Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

Gość kupóóóóóóóóóó
tak ekskluzywnych, ze na korepetycjach dorabia :D buahahhahhhaha na forum to i dziad panem 🖐️

Gość aksjoefmepklw
a za twoim chłopem kobiety nie latają? to niezłego paszczura musiałaś wyłapać :D ale swój do swego ciągnie :D

Zazdrościsz, że jestem wszechstronnie wykształcona i oprócz licznych talentów, np. śpiewania, tańczenia, malowania portretów, pieczenia ciast, mam jeszcze talenty pedagogiczne w nauczaniu i potrafię porządnie uczyć, tak, że mam kolejki 🖐️ ale co wy możecie o tym wiedzieć, siedząc w domu i wyglądając przez okno :)

hehe nie badz zalosna, najwyrazniej ty wiesz wszystko o mnie, lepiej ode mnie samego :) mimo wszystko nie rozumiem po co ten temat, te przechwalki. pierdolisz jakbys zlapala boga za jaja, wspolczuje ci ze o takich rzeczach piszesz na forum, zupelnie jak bys nie miala znajomych w realu.. Ide o wora, ze masz najwiekszy staz na kafe, siedzisz tu calymi dniami, a swojego ksiecia z bajki wypatrujesz w oknie, starego, brudnego, zniszczonego poPRL'owskiego blokowiska :classic_cool:

Gość buahahahahahaha
pie**olisz jakbys zlapala boga za jaja dobre und motzne :classic_cool:

Gość a ja Ci wierze
Jestem facetem!! :O Mam w dupie zazdrosc tutejszych lasek, moje Najwieksze Szczescie bedzie niedlugo moja zona i w dupie mam inne kobiety..! Szukamy zespolu i z tego co widac Twoj ma duzo klientow wiec musis byc dobra

Biedna, wiejska dziewczynka, która nadaje się tylko do weselnej 'kapeli'. Mysli, że jak zrobi makijaż i założy kieckę to przyćmi to jej brak inteligencji. Kobiety piękne, które są rozchwytywane przez mężczyzn zazwyczaj nie afiszują się z tym i nikogo nie próbują przekonać na siłe, bo przecież same doskonale wiedzą, jakie wrażenie robią na facetach. Coraz cześciej można zaobserwować staranie dziewczyn dowartościowywania się w wirtualnym świecie.

a ja Ci wierzę dzięki jesli to co piszesz jest szczere :) ale nie podam tutaj danych, za dużo oszołomów i wariatek :) ale nasz zespół jest bardzo polecany, więc może akurat trafisz :P

Haadia a myśl sobie co chesz :) ja jestem pewną siebie dziewczyną, świadomą swojego blasku :) a makijaż i piękny strój to element mojej pracy.

Gość annia.....................
Martka wypierdalaj pojebana dziewucho.

jak juz pisalem nie karmcie tego trolla 20:44 [zgłoś do usunięcia]a ja Ci wierze Jestem facetem!! Mam w dupie zazdrosc tutejszych lasek, moje Najwieksze Szczescie bedzie niedlugo moja zona i w dupie mam inne kobiety..! Nie zdziwil bym sie gdyby sama to napisala ;D trzymaj sie Marto, rozumku zycze ;p

Maciek Warszawa geniuszu nie pisałam tego :) i dlaczego uważasz, że jestem trollem? czy cię skrzywdziłam czymś albo uraziłam?

Gość ddgsdgsdg
martka pewnie ze zadna matka 3 dzieci nie da sie porównac z mloda i ladna dziewczyna, jednak pamietaj ze kiedys ty tez mozesz byc tak zalosnie potraktowana i perfinie upokozona. tez cieszylam sie z powodzenia,ale co z tego...to tylko uroda.moze to mądre kobiety.

jakbyś miała takie kolejki do nauki i tyle zajęć dodatkowych to byś tu nie siedziała idiotko :* szacun za fantazję:)

Gość ddgsdgsdg
tez kiedys na sylwestrze bylam sama i pijani faceci siedzieli przy swoich kobietach i mowili:zobacz jaka piekna.jaka ladna. itd. dzis wiem, ze mowili prawde-zgoda, ale co z tego? zaden potem nie zostal ojcem moich dzieci. zapomnieli mnie:) martka ciesz sie swoim pieknem, ale szlifuj tez serce z kamienia na diament

ddgsdgsdg a czy ja kogoś perfidnie upokarzam??!?!? to tu te wariatki mnie obrażają Maciek.Warszawa ja chcę komuś dać siłę, optymizm, żeby wiedzieli, że im też się może udać :P a skoro Ciebie nie uraziłam, to czemu obrażasz mnie od troli?

