Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e.r

Jak często pijecie alkohol?

Polecane posty

Gość e.r

Jak często pijecie alkohol??? (pytanie do kobiet)

Gość retyutyu
zależy ale powiedzmy, że średnio raz lub dwa razy na miesiąc.

Gość e.r
a ktorej zdarza sie raz albo dwa razy w tygodniu ?

Gość e.r
malhaaa, a ile masz lat jak moge zapytac ??

Gość kakadyn
Nie jestem kobietą ale wypowiem się w imieniu mojej dziewczyny. Prawie codziennie.

Gość e.r
kakadyn prawie codziennie ale chyab nie w duyzch ilosciach ? pozwalasz jej na to ? nei przeszkadza Ci to ?

Gość olkahrhr
prawie codziennie piwko dobra rzecz ;d

Gość retyutyu
ale jeszcze dodam, że jak już piję to bynajmniej nie jest to jedno piwo czy kieliszek wina :)

Gość kakadyn
Nie. Nie przeszkadza. Pije przeważnie 1 piwo. Czasami dwa. Tak dla towarzystwa żebym nie musiał pić samotnie.

Gość e.r
maleeha a nie zastanawialas sie ze to cos nie tak ? bo ja kurcze juz sie zastanawiam, coraz czesciej zaczynam sie kontrolowac, dawniej na to nie zwracalam uwage, ale teraz tak:/ jak przychodze po pracy i mam ochote wypic sobie piwo (bo mnie rozluznia):/ nie normalne mi sie zdaje :/ owszem nie codziennie ale raz w tygodniu po pracy mam ochote, no i na weekendzie zdarza mi sie prawie zawsze cos wypic, jak nie piwo to drinka :/

Gość e.r
no a na drinku nie na jednym niestety sie nie skonczy :/

no wiadomo że zdaje sobie sprawe że to nie do konca ok ale nie widze narazie powodu żeby z tego rezygnowac, pije dla lepszego nastroju, rozluznienia, zabicia nudy itp ale pewnie jak znajde prace i będe miala jakieś zajęcie to nie będe już tak często piła :)

Gość amber rain
Prawie codziennie. W każdym razie więcej pije niż nie pije.

Gość e.r
Ja jak piwo wypije dwa razy wciagu tygodnia i na wekendzie troche wiecej czasami to zdaje mi sie ze jest cos nie ta:/ najgorzej jest jak mam dola to juz bez tego sie nie obejdzie :/ bo mnie telepie:/

Gość e.r
a inna sprawa czasem pije bo wiem ze bede miala lepsze trawienie:///// i tak sie juz nauczylam, ze jak mi zle cos "uklada", to piwko jedno i przejdzie:/

Gość e.r
i to jest wlasnie bol...:/ ja juz zaczelam pic w technikum , jak to bywa ze znajomymi i to czesto jak to szkolne lata bywaja :/ , pozniej troszke swolgowalam , troszke mniej, ale zawsze ten alkohol wystepowal. A ostatnie z 3 lata to wlasnie tak jak wspominalam zdarza mi sie co tydzien:/ i wtygodniu :/ masakraaa...:/

Gość retyutyu
ja jak mam doła to nigdy nie piję. :o zresztą polecam sposób, który zadziałał na mnie - schlej się jak świnia i zrób z siebie maksymalną kretynkę przed wszystkimi znajomymi :D ja po czymś takim chyba z rok nie piłam :o

Gość e.r
ua ja wlasnie mam to ze nigdy sie nie schleje, dawniej sie zdarzaalo ze wiecej wypilam , ale teraz to wiem kiedy dosc i wiecej nie wypije, tak zebym nic nie pamietala

pije niemal codziennie piwo, wieczorami do muzyki ale teraz robie sobie diete oczyszczajaca i sprawdzam czy moj sen bedzie lepszy(jak popijam to kiepsko sypiam i chodze taka jakas zmeczona wiecznie), nie pije juz prawie tydzien, chce nie pic 2 ale mam nadzieje ze weekendy mi tego nie spierdola :P

Gość e.r
przynajmniej mnie pocieszylyscie ze nie jestem sama:/ wiem ze to zadne pociesze, ale postanowilam ze zaczne na to bardziej zwracac uwage, bo nie a sie tak dalej, zwarzywszy na to ze to juz dlgi okres trwa :/