Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjksfsfjasfl

ktoras miala sponsora? powaznie sie zastanawiam...

Polecane posty

Gość dfdffggjgjh
tez mysle ze kasa to nie wszystko, to jest upokarzające dla kobiety bardzo, zhanbienie na maksa, nie jest juz wartosciową kobietą tylko ku r wą i taka jest prawda... pisanie o "inteligencji" takich k u r e w jest smieszne, dziwa pieprzy sie ze staruchem i uwaza sie za yntelygentną hahahaha; szukanie inteligentnej ku r wy to sprzecznosc sama w sobie

Gość mela,,
haha ha na czacie znajdziesz nawet takich co beda 2tys dawali:D:D a jak przyjdzie co do czego to pojawi sie koles, ktory ledwo stowe bedzie mogl wysupłać, jakś ty głupia:D:D

Gość sjksfsfjasfl
juz pisalam: bez umoralniania

Gość dfdffggjgjh
pewnie nie masz pracy, ja tez nie mam ale nigdy nie zostalabym ku r wą. wolalabym zdechnac z glodu.. niz dac dvpy jakiemus oblechowi, ktory potraktuje mnie jak dziurę, jak szmate, jak takie NIC, zero do ruchania.

Gość pannastokota
wiesz, jak jest się młodym, to jest naprawde wiele możliwości, tylko trzeba się rozejrzeć! Ja niestety byłam zbyt leniwa i zbyt ładna, zeby dorabiać na studiach, więc łatwiej było mi znaleźć faceta, który się mną zaopiekuje. Spotkałam "fajnego" faceta, pozwolił mi zmienić życie, ale żadne pieniądze nie zmienią tego kim jestem! Jak zwał tak zwał, ale sponsoring to nowoczesna odmiana slowa prostytucja! Fakt,że masz jednego klienta, ale jeżeli go nie kochasz, a tak jest w moim przypadku, to niestety prawda jest brutalna! Powiem ci to raz jeszcze, nie ładuj się w to! Teraz widze z perspektywy czasu, ile szans nie wykorzystałam i poszłam na łatwizne i na własne życzenie zasrałam sobie zycie! Cóż z tego,ze nikt o tym nie wie, co z tego,że mam normalną prace, skoro JA dobrze wiem, co robie i wcale nie jestem z tego dumna!

Gość sjksfsfjasfl
nazywaj to jak chcesz, nie rusza mnie to. piszesz, ze oblech - chyba ja tez mam prawo glosu z kim bede spac, czyz nie? jak takie NIC moze cie potraktowac kazdy, nie tylko sponsor.

Gość to bzdura, ze trzeba robic
nie wiem kto lize komu dupe, moze ty swojemu facetowi, ale ja takich rzeczy nie robie. I skad przekonanie, ze bedzie traktowal jak dziure do ruchania? To tylko takie stereotypowe myslenie:O Prawdziwy, zamozny mezczyzna z klasa traktuje kobiete jak kochanke. Za pieniadze, bo i owszem ale to nie oznacza, ze moze mnie ruchac we wszystkie dziury:O Po to jest pierwsze spotkanie by okreslic granice

Gość sjksfsfjasfl
dziwi mnie, ze dziewczyny, ktore zaluja dalej w tym tkwia...

Gość dfdffggjgjh
bo wy jestescie dla takich NIKIM, jesteście mięsem, suką do ruchania, jak zwierzę.. jestescie nawet gorsze od zwierząt, bo nawet u nich nie ma czegos takiego jak kurestwo :O

Gość wwwwwer
dfdffggjgjh- - - odezwała się gruba pryszczata zakompleksiona baba!