Ate.bogini a czy ja tu często siedzę? Coś ci się chyba pomyliło.Poza tym niedziela jest dzisiaj, to już sobie odpocząć nie można, mam pracować bez przerwy? dsgdgs ja mam dobre i wrażliwe serce dla ludzi :)

Gość ddgsdgsdg
ciebie ktos upokorzy, moze to ojciec twoich dzieci spojrzy na młodsza ladniejsza i powie? zobacz jaka ladna. a ty stracilas figurę dla dzieci, urodę, zycie swoje i towarzyskie, masz dwa etaty w domu z praca a ktos po pijaku nie docenia twojej ciezkiej pracy. po prostu szkoda mi takich kobietek, a ty powinnas spojrzec z innej perspektywy, pantha rei, wszystko plynie, za 10 lat ty bedziesz biesiadowac na weselu a twoj partner podziwiac studentki.

Gość ddgsdgsdg
znasz powiesc chlopi? pamietasz hankę? stracila figure po ciazach i zapierdzielala w polu, jej maz zdradzal ja z jagna. no antek. w koncu docenil sile charakteru zony i pokochal jak szalony. gdy byl we wiezieniu, sama prowadzila ogromne gospodarstwo i nie dala nic wyniesc nikomu. hanka patrzyla w lustro i mowila- dzieci jagna nie rodzi, wyspi sie i nażre, to i ladna. a ja zolta buzia od niedospania, lapy czarne od roboty.

mam nadzieję, że tak nie będzie, dbam op siebie, uprawiam sport, staram się zdrowo odżywiać. Mam też wiele pasji i sądzę, że jestem ciekawą rozmówczynią i potrafię zainteresować sobą mężczyznę :) a ci faceci, to duża część była z dziewczynami młodszymi ode mnie, czy w moim wieku, nie z jakimiś spracowanymi 40tkami

ddgsdgsdg wierz mi lub nie, ale ja dużo pracuję. Wesela, korepetycje, do tego sprzątam, gotuję, a u babci odkurzam , okna myję i pomagam na działce. To nie jest tak, że leżę i pachnę :) ale znajduję czas na odpoczynek, i zadbanie o siebie. "chłopi", znam oczywiście, ale ja na pewno nie przypominam Jagny :)

Gość ddgsdgsdg
moja siostra byla taka pewna siebie. o lataja za mna, setki, dziesiatki. ten najlepszy sie z nią rozwiódł i wygnal na stancje z dzieckiem. porzucil dla glupszej, brzydszej i MLODSZEJ. a moze po prostu jest dobra

Gość ddgsdgsdg
marta wiesz ja cie nie oceniam, ja wiem ze są dziewczyny z oczami jak gwiazdy i buzią jak lusterko, nawet towarzyskie i mile. ja wiem. tylko jedną taką omijam z daleka. nie bylam moze od niej brzydsza, ale po prostu pewnego dnia strasznie nagadwala na brzydka kolezanke: co oni w sobie widza, są tacy beznadziejni, ona jest taka i taka. sluchalam i bylo przykro ze tak piekna dziewczyna ma takie pojecie o ludziach. kurwa wyluzuj. swiat to nie tylko sobotnia noc. to duzo szarych poniedzialkow, deszczowych wtorkow z czarną kromka codziennego chleba

no cóż, sztuka polega by nie wybrać tego, który najbardziej lata za Tobą, tylko tego z dobrym serduszkiem :)

Gość dalajlammaa.
Gratuluje Ci autorko fajnej pracy i powodzenia w zyciu :D , a wy którzy jej ublizacie z powodu zazdrości , wstydzcie sie bo nisko upadliscie .Cały ten topik pełen jest wyzwisk i zlosliwosci pod adresem tej dziewczyny .A ublizacie jej tylko dlatego że śmie być zadowolona ze swojego życia .

dalajlama Święte słowa. :) Najbardziej ubliżają osoby, które są nieszczęśliwe.. I jest mi ich trochę szkoda, bo jednak to przykre, że tyle kobiet jest tak nieszczęśliwych.