Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ślubniczka 2012

kwiaty z bibuły

Polecane posty

Gość zrób jak uważasz
jak się ktoś burakiem urodzi to i burakiem umrze. Jak ktoś nie ma klasy to już jej nie będzie miał i musi żyć w kiczu. I nawet jak będziemy chcieli doradzić jej dobrze, Ślubniczka 2012 zawsze wybierze KICZ. Chce to niech ma. Przecież to jej ślub a nie nasz. Ślubniczko 2012 jeśli podobają ci się takie kwiaty, balony i inne tandetne rzeczy to nie wahaj się.

Gość miałam na myśli ciebie
bo zakładasz ciągle nowe tematy i oczekujesz że każdy będzie ci przytakiwał. Jak ktoś napisze że coś jest brzydkie, niemodne, tandetne to wielka obraza. Nie wiem ile masz lat ale daję ci 18. Zajmij się rodziną, dzieckiem a nie myśl tylko o głupotach

nie mam 18, tylko 24, dla mnie to nie są głupoty, ja nikogo nie obrażam, czasem się bronię, no ale kafe to tylko żmije, nikogo normalnego, czasem się ktoś znajdzie ale zaraz jest zaszczuty, co mam zrobić jak nie lubię ściętych kwiatów, bo dla waszej przyjemności powinnam siedzieć w ściętych kwiatach, i czuć się źle, to by was zadowoliło, no ale to jest przywar polaka żeby komuś było źle, i ten drugi żeby się czuł źle, i to jest ze wszystkim, nie tylko na temat

Gość do Ślubniczki 2012
A siedź sobie w bibule jak nie pasują ci żywe kwiaty. Ja wolę żywe bo przynajmniej pięknie pachną, wyglądają cudnie ale nie każdemu musi się to podobać. Niektórzy wolą sztuczność. Swój ciągnie do swojego :)

lubię kwiaty żywe ale nie ściete, ja właśnie nie jestem sztuczna, niczego nie udaje,mówię że mam inne zdanie, a to tutaj największe przestepstwo, mieć inny gust i inne zdanie niż wy, ale nikomu nie dogodzi, ja napewno sie o to nie staram, bo wybieram wszystko co moje, i jestem z tego dumna, w przeciwieństwie do tutaj w większosci, co udaja nie wiadomo kogo, wielce szlachcianki, co tylko potrafią sączyć jad, przykro mi was, co tylko tym się żywią, dokopywaniem drugiemu, ale mnie to nie rusza, ŻAL MI WAS, MIEC TYLKO TAKIE CELE W ZYCIU, NO TRUDNO TAK TEŻ MUSI BYĆ,

Gość Meena
Ślubniczko, spokojnie. Nie lubisz ciętych kwiatów - ok. Jednak kwiaty z papieru, z bibuły? To naprawdę nie jest dobry pomysł. Może lepiej z jakiegoś ładnego, gładkiego materiały, może wstążki, inne tego typu rzeczy? Naprawdę jest mnóstwo sposobów, żeby ozdobić salę weselną.

JAKIE WSTAZKI?? macie pomysły to dajcie, moze jakieś linki,ja właśnie pytam, jak przyozdobic sale, nie ściętymi kwiatami, bo sie źle czuje w kwiatach które są scięte, balony mam, ale duży wybuchowy, wiecej nie chcę,

Gość do Ślubniczki 2012
jak nie lubisz ściętych kwiatów to wstaw sobie doniczkowe :)

Gość do Ślubniczki 2012
a że tak zapytam wprost , u ciebie nie dekorują sali ? Teraz mało kto dekoruje sale jakimiś balonami, wstążkami. Zazwyczaj dekorowane są przez florystki a jak ktoś nie chce to teraz sale są tak eleganckie sama w sobie że nie trzeba ich na siłe upiększać. Chyba że twoja sala jest podobna do remizy to inna sprawa

No właśnie, jeśli nie ścięte to doniczkowe :) Można kupić ładne w hurtowych cenach na giełdzie i też ładnie wyglądają, jeśli są dobrze dobrane :)

A widzieliście kiedyś kwiaty zrobione z krepiny ( miękkiej bibuły)??? I to nie jakieś byle co, tylko naprawdę trzeba umieć. Ja mam kilka zrobionych przez sąsiadkę i wyglądają naprawdę bardzo ładnie, ale trzeba umieć je zrobić. Ona robi przepiękne, jakie chcesz, i tulipany i bez i róże. Pozazdrościć. Ale każdy ma swój gust, jak Ci się podobają to czemu nie

mój dom weselny ma swoją dekorację, ale ja zrezygnowałam z żywych kwiatów które oni zapewniają, ja ich nie chcę, nie postawię wielkich donic na sali. a małych nie będę kupować ponieważ nasz zamiennik z bukietów jest właśnie na doniczki, ten kto nie widział tych kwiatów krepinowych to niech żałuje, bo są przepiękne, no ale wg was to tandeta w wg mnie to bardzo piękne kwiaty przy których trzeba się napracować

