Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szmaragdowe Oczęta

Tęsknisz mój miły? Nie widziałam Cię dziś...

Polecane posty

Gość Pomiędzy zielonym a morskim
Tłumaczenie :) Zgadzam się, istniały inne sposoby na rozstanie się Może kilka odłamków szkła mogło nam pomóc W tej gorzkiej ciszy zdecydowałam się przeprosić Błędy które można popełnić zbyt mocno się kochając Zgadzam się, często mała dziewczynka mieszkająca we mnie domaga się Ciebie Prawie jak matka, opiekowałeś się mną, chroniłeś mnie Ukradłam ci tą krew, której nie musielibyśmy dzielić na skraju słów, na skraju marzeń Będę krzyczeć Kocham Cię, kocham Cię Jak szaleniec, jak żołnierz jak gwiazda kina Kocham Cię, kocham Cię jak wilk, jak król jak człowiek którym nie jestem Widzisz, tak Cię kocham Zgadzam się, powierzyłam Ci każdy mój uśmiech, wszystkie tajemnice Nawet te, w których tylko brat jest nieujawnionym strażnikiem W tym kamiennym domu, szatan patrzył na nas tańczących Tak bardzo chciałam, aby wojna ciał stała się pokojem Kocham Cię, kocham Cię Jak szaleniec, jak żołnierz jak gwiazda kina Kocham Cię, kocham Cię jak wilk, jak król jak człowiek którym nie jestem Widzisz, tak Cię kocham

Gość aaaaa....
będę wyć po odłuchaniu tej piosenki 😭

Gość mhggftgyuiopp
ja też myśle ze to uklad lekarz -pacjentka

Gość plokmijn
baaaardzo mało prawdopodobne a może nie..... tęsknię..........

Gość puszczalskaaaaaaa
idz rob to co lubisz robic najbardziej(!)...puszczac sie z frajerami.i ty chcialas sie calowac nawet nie chce mi sie myslec co moglas miec w ustach(!)

Gość plokmijn
ktoś mnie coś pytał?? to byłoby nie możliwe spotkać kogoś tutaj,mnie nikt nie szuka

Gość plokmijn
nie,nie mam forda,bardzo podobny ale to nie ford. Widzisz ,że mnie nikt nie szuka

Gość tęsknię za Tobą :[ piękna moja
no no kopiowanie nieswoich watkow'' idzie cala parą

Gość niekonieczny
To mu powiedz, ze za nim tęsknisz, jak ma Cię na wątrobie to po takich słowach jest Twój. Ha ha, a fordy mogą być, zawłasza nieco młodsze, są wygodne, duże, a po autostradzie fruniesz :) Ale uwaga na zdrerzaki, łatwo zahaczyć o coś, np oczyjś zderzak :) Na pewno tęskni za Tobą, uszy i oczęta do góry :P

Nic nie kopiuję, ten jest mój autorski :) skierowany do mojego Obiektu :) Może to Ty? Kilka szczegółów już tu padło. Domyslasz się? niekonieczny-> nie mogę mu tego powiedzieć, bo on o tym nie wie. To tylko platoniczne. Wyśmiałby mnie chyba :( Chociaż taki nie jest, to jednak nie powiem. Tak, ma najnowszego forda. Śliczny jest :)

Gość niekonieczny
Och świeża kawa na dzień dobry, to tygryski uwielbiają najbardziej :) :) :) No to po ptokach, jeśli nie masz punktu zaczepienia a on się nie domyśli, bo jak wiadomo facet nawet bystry często tego u kobiety nie zauważy :P Widzę, że zajęci oboje :) Jak rozumiem, jesteś mu obojętna, więc chociaż to trudne, trzymaj się jakoś, a żeby sobie czasem ulżyć, zaczep go tu i tam na pogaduszki, nic z tego raczej nie będzie, ale to nie znaczy, że nie masz prawa zbliżyć się do niego i oczekiwać przyjaźni :) A jak czasem zdarzy się parę słow zamienić, to on jedno zdanie a Ty dwa, ciągnij go za język i nie puszczaj za szybko. Chwytaj mocno każdy gest z jego strony. Dużo ci to nie da, ale może będzie Ci lżej :P To nie złośliwość, desz pada, robota mi stoi to i na kafe zajrzałem i trochę filozuję, a co, wolno mi :P :P I pamiętaj, facetowi trzeba wprost, bo inaczej nie rozumie :P Pozdrawiam dobra kobieto, taka wywrócona miłość to trudny orzech do zgryzienia, ale da sie przeżyć i obrócić w piękne wspomnienia :) 🌼

Gość aaaaa.....
no tak, bo faceci to jakieść opóźnione w rozwoju istoty... nic sami nie wydedukują...:O

Gość 26 03
Mam nadzieję że się dzisiaj spotkamy...już nie mogę sie doczekać...😘

Gość niekonieczny
Jaka niby dedukcja, nic nie zastąpi rozmowy. Już miewałem sytuacje, kiedy byłem pewny, że coś między mną a kimś zaistniało, ale wystarczyło trochę czasu i w odpowiednim momencie odpowiednio wyważona rozmowa, bym się dowiedział, ze się mylę :( a chodzi całkiem o co innego. Kiedyś wymieniłem spojrzenie z dziwką w restauracji hotelu i wyszła za mną, bo rzekomo jedno spojrzenie wystarczy. Może tak, do paru chwil rozwiązłości, ale napewno nie do wzajemnego zrozumienia własnych uczuć. Więc jak kobieta powie mężowi, ze bolą ją plecy, to mąż ma sie domyślić, że ma odkurzyć i pomóc przy pracach domowych. Niektórzy się domyślą, niektórzy nie i nie ma w tym nic dziwnego. Kiedy facet powie, ze tęskni, trzeba mu odpowiedzieć tak samo, a nie jakimiś aluzjami, po których będzie tylko zdezorientowany :P Domyślać się i dedukować można wtedy, gdy już była Rozmowa. To dopiero po tym, facet musi pokazać, ze jest domyślny, chętny do wyznań, odważny, bo wie, na czym stoi. Po prostu facet musi się na czymś oprzeć, potem sam jest już dla kobiety oparciem, źródłem bezpieczeństwa i kimś, na kogo można liczyć do końca :)

26 03 a dlaczego masz taki nick? Mi coś ta data przypomina niekonieczny -> tak jesteśmy oboje zajęci i to tak forever, wieć pozostanie to tylko na płaszczyźnie platonicznej. Duzo nas dzieli i mimo, iż chciałabym się zbliżyć to nie wiem jak. Jest dużo starszy, nie mamy wspólnych znajomych itp.....

Gość 26 03
Ta data jest dla mnie szczególna 😘🌻