Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetkaaaaaaaaa19

Dziewczyny jak u Was z depilacją miejsc intymnych (pachwin)?

Polecane posty

Gość Brunetkaaaaaaaaa19

Bo ja mam problem z włoskami w pachwinach (linie majtek), mam straszne krostki, zaczerwienienia, włoski (nawet po goleniu) a co najgorsze jak nałoże bieliznę to wszystko widać i brzydko to wygląda. Jak mam sie tego pozbyć? Ratujcie dziewczyny bo lato tuż tuż.

Gość miła od dziś
jestem po depilacji laserowej, więc nie mam takiego problemu

Gość miła od dziś
ale radzę ci kupić hydrolat aloesowy z Mazideł, pomaga po goleniu

Gość Brunetkaaaaaaaaa19
Miła od dziś - dzięki za poradę. A depilacja laserowa miejsc intymnych boli? W jakiej cenie?

Gość Brunetkaaaaaaaaa19
Dziewuchy pomóżcie !

Gość Brunetkaaaaaaaaa19
Chciałbyś :D

NIGDY nie gól się golarką zwykłą. Idź do kosmetyczki na depilacje woskiem. Laserowej depilacji teraz nie polecam, bo skóra jest wrażliwsza i nie można się potem opalać, a jak rozumiem w dużej mierze o to Ci chodzi.

Gość Brunetkaaaaaaaaa19
Właśnie gole zwykłą i mydłem :/ mam wrastające włoski takie czarne kropeczki które widać spod bielizny, i czerwone krostki. Depilatorem depilowałam ale wraz, z kremami tak samo. Koniecznie u kosmetyczki? Mogłabym sama w domu? A wizyta u kosmetyczki w jakiej cenie by się wahała? :D

Zależy jaka głęboka depilacja, ale ok 50 zł. Kup sobie też krem przeciw wrastaniu włosków i rób peeling na skórze, może być zwykły, taki jak na innych częściach ciała. I skoro wrastają włoski absolutnie nie gól tej skóry, bo tylko będzie więcej Chrostek. Możesz też spróbować w domu, ale daj włoskom czas żeby odrosły, powinny mieć około 1 cm długości przy depilacji. Daj skórze odpocząć, żeby te ranki się mogły zagoić :)

Gość Brunetkaaaaaaaaa19
Dzięki dziewuchy za rady ;) skorzystam z porad, bo już nie mogę normalnie, gdyby jeszcze tego nie było widać to pół biedy (mojemu facetowi to nie przeszkadza) gorzej troche jak w lecie bikini nałożę wtedy wszystko zostaje zauważalne :/

Gość Brunetkaaaaaaaaa19
Nawet jak pensetą wyrywam mam krostki.