Gość dfdffggjgjh
hahaha przeciez jesteś dziurą do ruchania co za roznica czy w dupe czy w pipe; jakbys mu dupska nie dawala to nawet by sie w ogole toba nie interesowal, bo tylko twoja DZIURA go interesuje, w zaleznosci od tego czy posuwa cie w ryja czy w dupe; jestes dla niego ZEREM, niczym, czymś gorszym od zwierzecia. i wlasnie takie wy wszystkie jestescie i nigdy nie zaznacie prawdziwej milosci bo jestescie ku r wami; u was milosc konczy i zaczyna sie na D U P I E 🖐️

Gość sjksfsfjasfl
dobrze, juz zrozumialam twoje zdanie na ten temat. ale mi chodzi o to, zeby wypowiedzialy sie dziewczyny z jakims doswiadczeniem. to, ze kogos poobrazasz nic nie zmieni

Jedna zaluje, druga nie. Ja zaliczam sie do ttych drugich. Jasne, ze ta kasa uzaleznia, pisalam o tym w innym temacie. Mi tez nie chcialo sie rezygnowac, ale zaparlam sie, ze nie moge w tym tkwic, bo inaczej do niczego nie dojde.

Gość dfdffggjgjh
hahaha nie mam pryszczy i waze 50 kg przy 168 cm, mam niedowage :O wy jestescie sukami gorszymi od zwierząt, to sie nazywa "bydkleta" jestescie takimi bydlętami bez honoru :D suki poniżające się za marny kawalek papieru...

A ja za posrednictwem strony dośc popularnej w tej "branży" szukam wlasnie takiego Pana. Mnie także nie interseują morały bo w życiu nic nie jest czarne albo białe i nie każda kobieta to zaraz ta najgorsza... Niektorzy sa w naprawde ciezkiej sytuacji i pilnie potrzebują konkretnych pieniędzy, nie zawsze na kosmetyki i ciuchy bo to juz próżnośc.Ale nie o tym chciałam. Ja szukam już 2 mc i nie ukrywam, że jestem wybredna jeśli chodzi o mezczyzn i stąd też zeszło mi 2 mc. Także pracuje, jestem wolna samotna i także mam swoje potrzeby - poza tym z przykroscia stwierdzam,ze mam wieksze przyslowiowe jaja niz faceci na tych portalach. Od 2 mc widze te same ogloszenia i zaczynam watpic w to,ze sa tam jacys naprawde realni mezczyzni, a nie tylko wirtualni onaniści i erotomani gawędziarze. Ale szukam dalej i sie nie poddaję...

dfdffggjgjh- nie wiem kto cie skrzywdzil, ale przykro mi:( Ja z moimi sponsorami bylam w swietnych kontaktach nawet po skonczeniu ukladu. Szanowalismy sie wzajemnie i lubilismy. Bez tego nie ma szans na staly uklad. Jasne, ze to tylko uklad i o zadnych glebszych uczcuciach nie ma co myslec. Ale sponsor na staly uklad chce iluzju, chce myslec, ze jest z kochanka, ktorej sie podoba. Jakby chcial poruchac sobie na chwile to by poszedl do agencji, rzucil kase, spuscil z krzyza i juz:)

Gość njiojnoi
Kurde, urodzilam sie nie w tych czasach co trzeba. Laski sie prostytuuja i opowiadaja o tym, jakby to bylo cos najzupelniej normalnego. Skoro tak jest, to dlaczego nie mowicie o tym rodzinie?

Gość sjksfsfjasfl
bo rodzinie nie mowi sie wszystkiego. jak ty jestes w zwiazku to opowiadasz babci o swoim zyciu seksualnym? watpie

Gość z ciekawosci zapytam
bo sponsora nie szukam , ale czy ci sponsorzy nie dbaja o dyskrecje? nie rozumiem, jak moza byc w pezyjacielskich relacjach z kims kogo sie znajduje przez internet w celu seksu za kase nawet wzajemna sympatia i tak nie powinna w takim ukladzie przeslonic chyba ostroznosci sponsor co ma zone, dziecko, jest jakims tam urzednikiem czy dyrektorem ma sie zaprzyjazniac z 21 letnia studentka, ktora chciala sobie dorobic do czesnego dajac dupy? to sie kupy nie trzyma wy tu mowicie o relacjach cos ala maz-kochanka, ale to z pewnoscia margines, w wiekszosic chodzi o seks i dyskrecje na pewno !

