Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabciaa.

piękna sukienka za grosze, super modna!

Polecane posty

obserwuja bo ktos z tak wygórowanym ego na allegro zadko sie zdarza;P na te ciuchy mało kto zwrócil by uwage za grosze, a za ta cene.. sorry.. komplet wypoczynkowy za 999? wygląda jak relikt przeszłości. za ta cene mozna mieć nowy i to nie taki.

Gość żabciaa.
Jak ci się nie podobają rzeczy które sprzedaję to idź stąd. Ja w końcu je sprzedam, a dopiero wtedy będzie Ci głupio.

Gość @91
jaki kostium buahahahahaha:D :D :D :D to wolny kraj kazdy moze pisac gdzie chce i co chce:)

Gość ble ble ble ejkewuiehr
uwielbiam ta kobietę :D ledwo weszłam już sie smieję :D

poza tym jesli juz piszesz ze aukcja jest bez ceny minimalnej, to ustaw ją faktycznie od złotówki, bedziesz miała jasność ile te rzeczy sa warte

Ja też sprzedaję na Allegro swoje rzeczy czesto nowe firmówki i w zyciu bym nie dała takiej ceny, bo wiadomo, ze nikt tego nie kupi 🖐️ moje rzeczy sa modne i ludzie chetnie kupuja a twoje ? sorry ale za 1 zł nikt by tego nie wziął. Na allegro musi się opłacać!! Ludzie tam wchodza, zeby złapac okazję, kupić za poł darmo a nie wywalić kupę aksy na jakieś dziadostwo, za te ceny jak ty masz kupiliby nowe rzeczy modne i fajne :D

Gość żabciaa.
nie wystawiam ich długo, ale w końcu się sprzedadzą, wiadomo że trzeba dotrzeć do ludzi.

Gość 235415412
czy jesteś jakimś kuśnierzem??

na wiocha trafiłaś w styczniu wiec pewnie od stycznia albo i wczesniej :D wiec nie piernicz, ze to nie długo

Gość stuknij sie w łeb
jejku, skąd ty masz te ciuchy? z lumpów? nie, tam chyba czegoś takiego nie ma.. masakra skoro uważasz, że te ciuchy są takie fajoskie, czemu sama w nich nie paradujesz? bez obrazy, to nie ma nic do rzeczy że 100%skóra- fason i w ogóle całość jest paskudna:/

Gość żabciaa.
Nie mam zakładu kuśnierskiego. Każdy kto ma porządne, dobre jakościowo ciuchy to od razu musi mieć jakiś zakład? To smutne że tak myślicie, szara masa ma kiepskie ciuchy, a jak ktoś ma lepsze to już musi siedzieć w biznesie? Co za dziwne poglądy

Gość @91
hand-made? moja babcia ma fajniejszy dywanik w lazience:)

a jeszcze były takie zajebiste spodnie szerokie chyba na metr w nogawce :D czemu ich juz nie wystawisz :D

Gość żabciaa.
nie ma w lumpeksie? no właśnie, bo tam samo badziewie, ja sprzedaję świetne jakościowo rzeczy. Poza tym w ciucholandach są stare, niemodne rzeczy sprzed paru sezonów, ja sprzedaję modne ciuchy A dla tych którzy sobie urządzają mieszkanko i chcą by znajomi zazdrościli, komplet wypoczynkowy: http://moda.allegro.pl/komplet-wypoczynkowy-w-idealnym-stanie-bcm-i2285977845.html w super okazyjnej cenie. Bardzo modny i gustowny, pasuje do wszystkiego! Sprzedaję ciuchy, bo mi się znudziły, każda kobieta wymienia czasami garderobę.

Gość kupóóóóóóóóóó
jesteś chora psychicznie, wez to wyrzuc a gwarantuje, ze nawet bezdomni i menele się na to nie połaszą :o

Gość stuknij sie w łeb
nie możesz autorko pojąć jednej rzeczy- ludzie nie mówia ci na złość:/ i co z tego, ze jakościowa są/były kiedyś dobre (bo coś mi sie wydaje że te ciuchy pamiętają jeszcze czasy przedwojenne:D a skóra z tych lat---fuuuj!!!) one są brzydkie i nie modne! w tych czasach każdy wyglądał by w tym po prostu śmiesznie! nikt tego nie kupi, chyba ze gdzieś w teatrze do przebieranek...

Gość żabciaa.
Sukienusia skórzana piękna, krzyk mody 2012!! Na każdą porę roku - na zime, do kozaków, na to kożuszek. Na lato też super, na gołe ciało

Gość żabciaa.
do kogś tam wyżej co nazwał sukienkę rzeźnicką >> Jak ją nosiłam to ludzie na mieście mnie zaczepiali, pytali skąd ją mam, bo jest wyjątkowa. A Ty robisz porównanie do rzeźni, wiesz co :O To tylko świadczy o Twoim chorym umyśle, skoro wszystko Ci się kojarzy z ubojnią. Nie wiem dlaczego masz takie skojarzenia, może za dużo horrorów? może jakieś wspomnienia o których nie chcesz nam powiedzieć? ??

Gość kupóóóóóóóóóó
krzyk mody? chyba wrzask :D zajebista jestes dawaj jeszcze dawaj :D

Gość stuknij sie w łeb
na lato? taką cieżką i sztywną (śmierdzącą) ''sukienkę?''? w lato nosi sie zwiewne rzeczy, bawełniane

Gość stuknij sie w łeb
może sie pytali- bo nie mogli sie nadziwić skąd ty takie dziwactwo wytrzasnełaś, naprawde, mówie Ci szczerze, to jest ochydne

Gość kupóóóóóóóóóó
to może ubierz ją i wyjdz na miasto to sprzedasz :D ha ha ha ha ale jaja :D

Gość żabciaa.
ciuszki które wystawiłam na sprzedaż są najlepszej jakości, więc cena bardzo przystępna. Jako nowe zapłaciłam za nie dużo więcej. Moje brzoskwiniowe buciki z długim noskiem ponownie wracają do obiegu i można spotkać podobne na fashion.tv.. z ciężkim sercem się z nimi rozstawałam.. Krytykować najłatwiej. Bardzo dużo osób obserwuje aukcje i zadaje różne pytania.

Gość @91
sukienusia???? hahahahahaha:D :D :D :D kawal skorzanej szmaty na wycieraczke do butow:)

Gość kupóóóóóóóóóó
ostatnio tez tak mówiłaś to czemu nikt tego nie kupuje skoro to takie zajebiste i tyle ludzi obserwuje i w ogóle och i ach? :o

Gość stuknij sie w łeb
dosłownie szkoda czasu na rozmowe z autorką...

Gość żabciaa.
tak to jest coś biedocie pokazać :O