Gość do Ślubniczki 2012
to pracuj wraz z dzieckiem nad kwiatami :) Potem na bal w przedszkolu będzie jak znalazł. Widać że masz dużo wolnego czasu

Autorko, kwiaty z linków są brzydkie. Nikomu się nie podobają oprócz ciebie. Wniosek? Jesteś tandetna. Ale zrób je na te swoje wesele w remizie, ludzie będą mieli się z czego śmiać :D

Gość do Ślubniczki 2012
w przedszkolu wyglądałoby to ładnie, na wiejskiej potańcówce również, w szkole na imprezie dla rodziców żeby uzbierać pieniądze na szkołę też by obeszło gdyby uczniowie robili takie kwiaty na technice ale na weselu nie wyglądałoby to dobrze. Jest to impreza wyższej rangi. Bardziej elegancka

Gość bukiet z broszek
sie wtrącę, bo nie chcę zakładac nowego tematu. a co sądzicie o bukiecie z broszek albo kwiatów wykonanych ze wstążek i biżuterii? Trochę robiłam takich rzeczy, idzie mi niezle, myślę, że byłavby fajna, trwała pamiątka..

ale widać że nie tylko mi się podobają, no ale wy wielcy znawcy oczywiście wiecie lepie nie mam wesela w remizie, pewnie wy tylko w takich bywacie

Gość karmelowe cudo 51
To po cholerę się pytasz jak sie zdecydowałaś?? Myślałaś,że każdy się będzie zachwycał?? I tak zrobisz swoje,zdanie innych nie szanujesz i tyle. A kwiatki ładne,ale do dekoracji przedszkola.

Gość urola
dokładnie, uważam, że takie kwiaty są ok do ozdoby pokoju, ale nie na weele. Jednak nie jedyną dekoracją są kwiaty. Można podpiąć jakiś materiał, puścić wstążki, a na stołach uztawić świeczniki np., fajnie wyglądają pływające świeczki http://images04.olx.pl/ui/4/67/57/64586057_1-Dekoracja-sal-weselnych-kosciolow-SZYK-I-KLASA-Latowice.jpg http://images04.olx.pl/ui/4/67/57/64586057_3-Dekoracja-sal-weselnych-kosciolow-SZYK-I-KLASA-Ostrow-Wielkopolski.jpg http://ostrowwielkopolski.olx.pl/dekoracja-sal-weselnych-kosciolow-szyk-i-klasa-iid-64586057 http://forum.przewodnikmp.pl/richedit/upload/2k8fb7dc5d55.jpg http://sklep.slubujemy.pl/files/product/images/1/m/464_3.jpg można obejść się bez żywych ciętych kwiatów

Gość Meena
Moim zdaniem kwiaty powinny być kwiatami - a więc prawdziwe, cięte albo w doniczkach. Te sztuczne - z plastiku, papieru czy czegokolwiek - z prawdziwą elegancją mają niewiele wspólnego. Nawet najładniej wykonany bibułkowy kwiatek zawsze będzie tylko udawał prawdziwy, będzie nędzną podróbką. W wysokiej kulturze (np. w filmach - polecam "Truposza" z J. Deppem) sztuczne kwiaty zawsze były symbolem czegoś nieprawdziwego, zakłamanego. Nie chciałabym takich skojarzeń na swoim weselu.

Gość do urola
z tych linków które wrzuciłaś jedyne świece są ładne a pozostałe zdjęcia okropne, te materiały, te balony, te przesadzone kolory ehhh nie wiem gdzie tak jeszcze dekorują bo na szczęście nie u mnie

Gość urola
kolory to tylko przyklady, oczywiscie wszystko mozna sobie podpasowac pod wytroj sali czy koloru przewodniego. Eleganckic sal sie nie dekoruje, ale sala weselne puste wlasnie tak. By nie swiecily lysymi brzydkimi scianami, a takie sale wesele tez sa. Kolory tkanin mozna wybrac po wlasny gust, z balonow w ogole zrezygnowac. Uwierz nadal sie tak dekoruje jesli sala tego wymaga.

Gość do urola
w takim razie dziwię się że ktoś woli zrobić duże wesele w pustej sali której na przykład sufity trzeba przystroić choćby balonami czy tymi materiałami nie ważne jakiego koloru nie wygląda to ładnie ani elegancko. Na miejscu osób które nie dysponują większą sumą pieniędzy zrobiłabym skromne przyjęcie na 30 osób w eleganckiej restauracji