dyskrecja to podstawa i zgadzam sie z tym. Ale myslisz, ze dla bogatego faceta to problem powiedziec zonie, ze wyjezdza w interesach na weekend, zabrac laske i spedzic z nia mily weekend? A nie kryc sie w obskurnym motelu i na szybcika dymac. Dyskrecja to nie tylko zaszywanie sie w czterech scianach. Nikt tu nie mowi o telefonach po nocy, o paradowaniu przed domem za raczke:D No chyba, ze mowimy o sponsorac w wieku 20, 30+. Oni owszem najchetniej poruchaliby szybko byle gdzie i na wszystkie sposoby. Ja z takimi sie nawet w pisanine nie wdawalam.

dfdffggjgjh: "hahaha przeciez jesteś dziurą do ruchania co za roznica czy w d**e czy w pipe; jakbys mu dupska nie dawala to nawet by sie w ogole toba nie interesowal, bo tylko twoja DZIURA go interesuje, w zaleznosci od tego czy posuwa cie w ryja czy w d**e; jestes dla niego ZEREM, niczym, czymś gorszym od zwierzecia. i wlasnie takie wy wszystkie jestescie i nigdy nie zaznacie prawdziwej milosci bo jestescie ku r wami; u was milosc konczy i zaczyna sie na D U P I E" Bo Ty akurat wiesz bo masz pojęcie!Jesteś alfą i omegą!I wiesz który co chce.Ja jadę na sponsoringach i prostytucji od lat i mnie taki układ odpowiada:ja jestem dla nich dziurą do ruchania(i jeśli chcesz koniecznie wiedzieć seksu analnego nigdy nie uprawiałam i uprawiać nie zamierzam) a oni dla mnie zlepkiem banknotów.Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.Ja jestem dla nich zerem i oni dla mnie też.Interesuje mnie tylko suma i z niej się cieszę.Najpiękniejszy moment to kiedy przeliczam pieniążki i dla niego warto żyć.Wiadomo że pracować w życiu tak czy tak trzeba więc wolę za większą kasę niż za mniejszą.Jak jestem na spotkaniu to traktuję faceta jak króla chociaż w duchu myślę sobie:"co za frajer".Oni też zazwyczaj są mili chociaż w duchu myślą sobie "dziwka!" W gruncie rzeczy nie interesuje mnie co myślą ani ich co ja myślę. No i gra!Nie żałuję.Gdybym miała wybrać jeszcze raz to wybrałabym tą samą drogę.

mialam sponsora: "Jedna zaluje, druga nie. Ja zaliczam sie do ttych drugich. Jasne, ze ta kasa uzaleznia, pisalam o tym w innym temacie. Mi tez nie chcialo sie rezygnowac, ale zaparlam sie, ze nie moge w tym tkwic, bo inaczej do niczego nie dojde." Przepraszam,to że niby za 1500 zł dojdziesz do więcej niż za 4 tys.?Aha,no to gratuluję.Rezygnują zazwyczaj te które nie zarabiają i taka jest prawda.

Gość morten_harket
hehe ale to musi być podłe uczucie- ciągnąć jakiemuś staruchowi gałę i jednocześnie myśleć 'ale frajer' :D może i frajer, ale swojego flaka wkłada w jeszcze gorszy gnój.

Aha,i proszę nie mówcie mi że wy nikomu gał nie ciągniecie,bo ciągnięcie tylko że za darmo,nazywając to "bardziej moralnym".

Gość Sang z Poznania
za ile bierzesz do dzioba ?

A poza tym po co masz płacić jak tu jest pełno takich co za darmo robią nazywając to miłością lub przyjaźnią.

Gość Sang z Poznania
Pewne jest to, że bierzesz do dzioba za kasę. O mojej sytuacji finansowej nie wiesz nic więc nie pleć bzdur, mogłabys sie zdziwic. Pytam - za ile do dzioba? :D

Gość haribo-oman
Nie zgadzam sie z kims,kto twierdzi ,ze taka dziewczyna jest tylko do jednego.Mysle ,ze facet płaci za obcowanie płciowe z taka osobą,bo lubi seks ,lubi kobiety a nie chce miec zobowiazan albo układ taki mu odpowiada i stac go na to.