sam już się poniżył niedługo żal będzie kopać leżącego to może wtedy Pavlo1985 zajmie się innymi indywiduami z tego forum

ojdana35 Mów co chcesz ale chamstwo da się tylko chamstwem zwalczyc, zło tylko złem itd Zwalczanie zła dobrem owszem przynosi rezultaty .......ale tylko w filmach ech dzieciaku ,jesli to co teraz wyprawiasz na tym topie jest zwalczanie zła,to ja już nie mam wiecej pytań a co z innymi chamami z kafe?nimi się nie zajmiesz? Jeszcze raz - nie pisałem że walczę ze złem tylko chamstwem zs-a :D Zwalczanie zła złem to był tylko przykład :D Reasumując: Tak - nie zwalczam zła. Tak - zwalczam chamstwo zs-a. Tak innymi też się zajmę, tylko ze ja uważam że na pierwszy ogień powinny iść te osoby które są najbardziej problematyczne :D

Gość majówkujecie się
czy nie :classic_cool: machnęm Wam

Gość majówkujecie się
nie chce mi sie czytac ale Was ciepło pozdrawiam :) hej :)

zawsze szczery sprawdziles sobie slowo zaciąć i jego odmiane pekinczyku? A rozumiesz różnicę między słowem zaciąć się a zacinać się i różnicę w ich odmianie?? Chyba nie :D

zawsze szczery zaciąć się a zacinać się hahahahahahahaahhahaahah Tak myślałem :D Nie rozumiesz więc trzeba było użyć albo ble ble ble albo hahahahahaha jako odpowiedzi :D

Gość majówkujecie się
wrócę szczerusiu :) pocztac ;)

Jesteś zbyt przewidywalny żeby mnie czymkolwiek zaskoczyć :D W następnym poście napiszesz pewnie do mnie per pekińczyk :classic_cool:

Gość ojdana35
Pavlo1985-a jesli ciebie ktoś ma za chama,to wg twojej teorii moze ci ę wyzywać i obrażać czy nie?przecież bedzie zwalczał chamstwo chamstwem ,wiec chyba bedziesz go /ją podziwiać ,czy nie?jestem ciekawa co odp .:D:)

Gość majówkujecie się
co ja chcę ? nie chcesz wiedzieć :) szczerusiu

Gość ojdana35
no co ,ja tez chce się pobawić :P