Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandela

Dzisiejsza klęska PiS i RM jest smutna

Polecane posty

Gość fdekgifh
gandela Bo ich rozrabiactwo, głupota była dla Polski groźna. A co masz dokładnie na myśli? Wypraszam sobie wmawianie mi niskiego poziomu.Nie wyzywam tu nikogo, mam sporą wiedzę.

"gandela Bo ich rozrabiactwo, głupota była dla Polski groźna." najgrozniejsze dla polski są takie tepe dzidy jak gandela, ktora gowno wie o zyciu i polityce, historii, nie potrafi podac zadnych argumentow a sie wypowiada i klapie dziobem a co gorsza chodzi na wybory, dlatego mamy tak jak mamy.

Gość gandela
To była rzeczowa wypowiedź. Tylko chyba nie zrozumiałeś. Ale dla przykładu podam, że to co opowiada Macierewicz jest groźne dla Polaków i Polski. A i podział Polaków który robi Kaczyński też nie jest dobry.

Gość gandela
To sobie wypraszaj ale opowiadasz się po ich stronie. A twoja strona wygląda właśnie tak jak tutaj widać. Brak kultury, chamstwo i kłamstwa.

Gość gandela
Skąd ty wiesz zordonowka co ja wiem o historii i o zyciu?

Gość a-nonimowa
jeeezzzzu jak wali śledziem, kaśka podmyj cipe!!! :classic_cool:

Gość gandela
A czy mozesz napisac o co ci chodzi? Co nazywasz bzdurą i dlaczego?

Gość fdekgifh
Czy faktycznie Kaczyński dokonuje podziału Polaków? Weżmy choćby rocznicę katastrofy smoleńskeij...czy korona by z glowy spadła władzy , gdyby pojawiła się tam, gdzie byli jej zwykli obywatele? do tej pory nie zrobiła nic, by jakoś załagodzić to wszystko....Ewentualnie co robi, to pokrzykiwanie na tych co chcą uczcić tych co zginęli.Wmawianie im , że mają niską kulturę, kiedy to zawsze oni są raczej stroną atakującą.

Gość fdekgifh
gandela To sobie wypraszaj ale opowiadasz się po ich stronie. A twoja strona wygląda właśnie tak jak tutaj widać. Brak kultury, chamstwo i kłamstwa. Mogłabyś wskazać mi moje ewentualne chamstwo? Wasze pieniactwo jest odrażające.

Gość gandela
Władza nie chciała dopuścic do awantury dlatego nie zjawiła się tam gdzie przebywali wierzący w zamach smoleński. Za to pojawiła się na cmentarzu.

Gość gandela
Ale ja nie pisałam o Twoim chamstwie tylko o chamstwie tych którzy popieraja Rydzyka i Kaczyńskiego na tym topiku.

Gość fdekgifh
wystarczy że mam inne poglądy i już jestem chamem? Może bys jednak przytoczyła coś odnosnie polityki choćby zagranicznej PO?

Gość spindoktorzy myślą
że wystarczy odwracać ogonem a ludzie to kupią bo są ciemni

Gość fdekgifh
gandela To sobie wypraszaj ale opowiadasz się po ich stronie. A twoja strona wygląda właśnie tak jak tutaj widać. Brak kultury, chamstwo i kłamstwa. Odpowiedzialaś wyraźnie na moją wypowiedż i to bylo niestosowne wlaśnie.

Gość gandela
O polityce zagranicznej. OK. Dzisiaj odbył się 'zjazd" "marszałków" parlamentów większości krajów europejskich. Dzięki odpowiedzialnej polityce polskich władz, nie było nikogo kto twierdziłby że w Smoleńsku był zamach. Czyli uważają, że ma rację rzad polski i ma ich poparcie i zrozumienie.

ok juz pisze. Bzdura nr. 1 "gandela Rydzyk i Kaczyński przegrali. To dobra wiadomośc dla Polski." Nikt niczego nie przegral, poniewaz kilkadziesiat tys, ludzi wzielo udzial w marszu. a nawet gdyby wzięlo mniej to nie oznaczaloby to zadnej przegranej nie wiadomo jakiej. i juz napewno nie bylaby to dobra dla polski wiadomosc. Bzdura nr 2. "gandela Uważam, że mamy się z czego cieszyc bo PiS, RM traci poparcie. Jest ich coraz mniej a to dobra wiadomość dla Polski." pis nie traci poparcia, wreecz przeciwnie, poparcie traci rzad tuska poniewaz ludzie sa zdruzgotani tym co sie wyprawia. Bzdura nr. 3 "gandela Bo ich rozrabiactwo, głupota była dla Polski groźna." co innego jest grozne dla polski i kazdy myslacy czlowiek potrafi to zauwazyc, nie zmuszaj mnie zebym ci musiala to tlumaczyc bo po raz kolejny na tym forum NIE CHCE MI SIE rozpisywac nt. tego jak zla jest sytuacja w polsce i to akurat NIE z winy pisu. bzdura nr.4 "gandela Nie wiem czy wiesz ale lewica od dłuższego czasu nie rządzi. Nawet nie rządzi ta lewica która w formie partii PiS chciała sobie porządzić." no comments.....

