Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

holenderski pogromca kafe chamstwa nadzia moze mu to wypisac lukrem na swiezo upieczonym apple pie :) jak zanuci przy okazji "moze bys tak pavlo wpadl popedalowac" to bedzie full zestaw

""moze bys tak pavlo wpadl popedalowac" .... mój Ty don Kichocie powinna dodać, tamten też nie wiedział na co/kogo się porywa :)

Gość proxyyyy proxyy
Stuknięty Apostata---pisz jeszcze :D:D:D:D👄

Lucy Windsor "wolicie pisać o Pavlo, niż o zs", moim narkotyku powinnaś była dodać Twoim narkotyku mówisz ?? :D Nadzieja następnym razem pisząc o mnie użyj sformułowania narkotyk Luśki bo znowu zacznie się czepiać :D

Gość podszyw czizas
czemu? :D

Gość 4 swingers
zs and LW Pavlo and Nadzieja8 czworokąt do orgazmu

ale muszę przyznać,że dzisiejszy odcinek nie jest aż tak fascynujący, jak ten poprzedni o wiatraczkach:)

pavlo, jeżeli nie zaczaiłeś, że to była moja propozycja dla Nadziei, to naprawdę jesteś głupszy niż ustawa przewiduje a jeżeli to miała być zagrywka na ambiwalencję ... e nie, w Twoim przypadku niemożliwe :)

21:10 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor teraz się duecik przyczepi mojego porównania do narkotyków, zaiste bardzo jesteście kreatywni Haha, odkryła nas no i skończyło się rumakowanie.......

"teraz się duecik przyczepi mojego porównania do narkotyków, zaiste bardzo jesteście kreatywni " i "pavlo, jeżeli nie zaczaiłeś, że to była moja propozycja dla Nadziei, to naprawdę jesteś głupszy niż ustawa przewiduje" Jak widać moja kreatywność sprawia że się mi tłumaczysz :D :D Za to Twoje wypociny służą jedynie ubliżaniu mi :D Zajebista ta Twoja kreatywność :D Nie ma co :D

"ak widać moja kreatywność " eksploatacji ciąg dalszy :) no ale przynajmniej dzięki temu się nie zacięłeś :)

Lucy Windsor "ak widać moja kreatywność " eksploatacji ciąg dalszy no ale przynajmniej dzięki temu się nie zacięłeś Czy Twoja kreatywność ogranicza się do czepiania się jednej rzeczy ?? Jak to napisałem pomylić sie każdy może :D Toco robisz nie nazywa się kreatywnością Luśka :D Tylko frustraci czepiają się błędów stylistycznych, ortograficznych , stylistycznych lub interpunkcyjnych w pisowni na forum :D

:) ano... też tak myślę ale jak to napisze na kafeterii facet /znaczy nick męski/ to się okazuje,że wszyscy to respektują, a jak kobieta to .... ups :(