Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

Gość obsikana jenny a błyszczy
tańczysz na kutasie i lachy obrabiasz w kantorku :D

Jak sie twój zespół nazywa? Musze zapamiętać żeby nie wziąć was na imprezę bo co mi po takiej dziewczynie która zamiast zabawiać gości śpiewem i zabawami zabawia sobą...

Gość robtada
martka 1987 --- taaaaa, dla ludzi na poziomie :D ty śpiewasz żenua, na żadnym weselu na poziomie faceci nie lataja jak watacha za suką tylko zachowują się kulturalnie byłas na remizie w podkarpaciu pewnie, zacofana remiza z rolnikami w sztucznych zapozonych koszulach na weselach na poziomie męzczyźni towarzysza swojej partnerce a ty na wiosce śmierdzącej poszalałaś ,pewnie obwisłego cyca pokazałaś i sie jarasz że komus sie podobasz żałosne

Gość martka bicz
z tym facetem co cię leje i macie toksyczny zwiazek co to tu się kiedyś zaliłaś martko jebana?

ha ha jaka zawiść, rozśmieszacie mnie tak samo ja te dziewczyny na weselach, których faceci uganiają się za mną :) Wybaczcie, nie będę szła nieumalowana i w worku po kartoflach, żeby tylko nie urazić jakiejś laski, której facet na mnie zerka :)

Gość no a ty sie jarasz
że lecą na ciebie napierdoleni faceci :o

martka bicz chciałabyś :) nigdy mnie nie bił, mieliśmy przejściowe kłótnie no cóż zdarza się, ale teraz w końcu się dotarliśmy i jest cudownie :) ja chociaż nie ściemniam tak jak wy, że nie macie żadnych kłótni itd, bo fakt kłótnie u nas były ogromne, ale w końcu jest dobrze :)

Gość no a ty sie jarasz
wiesz tez mogłabym zalozyc taki temat i wypisywac co mi tylko do glowy przyjdzie, ale nie jestem idiotką :o

Gość martka bicz
wypowiedź autorki "martka1987 9604618@tlen.pl'; moj tez wiele razy kazal mi spie**alac a na drugi dzien przepraszal i obiecywal ze wiecej tak nie zrobi ... i tak przez 5 lat..... Nauczyl sie ze moze robic wszystko bo ja zawsze bede i zawsze wybacze Jutro bedzie mial niespodzianke bo moja cierpliwosc sie wyczerpala Nie mam sie gdzie wyprowadzic ale cos wykombinuje napewno Ty chyba podobnie jak ja stracilas szacunek do siebie skoro wysluch*jesz takich tekstow a nadal z nim jestes ale nie wolno tak bo to do niczego nie prowadzi A dziecko nie bedzie szczesliwe jezeli mamusia bedzie sie ciagle klocila z tata i bedzie smutna! JA po moich dowiadczeniach nie wiem czy kiedykolwiek zaufam facetowi i sie z kims zwiaze ale chyba juz wole byc sama niz dalej byc jego szmata!"

Gość martka bicz
"Ja tez jestem zakochana i tez bardzo cierpie ale pomyśl czy on jest tego wart? Moj np. siedzi teraz gdzies nawet nie wiem z kim pijany w trzy d**y i ma mnie gdzies jak zawsze z reszta.... Nie mam juz sily! Kocham go, nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze kogos pokocham i zaufam..."

Gość Wydaje mi się że K
Widać łatwo cię zdenerwować :) cóż twój facet pewnie jest taki jak ty.....przykro mi że ludzie muszą w ten sposób zarabiać. A nie normalnie. Wolałabym w Jakiejś Zarze pracowac niż na weselach jako taka kurwina....sorry. Ale jak ktoś nie poszedł na studia tylko pracuje jako "tancereczka" to ma za swoje. Trzeba bylo sie uczyć kochana. :(

Gość martka bicz
Wiec zamknij jape sfrustrowana smutna istoto, jesteś niedowartościowana szmatą ponizoną i zalekniona i dlatego sie tak zachowujesz :o

