Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1990WW

Szukam koleżanki, która tak jak ja chce schudnąć 5 kg :P

Polecane posty

Hej dziewczyny. Chcę schudnąć ok 5 kg. Dla jednych to pestka, dla innych ciężka sprawa :) Ja jestem w tej drugiej grupie, więc szukam kogoś do wsparcia. Jeszcze nie wiem jaką dietę zastosować, dziś zacznę z 'mniej żreć', a później pomyślimy. Zapraszam :) :) :)

Dziewczyny, nawet jak macie więcej do zrzucenia, to przyłączcie się do mnie, w kupie siła :D P.S. A może polecacie jakąś fajną dietę?

hej a my nie znamy sie z innego tematu? Mi tez zostalo 5 kg do zgubienia, 16-17 kg zgubilam bez problemu a te ostatnie jest ciezko, lae teraz dam rade!

Gość dietadieta
ja schudłam już 8.5 , z 75 ważę teraz 66,5. i planuję schudnąć jeszcze z 5-6 kg :) ostatnie 3 dni totalnie "nie dietowałam" ale od dzisiaj znów zaczęłam, a na początku kg najszybciej spadają, wiec mam nadzieję, że po tych 3 dniach znowu polecą szybko :P ja jestem na diecie niełączenia + 1000kcal :) jestem zadowolona,w pierwszych 2 tyg np leciało mi po 1,7 kg.potem troszke wolniej ale ciągle w dół :)

mi przez pierwsze 5 dni zeszlo 2 kg ale ja jestem na dukanie, ale juz chyba 3 raz, jak bylam pierwszy raz to lecialo szybciej

Gość melamilena8888
mam pytanie do kasiap9 jak ty tyle zrzusilas jaka dietaa jadlospis prosze :) pomuż

Gość melamilena8888
a ty jak schydla s dietadieta pliss prosze moja nadzieja w was

Gość Karolina Fenka
Cześć Wam;) Jak szukacie fajnego portalu o: Relacjach biznesowych, finansach, ZDROWIU, asertywności, odchudzaniu! Portal prowadzi kilka osób są świetne wykłady 4x w tygodniu w TV Sukces Osobisty;) http://sukcesosobisty.pl/

Gość 23latka na diecie!
hej dziewczyny! tez mysle schudnąc jakies 5-7kg.Wrocić do wagi wrześniowej gdywazylam jakies 50kg-51,a teraz waze 56 albo 57przy 167wzrostu. niby nieduzo ale b.zle sie czuje,szczegolnie,ze jakies 3kg przytylam teraz(zaczelam wprost żreć na tydzien przed świetami,cale swieta ciasta bez opamietania,a teraz jest 21kwietnia a ja jeszcze wczoraj sie objadlam slodyczami,pozne kolacje i efekty sa) co planujecie? ja planuje diete 50/50 czyli jednego dnia jesc jakies 1200kcal a drugiego 600kcal,oczywiscie normalne zdrowe rzeczy.I tak 2tyg,jeszcze tej diety nie probowalam.

Gość concordia
cześć mogę dołączyć chciałabym 5 kg schudnąć myślałam o sb

Gość 23latka na diecie!
chwile przed swietami przez poltora tygodnia bylam na SB,bardzo fajna dieta,wlasnie mam dylemat ktora nich zacząć,tylko Sb bardzo ogranicza weglowodany..a ja czasem lubie zjesc bułke,ryz(pelnoziarniste) schudlam troszke ale w swieta wrocilo oczywiscie

Gość pfdsag
zacznij od 2 fazy , jesli nie masz b duzo a schudniesz tez