Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna rzeczywisosc

Czlowiek spotyka kobiete swojego zycia, zakochuje sie i...

Polecane posty

Gość smutna rzeczywisosc
Gdybym ją pokochał, to bym był, bo dlaczego nie? :)

Gość sekutnicA.
baska o tym wlasnie mowie

Gość miecz damoklesa
Podobno zakochać można się tylko raz, więc jak im tu nie wyjdzie, to chcąc jakoś zastąpić lukę, zwiążą się z osobą z ich poziomu atrakcyjności (co jest łatwiejsze), choć nic właściwie nie będzie ich łączyć. bzdura :D każda miłośc jest inna mam wrażenie, że ty kurczowo trzymasz się tej jednej, bo to ci pozwala dekoracyjnie cierpiec z powodu swojej brzydoty :O Przepraszam, brutalne to było, ale chyba ci potrzebne

Gość Kazdy facet chce
miec ladną dziewczyne, nawet jesli sam wygląda jak ogr, ma zepsute zęby, brzuch od piwska, i generalnie wygląda jak dupa zza krzaka, to i tak uwaza, ze nalezy mu się miss Polonia conajmniej 🖐️

Gość sekutnicA.
wazne jest dac szanse, on byl najpierw moim przyjacielem, a tu bum zakochalam sie i to trwa juz 10 lat,

ale powiedzcie szczerze.. czy będąc super przystojniakiem, chlopak ktory może mieć każdą dziewczynę wybierze akurat tę jedyna z cudownym charakterem? to samo tyczy się pięknych kobiet.

Gość smutna rzeczywisosc
Moim zdaniem wystarczy w atrakcyjnej/atrakcyjnego przeciętny charakter i prawie każda osoba którą się zainteresuje jest jego. Znam takie przypadki z praktyki. Ładni nieudacznicy przebierają sobie w kobietach (akurat z autopsji znam przypadki swojej płci). Bez pasji, zainteresowań, praca za minimum krajowe, bez wykształcenia... no ale niezwykle przystojni i mało która kobieta nie daje im szansy. Bywało że te kobiety zostały zostawiane i pomimo braku jakichś perspektyw na przyszłość chciały z nimi zostać. Myślę, że z atrakcyjnymi kobietami jest tak samo. Przebierają i bawią się jak mogą. Pojęcie wnętrza zostało raczej zmyślone dla tych brzydkich żeby czasem nie zbuntowali się przeciwko "smutnej rzeczywistości" ;)

Gość ludzie geny i nic poza tym
licza sie ładni i silni partnerzy, zeby dzieci były tez atrakcyjne i geny miały okazje ptrzetrwac. A autor hipokryta sam niby brzydki kocha atrakcyjna, biadoli, ale jakos brzydkiej nei chce bo to sztuczny zwiazek. No comment.

"Dlaczego urodziłem się taki niedoskonały?" Kolejny temat z cyklu: jebać pięknych :D Autorze, jak masz ryj szpetny, wzrost nikczemny a temat na kafe to szczyt twojej kreatywności to rzeczywiście kiepsko. A właściwie chujowo, nie wiem skąd ta moja fałszywa skromność. Mam dla ciebie dwie wiadomości, jedna złą drugą dobrą: Zła: Nie masz wyboru - musisz sobie zapracować na uznanie dziewczyn. Musisz tyrać na coś co większość ma za darmo. To czy ci się chce to już inna kwestia. Obawiam się, że wygląd to nie wszystko co jest z tobą nie tak. Siedzę w tym zbyt długo i wiem, że jak ktoś narzeka na wygląd to w 10/10 przypadkach szwankuje coś jeszcze. Dobra: Nawet jeśli będziesz wyglądał niczym luźny stolec a będziesz dysponował znacznymi zasobami to laski same będą się narzucać. Z gówna masła nie ukręcisz więc zamiast oglądać pryszcze w lustrze i porównywać siebie do Brada Pitt'a zadbaj o to abyś reprezentował sobą więcej niż inni. Wtedy to ty będziesz mógł przebierać. Kto wie czy nie nastanie dzień gdy dziewczyny będą prosić cię czy mogą podszkolić się na tobie w robieniu loda.

Gość smutna rzeczywisosc
Przepraszam bardzo ale gdzie ja napisałem że kogoś kocham? Temat jest teoretyczny. Faktycznie autor urodą nie grzeszy, ale na razie nie jest nikim specjalnie zainteresowany. Jest mu smutno że wyszło jak wyszło, stąd pytanie czy komuś coś zrobiłem? Przecież zainteresowania się nie wybiera, i co będzie jak poznam akurat kogoś kto będzie atrakcyjny? Poza tym to że ktoś jest atrakcyjny nie oznacza że ma dobre geny. Siła jest względna. I jeśli biorąc twoje słowa na poważnie to tacy jak autor nie może zakładać rodziny, bo da swoim potomkom słabe geny :( To nie było miłe.

chyba rozumiem o co chodzi autorowi. jest to niesprawiedliwe, fakt. ale jeśli nie możemy temu zaradzić po co wpadać w deprsję? z pewnością takie podejście nie pomoże w znalezieniu patrnerki.

Gość Lektura
Porponuję przeczytać miłą książkę Jane Eyre...i zarówno Jane była brzydka i jak pan Rochester, ale trafili na siebie. Piękna historia. Poza tym od 10 lat jestem z mężczyzną mojego życia....który jest bardzo brzydki i kocham go na zabój! Ja podobno uchodzę za atrakcyjną, ale nie wiem, nie przejmuję się tym.

Gość Autorze, nie
zgadzam się z Tobą. To bez sensu.

Gość ciocia Zdzisia
Ja nie jestem zbyt atrakcyjna, chodź zdarzało się że mnie zaczepiali na ulicy w tramwaju na przystanku w pociągu i jeszcze innych miejscach. Jestem taka bardzo przecietna, do tego nie mogę się opalać i jestem biała jak śmierć. W sali od 1-10 dałabym sobie 6. Do tego lekka nadwaga 56 kg przy wzroście 154 i na prawdę czasem się zastanawiam co we mnie widzą niektórzy ludzie, że aż mnie zaczepiają. Tylko buźka mi się w sobie podoba, bo włosy mam cienkie i rzadkie. Autorze moja rada: wiekszośc ludzi jest po prostu zwyczajna . jak ci bardzo przeszkadza twój wyglad mozesz : - pójśc na siłownie i się wyrzeźbić - ubrać się modnie - zrobic coś z włosami - pójść na solarium Do tego popracować nad charakterem i każda bedzie twoja :)