Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandela

Dzisiejsza klęska PiS i RM jest smutna

Polecane posty

Gość gandela

Rydzyk i Kaczyński przegrali. To dobra wiadomośc dla Polski.

Gość bylabym zadowolona
wyjasnisz mi bo byłam na zakupach, chętnie dowiem się czegoś więcej:)

Gość gandela
Wyjaśnie. Obiecywali że będzie 100 tysięcy a było tyylko 20 tysięcy. Oznacza to klęske dla nich.

Gość malakotka
Oni przegrali już bardzo dawno. Czego się dziwić - w młodszym pokoleniu zacofania i zapatrzenia w czarne sukienki brakuje. Może i młodzież jest głupia, niedouczona i chamska, ale dba przede wszystkim o swoje i "dyrektorowi" raczej zazdrości mybacha niż jest skłonna fundować mu benzynę

Gość tak by chcieli a przegrali
biedni ludzie ciągle przegrywają :( pomódly się chociaż za ich zdrowie ehhhh..

Gość bylabym zadowolona
ja już mam dosyć tego szumu o tą telewizje rydzyka i o katastrofie smoleńskiej, którą jakimś dziwnym trafem wywlekąją tylko pisiarze, chociaż zginęli tam też ludzie z innych partii

Gość gandela
Ja sie ciesze bo to oznacza klęskę prawicy w wydaniu pisowskim i radiomaryjnym.

Gość bylabym zadowolona
ja już mam tak serdecznie dosyc właczam radio czy tv od rana do nocy trąbią o tvtrwam i smoleńsku mam dość!!

Gość gandela
Na szczęście przegrywaja. I tak trzymac i nie popuszczać!

Gość bylabym zadowolona
Jarsoław sam sobie strzelił w kolano tym RM, ale przynajmniej przez ten związek widać, że nie ważne z kim ale ważne po co mu to...

Gość fdekgifh
A skąd ten niby news odnośnie ilości ludzi ? Z telewizji? :D Działa to wszystko niczym informacje o pielgrzymkach JP 2 za PRL-u.:D Najbardziej drażni mnie to, że większość osób krytykujących nigdy nie wypowie się o programie politycznym swojej ulubionej partii( bo najzwyczajniej go nie zna, ma to gdzieś) a skupia swą uwagę na sprawie smoleńskiej itp...i ewentualnym obrażaniu wielbicieli PIS.Jesteście żałośni............patrząc na Was ma się wrażenie, że trwacie w jakimś letargu.Po co zwracacie uwagę na to, kiedy Wasza partia szykuje Wam pracę dożywotnio np..Nie przeszkadza Wam to? I to że nie macie większość tej pracy?

Gość gandela
Tak podawało RM.

Gość gandela
Nie mam swojej partii. Czyli nie może szykowac mi pracy do końca życia. Nie wiem skąd bierzesz takie rewelacje.

Gość fdekgifh
:D Czyli co , jesteś jakimś bojkotującym "moherem" , czy młodzieżówką PO filującą ewentualnego zagrożenia i formujesz nastroje społeczne na forum? ;)

musze was zmartwic, jeszcze nikt nic nie przegrał :) wiec jeszcze sobie tępe dzidy posluchacie o smolensku i o trwam;]

Gość fdekgifh
gandela Rydzyk i Kaczyński przegrali. To dobra wiadomośc dla Polski. Możesz mi wyjaśnić, skąd u Ciebie taki optymizm? Dlaczego mamy się cieszyć? Jakie korzyści odniesie z tego zwykły obywatel? Tylko konkrety.

