Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandela

Dzisiejsza klęska PiS i RM jest smutna

Polecane posty

Gość gandela
Wymiękasz bo opieram się na faktach których ty nie znasz. I nic mi nikt nie płaci.

Gość gandela
Mijam się z prawdą? Czy możesz podać konkretne przykłady na to?

gandela, nie oparlas sie dzisiaj ani na jednym fakcie, wymiekam bo nie wiedzialam, ze sa jeszcze tak ciezkie przypadki zaslepienia jak ty.

Gość gandela
Nie wiem czy wiesz ale nie podając przykładów sam (sama?) potwierdzasz, że to Ty mijasz się z prawdą.

Gość gandela
Oparłam się na tym, że Polacy badali polską skrzynke, prowadzili badania na własnoręcznie sporrządzonych kopiach radzieckich skrzynek, że przeprowadzili badania wraku. To są fakty.

Gość gandela
Pani Kopacz nie była członkiem polskiej komisji.

Gość odsłuch w polsce i anliza
zapisu rozmów ta która nie mogła potwierdzić obecności gen w kokpicie jasno dowodzi że nacisk na pilotów był przez osobę o nierozpoznanym głosie stenogramy publicznie dostępne w necie wystarczy w google wpisać stenogramy tu 154 :)

Gość fdekgifh
Sprawa nie została wyjaśniona, a wręcz przeciwnie z upływem rodzi się więcej wątpliwości....nie było nacisków, glosu Błasika ani kłótni z pilotem...sosna nie miała wpływu na uszkodzenie aż takie samolotu.Piloci dobrze odczytywali parametry a głowny pilot znał doskonale j. rosyjski. Oddanie tej sprawy ot tak zaszkodziło Polsce, bo obniżyło jej wartość, obnażyło słabość.A tak jak już wyżej wspomniałóam, nikt nie będzie brał nas w obronę , bo nie ma w tym żadnego interesu....

Gość gandela
I pani Kopacz mówiła o ruskich badaniach terenu a nie badaniach polskiej komisji. Czyli miałam rację.

Gość sun tzu
gandela Jak to nie przekopała terenu? Był dokładnie przeszukany.Na metr wgłąb sitami.:classic_cool:Nie kłam!

Gość fdsdfsdferqw
kopie czarnych skrzynek dostaliśmy z bólem od ruskich, skończ już pierdolić 🖐️ nie dyskutujcie z tym przygłupem bo to jak rzucać grochem o ściane 🖐️

Gość gandela
Nie sosna a brzoza i miała wpływ. Moge poszukać film z crashtestu w którym samolot uderza w słupy drewniane.

"fdsdfsdferqw kopie czarnych skrzynek dostaliśmy z bólem od ruskich, skończ już pie**olić nie dyskutujcie z tym przygłupem bo to jak rzucać grochem o ściane " racja, spadam stąd. szkoda nerwow.

Gość gandela
Nie dostaliśmy kopi tylko sami polscy badacze je sporządzili w Moskwie.

Gość gandela
Komisja nie przekopywała tereny. Może się mylę. Jeśli tak to podaj mi link do takiego tekstu w którym piszą o tym, że komisja Millera przekopywała teren. Zobaczymy kto kłamie.

Gość sun tzu
To ona była przy tych przeszukiwaniach terenu że tak dokładnie o tym wie?? Coś pieprzysz.

Gość gandela
Spadaj, spadaj zordonowka. Jak widzę nie sp[odobały się fakty bo nie pasowały to twojej teorii.

Gość dfgrewgw
"gandela Nie dostaliśmy kopi tylko sami polscy badacze je sporządzili w Moskwie." Link, screen albo wypierdalaj :D🖐️

Gość gandela
Komisja Millera była przy przekopywaniu terenu? Podaj ten link to p[oczytam a nie zarzucaj mi że pieprzę.

Gość sun tzu
"Nie sosna a brzoza i miała wpływ. Moge poszukać film z crashtestu w którym samolot uderza w słupy drewniane." :D Poważnie? Takie crushtesty robią samolotom?:D Młoda,wykształcona z wielkiego miasta nam tu zaraz udowodni:D

Gość fdekgifh
Faktycznia, dalsza dyskusja nie ma sensu.Możesz przestać się męczyć, bo nikogo tu nie przekonasz. Jedynie co mi się nasuwa to taka przestroga.Jeśli ktoś dobrze prześledził historię i zna się choć troche na polityce to powinien doskonale wiedzieć o prostej zasadzie, a mianowicie, że polityk dobry dla Polaków= okropny dla państw ościennych. Żaden polityk ościennego państwa nie będzie cieszył się z dobrego gospodarza obok .Polityka to walka o równowagę i wpływy, o czym zapomina większość ludzi.To że dany polityk podoba się na zachodzie , nie znaczy że my powinniśmy go wybrać.

Gość sun tzu
"Komisja Millera była przy przekopywaniu terenu? Podaj ten link to p[oczytam a nie zarzucaj mi że pieprzę." Ja nie o komisji piszę tylko o publicznych wypowiedziach polityków ręczących za rzetelność prac nad ustaleniem przyczyn katastrofy ,których istotnym elementem miałoby przeszukanie terenu a jak była to pokazała prasa.Dlatego ośmielę się podnieść tezę iż z lekka chrzanisz.Masz jednak do tego prawo.Tylko się nie wczuwaj.

Gość gandela
Nikogo nie usiluje przekonać. Podaję tylko fakty na których opiera się moja wiedza. I jak okazuje się, jest ona prawidłowa bo nikt nie potrafi przedstawić faktów o przeciwnym znaczeniu.

Gość gandela
Politycy rózne rzeczy opowiadają. Nie ma to żadnego znaczenia dla faktu, że polskie badania komisji Millera sa dobre i prawidłowe.

Gość fdekgifh
A stwierdzenie że nie było nacisków, o czym głośno nawet w mediach? To nie dowód?konkret?

Gość gandela
Co do przekopywania. Moja odpowiedź odnosiła się do tego postu w którym sugerowano, że polska komisja przekopywała teren katastrofy. 20:41 [zgłoś do usunięcia] Ewa Bożena Kopacz gandela Polska komisja nie przekopywała terenu. O jakich bzdurach tym razem mówisz zordonowka? Cżyżby? http://wpolityce.pl/wydarzenia/2007-co-napraw de-mowila-minister-kopacz-o-badaniu-terenu-katastrofy-smolen skiej-po-1004