Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ślubniczka 2012

kwiaty z bibuły

Polecane posty

Gość Jest mi naprawde
bardzo przykro z powodu smierci Twojej mamy slubniczko 2012:( uwierz mi,ze wiem co czujesz...ponad rok temu stracilem ojca i do dzis jest mi bardzo ciezko a jeszcze ciezej,bo zbliza sie dzien mego slubu a taty nie bedzie a tak bardzo chcial dozyc tej chwili i nie bylo mu to dane.... Masz racje,zakoncz ten watek ... zyj wlasnym zyciem i ciesz sie nim bo jak napisalas,nigdy nie wiadomo co moze byc za sekunde...

Gość do wszystkich
A ja bardzo lubię czytać wpisy ślubniczki2012. Mase ludzi tu zadaje pytania odnośnie swojego wesela, pytają o stroje, dekoracje, ilosc wodki, ciasta itp, itd tylko jest pewna zależność. Możliwe, że ogrom tych tematów również zakłada jedna i ta sama osoba, lecz nie ma odwagi na tyle by podpisać się jakimś jednym stałym nickiem. Dlatego mało kto jest tu rozpoznawalny. Bo ciągle pomarańczowe, wiecznie zmieniane nicki. Ślubniczka przynajmniej konsekwentnie jest sobą. I zawsze pisze spod jednego nicka. Nie to co reszta, co temat to inny nick. Tak naprawde i w tym temacie pewnie wypowiadaly sie z gora 3 osoby tylko kazda co chwile zmienila nicka co by od drugiej strony ukasac. Damescenka takze zawsze wyraza opinie ze swojego nicka. I jest kilka tu czarnych, ale te pomaranczowe najbardziej sie pluja ze slubniczka im z lodowki wyskoczy zaraz. Same pewnie zakladaja rozne tematy tylko nie maja odwagi nawet sie podpisac nickiem swoim.

Gość candeela
ślubniczko ale takie kwiaty to straszne kurzołapy, wiem, ze pewnie tesciowa by doceniła twoją pracę, ale jak myslisz jak dlugo bedzie trzymala ten kwiatowy kosz bibułowy? mozesz dac kosz z kwiatami doniczkowymi, wstawic tam jakies wyszukane storczyki i skomponowac je z kwiatami lisciastymi, bedzie pieknie, a kwiaty beda na lata (o ile tesciowa ma do nich reke) co do obrazow to moj znajomy maluje ikony, gdybys chciala to daj znac pozdrawiam

Gość a prawdziwe zycie
a ślubniczka wszystkich zaczyna raczyć historią swego życia jak to mamusia jej nie zmarła....kurwa rzygać mi sie chce, gdy czytam tę dziewuchę:o

candeala czy mozesz mi da namiar do siebie?? gg albo meila chciała bym zobaczyć jakis obraz, chłopak mojej kuzynki jest rzeźbiarzem w drewnie, i u neigo chciałam zamówić obraz, ale z checia zobaczę też inne oferty, bo co do drewna to mogę nie zdążyć dostarczyć materiał bo to aż 200km,

temat się trochę zmienił ale wracając do kwiatów możesz zrobić kule ze sztucznych kwiatów, ja zamawiałam w hurtowni przez internet wszystko, koszt jednej kuli około 7 zł i całkiem dobrze wyszły :)