Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandela

Dzisiejsza klęska PiS i RM jest smutna

Polecane posty

Gość gandela
Jeśli wiesz to znaczy, że polskie ustalenia komisji Millera sa kompletne i dokładnie wskazują na to, że zamachu nie było. Czy tak twierdzisz zordonowka?

Gość fdekgifh
Czy możecie mi wyjaśnić, skąd się bierze przeświadczenie agitujących tu na rzecz rządu odnośnie swojej nieomylności.Chcą konkretów, jakoby sami je podawali.W tym rzecz, patrzę na to wszystko i nie dowierzam po prostu.Jakby się mówiło do ściany.Szok.

albo dobra wytlumacz mi to, ze corka wassermana dostala po jego sekcji dokumenty z wymienionymi jego narzadami, ktorych NIE MIAL!!?

Gość gandela
Nie wiem jak inni ale ja podaję konkrety. I nie jestem nieomylna.

Gość gandela
To wskazuje na bałagan jaki panuje u Ruskich. Bo niczego to innego nie dowodzi. Jak wiesz w Polsce przeprowadzono badania i niczego nowego się nie dowiedziano.

gandela, powtarzam. ja nie twierdze ze byl zamach. twierdze, ze przyczyna jest nie wyjasniona a komisja Millera jest nie wiarygodna, co potwierdzaja pewne fakty, ktorych ci nie przytocze bo znasz na nie odpowiedzi i tak ;]

Gość gandela
Poza tym chodziło Ci o ustalenia komisji Millera a nie o rosyjskie ustalenia.

"Jak wiesz w Polsce przeprowadzono badania i niczego nowego się nie dowiedziano." to mowi 'samo przez się' ;]

Gość fdekgifh
A czego mogą się nowego dowiedzieć, skoro bazuja na dokumentacji rosyjskiej?

Gość gandela
Czyli raczej potwierdzasz, że ustalenia komisji Millera sa prawidłowe, skoro nie potrafisz przytoczyć czegoś co by swiadczyło o tym, że jest inaczej.

Gość gandela
Nie bazują na rosyjskich ustaleniach tylko na własnych.

czyli przyznajesz, ze u ruskich jest balagan wiec ich ustalenia moga byc mylne. a polskie sledztwo opiera sie niestety na badaniach rosyjskich chociazby z tego wzgledu, ze nie mamy do dzisiejszego dnia wraku ani oryginalow czarnych skrzynek wiec....

Gość mietek spod celi
ciach bajera! :classic_cool:

Gość gandela
Ale Polska przeprowadziła badania wraku, miała oryginał polskiej skrzynki (ATM) i własnoręcznie sporzadzone kopie taśm z radzieckich skrzynek.

"gandela Nie bazują na rosyjskich ustaleniach tylko na własnych." Jak moga bazowac na wlasnych jak NIKT na oczy nie widzial dowodow w postaci wraku czy czarnych skrzynek!!

Gość fdekgifh
Słuchajcie, dziwaczne w tym wszystkim jest to, że część społeczeństwa nie chce , by sprawa katastrofy się wyjaśniła.Mnie się wydaje, że skoro zginął prezydent i ludzie z różnych partii, to chyba wszyscy powinni tego chcieć? Tymczasem jest inaczej, dlaczego?To nawet nie chodzi o to, że ktoś jest za PIS a ktoś nie...

Gość gandela
Przedstawiciele komisji byli w Moskwie i sporządzali kopie skrzynek radzieckich, oraz byli w Smoleńsku i badali wrak, pobrali próbki itp.

dostali najwygodniejsze wyjasnienie jakie tylko mogloby byc czyli "pijany blasik, naciskajacy kaczynski i niedoswiadczony pilot" i to im wystarczy a "drązenie" tematu jest dla nich nudne... to naprawde przykre.

Gość gandela
Jak można chcieć wyjaśnienia skoro już wyjasniono? Luedzie nie są debilami żeby chciec wyjasnienia czego co juz zostało wyjaśnione.

Gość gandela
Kaczyński naciskał w Gruzji a więc uzasadnione podejrzenie że robil to w Smoleńsku.

Gość gandela
Żaden doświadczony pilot nie łamie praw które go obowiązują.

Gość fdekgifh
gandela Przedstawiciele komisji byli w Moskwie i sporządzali kopie skrzynek radzieckich, oraz byli w Smoleńsku i badali wrak, pobrali próbki itp. Chyba znamy zupełnie inne wersje.Zresztą gdybyś miała rację, nie byłoby dziś takiego bałaganu z tym.Jesteś w błędzie.

"gandela Kaczyński naciskał w Gruzji a więc uzasadnione podejrzenie że robil to w Smoleńsku." to jest wlasnie to. uzasadnione podejrzenie. Mi to nie wystarcza, ja prosze o dowody.

gandela Przedstawiciele komisji byli w Moskwie i sporządzali kopie skrzynek radzieckich, oraz byli w Smoleńsku i badali wrak, pobrali próbki itp. Zapomniałaś o gruntownym przekopaniu terenu. :classic_cool: PS. Ile teraz teraz płaca lemingom za sianie bzdur w necie? :classic_cool:

Gość gandela
Wystarczy że wpiszesz odpowiednie frazy do google.pl i dostaniesz odpowiedzi w formie linków do artykułów o polskich badaniach wraku i czarnych skrzynek.

Gość gandela
Polska komisja nie przekopywała terenu. O jakich bzdurach tym razem mówisz zordonowka?

"Wystarczy że wpiszesz odpowiednie frazy do google.pl i dostaniesz odpowiedzi w formie linków do artykułów o polskich badaniach wraku i czarnych skrzynek." do linkow z gazeta.pl ? nie- dziękuję.

Gość fdekgifh
gandela Jak można chcieć wyjaśnienia skoro już wyjasniono? Luedzie nie są debilami żeby chciec wyjasnienia czego co juz zostało wyjaśnione. Słuchaj, dalsza z Tobą rozmowa jest bez sensu.Mijasz się z prawdą.Nawet media, które uważane są za sprzyjające władzy, uznały że po 2 latach wie się znacznie mniej niż na samym początku.Nie czytasz niczego?