Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjksfsfjasfl

ktoras miala sponsora? powaznie sie zastanawiam...

Polecane posty

No tak ale ja mówiłam o swojej sytuacji.W przeszłości pracowałam już w normalnej pracy i nigdy więcej.To jest dopiero upokarzające,no przynajmniej jak się zarabia jakieś grosze a tak było w moim przypadku.Słuchaj,a powiedz ja to jest że co drugi tu pisze że "wolałby raczej sobie ch*ja na supeł zawiązać, niż pchać za kasę jakąś wywłokę" a tymczasem w klubach i w agencjach się drzwi nie zamykają,jak to jest,co?Jak to idzie że ja zarabiam i to dzień w dzień niezłą kasę,od lat.No owszem,raz większą,raz mniejszą,ale do normalnych zarobków tego nie idzie porównać.A jak ktoś ma się wypowiedzieć na forum na temat prostytucji to wszyscy są przeciw.Ale skąd w takim razie się bierze to frajerstwo w burdelach? Aha,i ja nikogo nie próbuję przekonać do swoich racji,chcę tylko pokazać właściwą drogę młodym dziewczynom bez perspektyw które chcą do czegoś dojść.Też się kiedyś obawiałam jak zaczynałam ale teraz wiem że chociaż to jest ciężki kawałek chleba to i tak dużo lżejszy niż wiele innych zawodów.Stać na przykład za ladą 8 godzin,dźwigać skrzynki z napojami,a po pracy się jeszcze wydymać ze swoim chłopakiem za darmo to też do niczego nie prowadzi.Mieszkania sobie za to kupić nie można.

Sang z Poznania: "Pewne jest to, że bierzesz do dzioba za kasę." A powiedz mi,a bez kasy twoim zdaniem byłoby lepiej?Wtedy byłoby super??Oj,chyba nie dla mnie. Ty no ja nie kumam tej mentalności,znaczy bez kasy to się nazywa miłość oralna a za kasę branie do dzioba?Aha,no to gratuluję logiki.Bo moim zdaniem jeśli natura dała mężczyznom seksualność i popęd płciowy to koszę na tym ile mogę i tak powinny wszystkie robić.I by się skończyło dymanie za darmo.

Gość karina_w
Dziewczyny opanujcie sie poki czas. Wiem,ze pieniadz jest łatwy i na wszystko mozecie sobie pozwolic. ALE! Czasy sa ciezkie i w ogole nie myslicie o waszej przyszłosci. Całe zycie zamierzacie dawac dupy? Kto was pozniej bedzie chciał? Napewno zaden normalny,szanujacy sie mezczyzna nie bedzie chciał mec takiej kobiety,ktora miała wiecej huji, niz sam makaronu w zyciu zjadł. A co jesli sie zakochacie i bedzie wam naprawdę na kims zalezało? Prawda zawsze powraca. Nie ukryjecie tego. Moze sie okazac np.ze jego kolega lub ojcie był waszym sponsorem etc. A co z emerytura? Bedziecie chciały miec meza,dzieci i co? Teraz macie zycie na poziomie,ale kiedys to sie skonczy i co dalej? Pomyslcie o swojej przyszłosci. Nie zawsze ktos wam da 4000.

Gość karina_w
Dziewczyny opanujcie sie poki czas. Wiem,ze pieniadz jest łatwy i na wszystko mozecie sobie pozwolic. ALE! Czasy sa ciezkie i w ogole nie myslicie o waszej przyszłosci. Całe zycie zamierzacie dawac dupy? Kto was pozniej bedzie chciał? Napewno zaden normalny,szanujacy sie mezczyzna nie bedzie chciał mec takiej kobiety,ktora miała wiecej huji, niz sam makaronu w zyciu zjadł. A co jesli sie zakochacie i bedzie wam naprawdę na kims zalezało? Prawda zawsze powraca. Nie ukryjecie tego. Moze sie okazac np.ze jego kolega lub ojcie był waszym sponsorem etc. A co z emerytura? Bedziecie chciały miec meza,dzieci i co? Teraz macie zycie na poziomie,ale kiedys to sie skonczy i co dalej? Pomyslcie o swojej przyszłosci. Nie zawsze ktos wam da 4000.