Gość '_:(+)*+?
Zordonowka ten matol pełni dzies dyżur ma kafe i pieprzy bo cos musi pieprzyc , ale o czym to juz sam nie wie To zwykły duren .

Gość gandela
Skoro spodziewano się 100 tysięcy a przyszło tylko 20 to oznacza porażke. I nic na to zordonówka nie poradzisz.

Gość gandela
W Polsce nie ma złej sytuacji. W Polsce jest normalna sytuacja państwa na tym stopniu rozwoju gospodarczego.

Gość gandela
A co wyprawia rząd zordonowka złego?

Gość bylabym zadowolona
kaczyńskie przegrał bo za 4 lata to będzie już stare dziadzisko i ten cały rydzyk też mam szczęście, że jestem młoda :)

BZDURA NR 5!! (UWAGA - MOCNE) "gandela W Polsce nie ma złej sytuacji. W Polsce jest normalna sytuacja państwa na tym stopniu rozwoju gospodarczego." !HAHAHAHAHA

Gość alebezedura
oczywiście, że Kaczyński dokonuje podziału Polaków, przecież jakiś czas temu wyraźnie powiedział gdzie jest Polska i Polacy, a gdzie na przykład "ukryta opcja niemiecka". Poza tym to prawda - zwolennicy PISu najczęściej nie znają nawet programu swojej partii (kiedyś się o tym przekonałam w rozmowie z koleżanką, ja z kolei znam program i jak wytknęłam jej totalną niewiedzę to było jej tak głupio, że uznała, że jednak mimo wszystko to co chce zrobić PIS tak czy siak jest dobre - mimo, ze 2 minuty wcześniej było złe). Do tego słownictwo jakiego używają obrazuje doskonale poziom, inteligencje i wykształcenie... Nic tylko wyzywać - nawet w tym topiku to widać, choć i tak jest jeszcze delikatnie, czytałam posty PISowców, gdzie nie rozumiałam nawet tekstu, bo ciężko między "kurvami", "ścierwami" i innymi niecenzuralnymi słowami go odnaleźć... To, że Kaczyński jest kompletnie nieodpowiednią osobą na zajmowanym przez siebie stanowisku jest oczywiste, ma klapki na oczach, nic innego tylko Smoleńsk i budowanie kariery politycznej na zmarłym bracie, więc zgadzam się, że porażka PiSu jest korzystna dla Polski.

Gość gandela
Przegrana Kaczyńskiego też jest widoczna. Chciał zgody z Ziobrą i Ziobro odrzucił zaproszenie.

"gandela A co wyprawia rząd zordonowka złego? " Jak juz wczesniej powiedzialam, nie bede sie po raz kolejny na ten temat rozpisywac. jesli nie wiesz wystarczy obejrzec jakiekolwiek wiadomosci, nawet te na tvn-ie .

Gość ostatni moheranin
ja teraz usłyszał w radiu było 120 tys ludzi

Gość fdekgifh
gandela O polityce zagranicznej. OK. Dzisiaj odbył się 'zjazd" "marszałków" parlamentów większości krajów europejskich. Dzięki odpowiedzialnej polityce polskich władz, nie było nikogo kto twierdziłby że w Smoleńsku był zamach. Czyli uważają, że ma rację rzad polski i ma ich poparcie i zrozumienie. Masz bardzo naiwne rozumowanie.Czego się spodziewałaś, że przedstawiciele krajów europejskich bedą trwać przy tym, że był to zamach? A jaki w tym mają interes? Jeśli samym Polakom nie zależy na dojściu do prawdy, to im tym bardziej .Polska jest jedynie pionkiem, za który nikt nie bedzie umierał. Dzięki odpowiedzialnej polityce polskich władz, nie było nikogo kto twierdziłby że w Smoleńsku był zamach Czyli sama twierdzisz jednak, że to władza się stara, żeby tak nie mówiono? :D

Gość gandela
Z czego się śmiejesz zordonowka? Mozesz uzasadnić?