Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandela

Dzisiejsza klęska PiS i RM jest smutna

Polecane posty

Gość kartfel mniejszy- tworki

Gość gandela
Nie twierdze że rząd się stara aby tak mówiono ale potrafi przekonac argumentami, że w Smoleńsku zamachu nie było.

Gość gandela
Nie masz podstawy aby śmiac się ze mnie.

Gość bylabym zadowolona
możecie się wykłucać moi drodzy!!!! za 4 lata ten caly kaczyński i rydzyk odejda do lamusa czas leci nieubłaganie :)

"gandela Nie masz podstawy aby śmiac się ze mnie." MAM- oto ona: "gandela W Polsce nie ma złej sytuacji. W Polsce jest normalna sytuacja państwa na tym stopniu rozwoju gospodarczego."

Gość gandela
A wieszsram Zordonowka,że czasem robię se kupę japy?:classic_cool:

Gość gandela
To na czym opiera w tej chwili wszystko Kaczyński czyli "zamach smoeleński" jest bzdurą. Nie było żadnego zamachu. I ludzie to widzą dlatego przyszło tylko 20 tysiecy. Podobnie z mioejscem dla RM na multipleksie. RM nie spełnia warunków, ma tylko długi a więc nie było podstawy żeby dostali multipleks.

Gość gandela
To stwierdzenie faktu zordonowka. Bo tak jest. Nie może być lepiej bo nie ma ku temu podstaw gospodarczych.

Gość alebezedura
Ja to się śmieję w głos jak słyszę kolejne żenujące wypowiedzi Kaczyńskiego czy Macierewicza o tym ich urojonym zamachu na najcudowniejszego prezydenta wszechczasów ;) szkoda, że brak im szacunku do zmarłych w tej KATASTROFIE lotniczej i ciągle wymyślają kolejne bzdury... a czemu? bo nic innego już nie mają - został im tylko smoleńsk, bo tylko na to jeszcze ktoś się łapie i im wierzy... ale niedługo się dowiemy, że kosmici ostrzelali samolot, więc może głupota ludzi w tej kwestii nie jest tak wielka aby wierzyć w każde słowo...

Gość zordonka po prostu w tak
inteligenty i wysublimowany sposób dowodzi o twoim braku kultury bo ona ją ma i byle komu nie pokazuje :)

moze i nie bylo zamachu, tego nie wiem ale wiem, ze nie bylo tez odpowiedniego sledztwa i nikt nie poniosl odpowiedzialnosci. i o to tu chodzi.

Gość gandela
Uff aż mi się z tej podniety dzisiejszą porażką na wiecu palce trzęse. Więc raz jeszcze napiszę,iż bywa,że robię se kupcie do japy. Wiesz Zordonowka jestem taki "Hudini":classic_cool:

Gość gandela
Było śledztwo komisji Millera i bylo odpowiednie. A ludzie odpowiedzialni za ta katastrofę zgineli w większości w katastrofie.

gandela, w sledztwo komisji Millera to juz nawet sam Miller nie wierzy... wiec nie kompromituj sie!!!

Gość gandela
I dodam,że To stwierdzenie faktu zordonowka. Bo tak jest. Nie może być lepiej bo nie ma ku temu podstaw :classic_cool:

Gość gandela
Dlaczego ma nie wierzyć? Ustalenia się potwierdzają.

Gość gandela
Czy moglibyscie przestac się podszywac?

nie, nic sie nie potwierdza jest wiele niedopowiedzen i kazdy o tym wie! skoncz juz, prosze bo pekne ze smiechu.

Gość gandela
Czy mogłabys poslugiwac się czymś konkretnnym a nie obrażac mnie?

Gość fdekgifh
[zgłoś do usunięcia] gandela Nie twierdze że rząd się stara aby tak mówiono ale potrafi przekonac argumentami, że w Smoleńsku zamachu nie było I tu się mylisz.Twierdzi, że nie było i tyle.Nie ma twardych dowodów na to.Właściwie to mam wrażenie, że nie chce by tak było i nie wnika w to dalej.W tym problem, że nie ma wpływu na wyjaśnienie tego wszystkiego.Twarde niby dowody zostały obalone.Władza nic nie jest w stanie zrobic, bazuje jedynie na tym , co przekaże im strona rosyjska, więc nie może dojść do innych przekonań za bardzo. Jedyne co pozostało w tej kwestii, to stwierdzenie:przestańmy już o tym mówić, bo to staje się nudne.I tym kupiło się między innymi młodych, którzy z reguły we krwi mają "mi tu wisi".Ale taka postawa władz byłaby niemożliwa w państwach silniejszych, np. zachodnich.

Gość gandela
No to napisz o tych niedopowiedzeniach a ja ci wytłumacze.

kto cie obraza? juz zaczyna sie? to lewackie "jestes agresywnym moherem", "atakujesz", "obrazasz".. phi

Gość gandela
Polska komisja bazuje na swoich własnych badaniach a nie na ruskich ustaleniach.

Gość gandela
Potwierdzam również że uwielbiam rezonować. Szczególnie w temacie katastrofy pisząc iż przyczyny zostały wyjaśnione me przyrodzenie pęcznieje bez konieczności zastosowania pompki próżniowej:classic_cool:

gandela, nie chce zebys mi cokolwiek tlumaczyla, daruję sobie te dawkę kolejnych bzdur na niczym nie opartych .

Gość gandela
A kto to napisał: gandela, kolo faktow to ty nawet nie stałaś. To obrażanie bo kwestionuje moją wiedzę.

Gość gandela
A skąd wiesz że bzdur? Jak czegos nie wiesz czy nie rozumiesz to ja ci wytłumacze.