Gość yyymm
jak tu pusto sie zrobiło

A co z emeryturą jeśli się nie pracuje w prostytucji?Będzie za to szło wyżyć?Bo ja wątpię.Ja aktualnie mam dwa mieszkania,w jednym mieszkam,drugie wynajmuję.Powiedzmy że w ten sposób sobie zabezpieczyłam dość sporą emeryturę którą dostaję już teraz pomimo że - jak się domyślacie - nie mam wieku emerytalnego. A faceci to nie jest znowu aż taki miód żeby się o nich zabijać i za nimi płakać.Będzie mnie jakiś chciał to dobrze,nie będzie to też dobrze.A zresztą ja na razie jestem zajęta prostytucją a nie bzdurami.

I wierz mi że nie wszystkie po 4 tys. zł zarabiają.Są takie co zarabiają dużo mniej i są takie co by na taką kasę splunąć nie chciały.Jedne i drugie to prostytutki do których ja też się zaliczam,żeby nie było że którąś grupę uważam za lepszą bądź gorszą.

Gość karina_w
Ja aktualnie mam dwa mieszkania,w jednym mieszkam,drugie wynajmuję.Powiedzmy że w ten sposób sobie zabezpieczyłam dość sporą emeryturę którą dostaję już teraz pomimo że - jak się domyślacie - nie mam wieku emerytalnego. Mało mocne argumenty,jak dla mnie.Ludzie z dnia na dzie niespodziewanie traca dorobek swojego zycia. Nigdy nie mow nigdy. Stapasz po cienkim lodzie. Powodzenia życzę.

Gość meki876
"aktualnie mam dwa mieszkania,w jednym mieszkam,drugie wynajmuję" co skarbówka na to? jak udowodnisz legalność pochodzenia majątku? bo na prostytucję skarbówki nabierały sie, ale 15-20 lat temu, jak nie przedstawisz dowodów na legalne pochodzenie majątku to przywalą ci 75 % podatku :D pomyślałaś o tym?

karina_w: "Ludzie z dnia na dzie niespodziewanie traca dorobek swojego zycia. Nigdy nie mow nigdy." No dokładnie.To jest prawda.Toteż ja nie mówię nigdy nigdy ani też się nie wywyższam,na co dzień noszę normalne ciuchy i normalną skromną fryzurę,żadnych torebek Louis Vuitton i tym podobne.Zabezpieczam się,robię swoje i zbieram żniwo.Zawsze lepiej być zabezpieczonym niż niezabezpieczonym finansowo,prawda? meki876: "co skarbówka na to? jak udowodnisz legalność pochodzenia majątku? bo na prostytucję skarbówki nabierały sie, ale 15-20 lat temu, jak nie przedstawisz dowodów na legalne pochodzenie majątku to przywalą ci 75 % podatku pomyślałaś o tym?" Tak,pomyślałam.W tej kwestii przepisy nie zmieniły się.Poniżej link do porady prawnej na temat podatku od dochodu z prostytucji udzielonej 3 miesiące temu.Niestety z powodu tego że za dużo ludzi składało fałszywe oświadczenia w Urzędach Skarbowych że zajmują się prostytucją aby uniknąć podatku,teraz trzeba udowodnić że rzeczywiście jest się prostytutką.Ja nie mam z tym żadnego problemu.W Urzędzie Skarbowym zadają dość głupie moim zdaniem pytania typu gdzie się kupuje prezerwatywy,na jakich stronach w internecie się ogłasza,w jakim miejscu się pracuje i tak dalej.Tak że zmieniło się to że zadają więcej pytań.Trzeba wszystko udowodnić po czy napisać oświadczenie że pieniądze na mieszkanie w kwocie takiej i takiej zarobiłam z własnej prostytucji.I to wszystko.A jeśli ktoś amba,nie potrafi odpowiedzieć na te pytania to wtedy jest 75% podatku - zgadza się. http://forumprawne.org/prawo-finansowe-podatkowe/310063-dochody-z-prostytucji-2-a.html

karina_w: "Stapasz po cienkim lodzie." Po cienkim lodzie to chyba stąpają ci co 1111,86 zł miesięcznie zarabiają czyli 90% naszego społeczeństwa i czekają na emeryturę z ZUS-u którą kiedyś dostaną bądź nie.Oj kiedy to będzie w tej Polsce lepiej...

Powiem Wam że to jest dopiero żałosne jak się ludzi poniża ustalając taką płacę minimalną.

Gość karina_w
Ale przynajmniej znam własna wartosc i nikt mnie nie bedzie wytykał palcami. I przede wszystkim mam szacunek do własnej siebie. Bede miała czym sie pochwalic swoim dzieciom, wnukom opowiadajac im co w zyciu robiłam, a czego nie robiłam.