Gość fgfggjjhjhk
Popaparancy ze swoim chamstem, prostactwem i oklamywaniem narodu nie sięgają do piet kaczynskiemu i taka jest prawda, a ze PO ma przewahe to pokazuje tylko debilizm wspolczesnego pokolenia, jak to ktos napisal o wyborach PO: we lbie tylko siano i ruchanie. dodam jeszcze ze 99% więźniow glosowalo na PO a to chyba mowi samo za siebie

Gość cytat tutaj
Na 21 kwietnia Prawo i Sprawiedliwość zaplanowało 100-tysięczną manifestację w obronie TV Trwam, tradycyjnych wartości i Kościoła - podaje "Rzeczpospolita". Politycy PiS liczą, że konfrontacyjna postawa PO wobec Kościoła pomoże im zebrać rekordowe tłumy nawet 100 tys. osób. Mają też nadzieję na zmobilizowanie prawicowych i konserwatywnych wyborców oraz przekonanie o. Tadeusza Rydzyka, że warto popierać PiS, a nie Solidarną Polskę. Jak mówi poseł PiS Andrzej Jaworski, temat manifestacji będzie znacznie szerszy niż sprawa TV Trwam. - Chodzi o coraz częstsze dyskryminowanie katolików w różnych dziedzinach podkreśla. To właśnie Jaworski obok posłanek PiS Anny Sobeckiej i Małgorzaty Sadurskiej odpowiadają za to, by Radio Maryja było przychylne najnowszej inicjatywie partii stwierdza "Rz". - Mamy zapewnienie o takim poparciu mówi Jaworski. - Skoro co roku pielgrzymka Rodziny Radia Maryja na Jasną Górę przyciąga około pół miliona ludzi, to szacujemy, że do stolicy wybierze się co najmniej 100 tys. i będzie to największa demonstracja od kilkunastu lat - ocenia.

Gość fgfggjjhjhk
"Możesz mi wyjaśnić, skąd u Ciebie taki optymizm? Dlaczego mamy się cieszyć? Jakie korzyści odniesie z tego zwykły obywatel? Tylko konkrety." ja ci wyjaśnię: coraz wyższe podatki, zapierdziel do smierci, brak kasy na leki, podwyzki wszystkiego, coraz wieksza roznica miedzy bogatymi a biednymi... ale widocznie pomatolom takie cos pasuje.

Gość gandela
Uważam, że mamy się z czego cieszyc bo PiS, RM traci poparcie. Jest ich coraz mniej a to dobra wiadomość dla Polski.

Gość fgfggjjhjhk
wolę Kosciol choc nie jestem katolikiem niz pieprzenie o in vitro, gejach i lesbach albo kur.wach pieprzących sie w konkubinatach czyli tzw związkach partnerskich...

"gandela Uważam, że mamy się z czego cieszyc bo PiS, RM traci poparcie. Jest ich coraz mniej a to dobra wiadomość dla Polski." BO??

Gość a-nonimowa
śmierdzi tu brudną pizdą kaśki tusk :classic_cool:

Gość gandela
Bo ich rozrabiactwo, głupota była dla Polski groźna.

Nie krój skóry na niedźwiedziu. W razie utraty władzy przez Platformę Obywatelską, PiS jest drugi w kolejności do objęcia władzy.

oj chyba lewactwo jest w błędzie jak zawsze. jeszcze się okaże bo bieda a bieda generuje opozycyjne zachowania. co lewactwo zaproponowało Polakom? biede i oszustwo i bezprawie. jak zawsze no i dłuzszą pracę.

Gość gandela
O poziomie jednej strony i drugiej świadczą wpisy na tym topiku. Wystarczy tylko poczytać co napisali popiwrający PiS i przeciwnicy PiSu.

Gość fdekgifh
gandela Uważam, że mamy się z czego cieszyc bo PiS, RM traci poparcie. Jest ich coraz mniej a to dobra wiadomość dla Polski. i jak zwykle brak rzeczowej odpowiedzi.....to jest wlaśnie żenujące.Niektórym należałoby odebrać prawa wyborcze.

Gość gandela
Nie wiem czy wiesz ale lewica od dłuższego czasu nie rządzi. Nawet nie rządzi ta lewica która w formie partii PiS chciała sobie porządzić.