Gość martka bicz
martka1987 myy po 5 latach sie rozstalismy bylo bardzo zle miedzy nami kloptnie klamstwa alkohol i po kolejnej klotni uderzylam go w twarz i to byl koniec wyprowadzilam sie Przerwa trwala 3 miesiace potem spotkania niby przypadkowe potem juz nie przypadkowe... seks i proba naprawy zwiazku i udalo sie i juz minelo 1,5 roku od tamtej pory jestesmy szczesliwi bardzo duzo nam to dalo i naprawde czasami nie warto wszystkiego od razu przekreslac tym bardziej po tylu latach a jestesmy mlodzi Ja mam 24 a moj boy 22

Gość Wydaje mi się że K
No i po tych tekstach co koleżanka/kolega na górze umiescili widac że jedna wielka patologia..dodatkowo wieś śpiewa i tanczy :(

Gość robtada
mało ci w życiu do szczęścia potrzeba wystarczy facet który cie nie będzie bił i paru napierdoIonych facetów z remizy którzy zwróca uwage na ciebie i jeszcze jak któryś wyjmie ci kutasa to jestes zaszczycona i dumna i z czcią ssiesz a później na forum sie pochwal że jakis pijoczek ze wsi dał ci poćućkać

martka bicz no widzę, że nie masz w ogóle swojego życia, skoro zajmujesz się śledzeniem mojego :) fakt, napisałam to w stanie zdnerwowania, ale dlatego, że jestem szczerą osobą, nie tak jak wy :) zazdrościcie, że jednak nam się ułożyło :)

Gość no a ty sie jarasz
a ty sie dowartosciowujesz na niszowym forum, biedna

he he wynadujecie moje stare posty, żeby się dowartościować :) ja jestem szczerą osobą i nie ściemniam jak wy, owszem kótni było wiele, no cóż mój men jest strasznie zazdrosny o mnie :) w sumie się nie dziwię, patrząc na to powodzenie jakie mam, ale w końcu mu wytłumaczyłam, że kocham tylko jego :)

Gość dfgbfhbtyjhtyj
takie masz powodzenie, że zaraz przyleciałaś na kafe się tym pochwalić :O może urodę masz, ale rozumem nie grzeszysz :O

a co do studiów, to studiuję obecnie drugi kierunek :) ale co wy możecie o tym wiedzieć, biedne zazdrośnice :)

Gość kupóóóóóóóóóó
my ci nie zadrościmy, wpólczujemy, wiec weź stad idź i ciumbaj lachy dalej, co na poprawiny cie już nie zaprosili super girl? :D:D:D:D:D:D

Gość robtada
aha tańczysz wygibasy przy muzyce z głosnika gdy goście jedzą kotleta dostałas troszku forsy jakbyś nigdy na oczy nie widziała bidna wiejska prostaczka

noo, nie tak od razu:) najpierw musiałam się porządnie wyspać :) a że mam wolne, to sobie buszuję po necie - nie mogę :)

Widać,że autorce brakuje czegoś czyżby miłości? I dlatego szuka wszędzie akceptacji u wszystkich facetów. ,,sumie się nie dziwię, patrząc na to powodzenie jakie mam'' choćbym była nie wiadomo jak ładna tak bym nie powiedziała bo ten zwrot jest trochę poniżający... tak jakbyś się chciała na siłę dowartościować. Kończę wypociny miłego dnia:*

Gość avoavoavokadooo
może powinnaś zmienić branże i zatrudnić się na wieczorach kawalerskich ? :O

Kiedy wszyscy idą na jednego na przerwę ty puszczasz muzykę z głośników i szukasz kogoś kto by z tobą zatańczył? No wybacz ale tak to teraz wygląda

ha ha tak, weszłam na kafe by poprawić sobie humor. Wszędzie pełno takich zołz jak tutaj :D nie możecie ścierpieć tego, że w końcu ułożyło mi się z facetem, ze szkołą i pracą :) może zastanówcie się nad sobą, by i wam w życiu cokolwiek się udało :) służę radą mimo waszych wyzwisk, bo mi wasz szkoda :(

Gość a ja Ci wierze
Podaj linka do strony zespolu bo wlasnie szukam kapeli na wesele a skro jestescie dobrzy,chetnie obczaje