Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

Gość robtada
na wieczorach kawalerskich to dopiero bylaby dumna cieszyłaby sie że 15 facetów z nią gadało a 10 zerżenęło , niesamowity zaszczyt

Gość no a ty sie jarasz
tylko, ze nikt o zdrowych zmysłach nie trąbi o takich rzeczach na forum.

Gość avoavoavokadooo
dokładnie, każda szanująca się dziewczyna będzie traktowała to jako swoją pracę, ty widocznie szukasz tam jakiegoś dowartościowania ze strony facetów :O

avoavo - nie, w tej branży w której jestem obecnie zajebiście się odnajduję :) miła jak zawsze - no czy Ty naprawdę sobie wyobrażasz, że kapela śpiewa non stop? że nie mamy przerw? wtedy puszcza się muzykę

Gość no a ty sie jarasz
samotni i zakompleksieni tak właśnie robią.

Gość wfrdw3rqw
to nie to z eim sie nie podobaja ale zobaczyli chetna i latwa laske na jeden raz:)

a ja Ci wierze hahha nie dam się nabrać, wiem, że jesteś jedną z tych zołz, które przyleciały tu na mój topik jak sępy :D

wfr nieatety się mylisz, wszyscy wiedzieli, że mam faceta, a jednak nie zniechęcało to ich w zalotach - cóż, taki mój czar :)

Gość robtada
musialaś byc niekochana jako dziecko że chwalisz się takimi rzeczami i czujesz sie dowartościowana

Gość avoavoavokadooo
musisz być strasznie łatwa skoro tak się tym jarasz :O i naiwna, myśląc, że podobasz się tym facetom :O

Gość robtada
jeśli facet podrywa ciebie wiedząc że masz faceta to dla normalnej kobiety to jest obelga jak można się cieszyć że facet chce cie poruchać na raz biedna jesteś , bardzo biedna i uboga inteelektualnie szkoda mi cię

Gość 25 lat a taka głupia
pipa :o jesteś płytsza od kałuży

,,miła jak zawsze - no czy Ty naprawdę sobie wyobrażasz, że kapela śpiewa non stop? że nie mamy przerw? wtedy puszcza się muzykę'' serio jesteś taka tępa? przecież ci mówię ale wytłumaczę jeszcze raz. Zespół ma przerwę a wtedy goście idą do stolika. ,,A teraz idziemy na jednego'' mówi ci coś? W tym czasie jest puszczana muzyka ale goście wtedy też maja przerwę:) Więc skoro ty z nimi wtedy tańczysz to hm... eh reszta na pewno wie o co mi chodzi:)

Gość avoavoavokadooo
to, że jesteś naiwna to czar każdej łatwej kobiety - nawet tej zajętej ;) facetom to obojętne - grunt, że jesteś łatwowierna ;)

łatwa ? haha, ja jestem wierna swojemu misiowi :) i dlaczego obelga, hmm Wam się nigdy nie zdarzyło, ze ktoś się zalecał do was wiedząc że macie faceta? mi tyle razy :) po prostu roztaczam jakiś czar wokół siebie, blask ;)

Gość kupóóóóóóóóóó
miła nie trudź się ten tepak nic nie zrozumie 🖐️

Gość avoavoavokadooo
OMG :O piszesz sama z sobą ? :O

miła jak zawsze - strasznie starasz się widać dogryźć, ale nieudolnie niestety :) zazdrośc wylewa się hehe. za parę minut będę Was musiała niestety opuścić biedne, niedowartościowane istotki :)

Co za frustratka:( Boszz maleńka ogarnij się... Krowa która dużo ryczy.... tak naprawdę pewnie jesteś gówno warta i w śpiewaniu i w bzykaniu:(

Gość zdegenerowanaMaupa
Ja chodzę sama na wesela, ewentualnie z córkami i mam gdzieś fiuty tamtejszych buraków, bo idę się opić. Trochę wkurwia mnie muzyka wykonywana przez grajków weselnych, ale jak się wstawie, to jest to do wytrzymania. :classic_cool:

Gość ndfugdhfigufbhfgh
słabo musisz kochać tego swojego 'misia' skoro tak się jarasz innymi facetami :O

ate bogini hmm chyba chciałabyś być boginią seksu he he :) niestety nigdy nie dowiesz się jak śpiewam, bo wątpię, bys miała okazję uczestniczyć w ekskluzywnych weselach, na jakich śpiewam :)

ale hipokrytki, wiadomo, że każdej kobiecie jest miło, gdy ma powodzenie, a zwłaszcza tak ogromne powodzenie :) żegnam was drogie zazdrośnice, może wieczorkiem zajrzę do was na troszkę by się z was pośmiać :) papap

Gość avoavoavokadooo
ekskluzywne w sensie wiejskie potańcówki :O a ci podrywacze to typowe spite spocone bezzębne polaczki ze wsi i pewnie w dodatku stare dziadki :O masz dziewczyno czym się chwalić :O

Gość ekskluzywne wesela
buahahahahah. spiewasz jakims tlusciochom do kotleta i podniecasz sie na forum, tak, zazdraszczamy :classic_cool:

Gość zdegenerowanaMaupa
Martka, poczekaj kochanie, gwiazdo moja. A za ile byś ze mną poszła? Ja nie jestem zbyt wymagająca a dobrze tez potrafię zrobić... :P

Gość zdegenerowanaMaupa
No też mi te ekskluzywne wesela trącą trochę oksymoronem , ale dobrze że dziecze ma swoją pasję :D