Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

Gość martka zmienia pieluchy bo ja
za jednym klinknieciem moge teraz wszystko wywalic na swiatlo dzienne jej los zalezy teraz tylko ode mnie :classic_cool: :D

Gość dowody ze nie sciemniam
sa wyzej i ona o tym wie ze wszystko co tam jest sie zgadza :classic_cool:

Gość pokaż tą wariatkę :D:D:D
daj daj daj :D:D:D

Gość wszyscy w napieciu czekaja
:classic_cool:

Gość pokaż tą wariatkę :D:D:D
nie to nie 🖐️

he he widzę, że jakaś zazdrosna idiotka się mnie uczepiła :) powiem Ci, że możesz sobie wypisywać, co ci się podoba, ale ujawnianie cudzych danych jest karalne. Więc Twój wybór :)

Gość ok ucinam bo martka pewnie
juz placze przed monitorem ze jej wspaniala kariera sie zakonczy... nie wrzuce tutaj tego :classic_cool: ale musisz sie nawrocic :classic_cool:

Gość martka hu hu hu
wklejenie linka jest karalne? :D ty chyba głowe z dupą zamieniłas marta - gówno warta !

Nie płaczę, moja kariera się nie zakończy. Raczej Ty płaczesz nad swoim życiem :) nie wiedziałam, że mogę kogoś na kafe tak zainteresować, że aż ktoś przeszukuje net w poszukiwaniu zdjęć ideału :D

Gość to powinni cie ukarac skoro
na nk wszystko wykladasz jak na tacy za linka do strony internetowej twojego zespolu czy innej strony gdzie sie sama uzewnetrzniasz tez mnie beda scigac? to sa ogolnodostepne dane ktore sama z wlasnej woli podalas i nikt mnie za to scigal nie bedzie :classic_cool:

myśl sobie co chesz, ja tylko ostrzegam :) jak wspomniałam, tu sobie może wypisywać co chcecie, ale wklejanie zdjęć itp. to co innego. to jest forum do rozmawiania a nie wklejania cudzych zdjęć.

Gość MegaIdiotyzmy
Jakie to miasto? Proszeeeeee :P

Gość martka hu hu hu
jestes chora :D link do fot które ty sama umieściłaś :D:D:D:D jestes głupsza niż by ktokolwiek przypuszczał :D serio!

Gość a ja nie wkleje twoich zdjec
tylko link do twojej nk ktore sama z wlasnej woli zalozylas zeby cie ludzie "podziwiali" tak wiec mozesz juz isc na komende tylko sie nie poplacz jak cie wysmieja gdy im powiesz ze maja mnie scigac :classic_cool:

Przeraża mnie to, jak ludzie potrafią być zawistni. a ty rób psycholko co uważasz - na własną odpowiedzialność

Gość martka hu hu hu
nie zastraszaj bo za wklejenie linka nic nie moga zrobić :D lepiej prędziutko idz na nk zablokuj galerię i zmień nazwisko na xxxxxxxxxx :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i nie oszczaj się z podniety :D

Gość martka hu hu hu
martka, tak serio to gówno mnie obchodzi twój słitasny profilek 🖐️ masz przynajmniej nauczkę, zeby nie wypisywac wiecej głupot, bo nie jestes anonimowa w sieci :d bye bye maszkaro :D

Gość pieluch zmieniac nie musisz
bo nie wrzuce nic tutaj zeby ci "kariery" nie psuc :classic_cool: po prostu zal mi ciebie dziewucho...

Gość sanszajn
Zawistni? Chcialas sprowokowac, to sprowokowalas :-)

Gość fitu pituu
gdzie nasza gwiazdeczka????????? hahahahah

do czego sprowokować? do ujawniania moich zdjęć? wszystkich z forum tu szukacie tylko dlatego, że są ładniejsi/mądrzejsi/szczęśliwsi od was? nikogo tu nie obraziłam, to wy jesteście zawistne jak nie wiem co, zresztą mogę sobie pisać, co mi się podoba, ja nikogo nie obrażam w przeciwieństwie do was!

Gość Sąsiad Magdy z komuny :D
nie wcale :d poczytaj swoje wypowiedzi w tym topiku marta GÓWNO WARTA!

Marta grzechu warta :) co nAJWYŻEj to się bronię przed waszymi atakami, ja tylko opisałam swoją historię :)

Gość sanszajn
Wyzywanie o d wariatow i frustratek jak nazwiesz?

chyba czymś to było spowodowane, co ? poza tym podtrzymuję, w dalszym ciągu uważam za frustratki i wariatki ze wszystkie zawistne baby, noo a zwłaszcza te, co poszukują całymi dniami info o mnie :D

Gość sanszajn
Po prostu wyszukiwanie i wtykanie klamtw lezy w ludzkiej naturze. Dostalas za swoje i mam nadzieje, ze czegos sie nauczylas :-).