Gość meki876
a wiesz, że żądają także wskazania z imienia i nazwiska klientów aby potwierdzili twoje zeznania? :D

karina_w: "Ale przynajmniej znam własna wartosc i nikt mnie nie bedzie wytykał palcami. I przede wszystkim mam szacunek do własnej siebie. Bede miała czym sie pochwalic swoim dzieciom, wnukom opowiadajac im co w zyciu robiłam, a czego nie robiłam." Ale to przecież dobrze,ja nie mam nic przeciwko temu,przecież wszystkie nie mogą być prostytutkami.Ja życzę dobrze z całego serca tym dziewczynom które chcą wychodzić za mąż i zakładać rodziny i też chciałabym żeby one nam prostytutkom życzyły dobrze.Ja się nikogo nie czepiam,każdy ma jakiś swój sposób na życie,i też bym chciała żeby ta tolerancja działała w obie strony.Jak komuś odpowiada rodzenie dzieci a następnie wychowywanie ich to chwała mu za to.Mi - nie.Ja kocham samą siebie,pieniądze i wygodne życie.Żeby robić tą pracę co ja to trzeba kochać pieniądze a nie każdy ma taką aż miłość do pieniędzy jak ja i ja to rozumiem.Pozdrawiam!

meki876: "a wiesz, że żądają także wskazania z imienia i nazwiska klientów aby potwierdzili twoje zeznania?" Tak,wiem,ale ja ich nie spisuję w związku z tym nie znam ich danych.I z tego co wiem to żadna nie spisuje frajerów z danych więc nie wiem po co mieliby się pytać o rzecz której się i tak nie wie.W sumie bez sensu.

Gość meki876
sens jest taki, że bez zeznań świadków(klientów) moga nie uznać twoich tłumaczeń o prostytucji i dowalić 75% podatku, nie da się tak łatwo wymigać jak to było 10-15 lat temu

Gość meki876
nie pracują bałwany i dlatego jesli mają odgórne wytyczne, że trzeba pozyskać zeznania świadków, to będą cię nękać, mieliby ci uwierzyć na słowo? na piekne oczy?? w taki sposób niezwykle łatwo byłoby prać brudne pieniądze np. z handlu narkotykami czy innej działalności przestępczej

Gość rt5juhy
julka ile mialas kutasow w swojej cipce w ciagu zycia calego? tak mniej wiecej?

Gość liscie lampamparu
Moim zdaniem posiadanie sponsora to nic innego jak luksusowa prostytucja. Wybor nalezy do ciebie. Ale czy naprawde jestes w tak ciezkiej sytuacji zeby to robic?

szczerze? wiem, że zaraz zostanę WYZWANA, ZJECHANA I ZGNOJONA...ale mam to gdzieś:) zacznę od tego, że sama nigdy sponsora nie miałam i miec nie będę- moje życie ułożyło się dość szczęsliwie:)...ALE znam dwie dziewczyny, które żyją ze sponsoringu... jedna jest w trakcie studiów, druga już nie zajmuje się prostytucją- ma skleb z ciuchami i solarium... obie to INTELIGENTNE , zaradne dziewczyny... ok- puszczały się ...sprzedawały swoje ciało, itd... ale jednocześnie- będąc na dyskotece widuje sceny typu seks w kiblu, seks na parkingu, wkładanie ręki pod spódniczki, itd- czy taka dziewczyna jest lepsza, bo nie bierze za to kasy? w moim odczuciu NIE...jest frajerką, która daje się wykorzystywać...dodatkowe BRAWA, jak da sobie zrobić dziecko, facet ucieknie i ona będzie domagała się zasiłku z opieki społecznej, itd .

Gość skleB z ciuchami
:D:D:D

. miałam na uczelni dziewczynę, która miała dwóch sponsorów- z czego jeden był gejem:)- nie sypiała z nim tylko pokazywała się na firmowych imprezach, wyjazdach, itd... z drugim uprawiała seks... dziewczyna śliczna, mądra, zadbana... piękny samochód, ładne mieszkanie, wakacje, lokaty... pomagała także finansowo rodzicom... oczywiście, kiedy na jakiejś babskiej akademickiej imprezie "wygadała" się - skąd ma kase posypały się na nią gromy... co ciekawe, najwięcej do powiedzenia miały panny, które przeleciało pół wydziału:D... oczywiście był to seks z wielkiej miłości (po tygodniu "chodzenia")... 3 dziewczyny nawet zrezygnowały ze studiów- z powodu ciąży...jedna pracuje teraz w Żabce, druga rozstała się z ojcem dziecka i wyjechała z poznanym na wakacjach Turkiem do Niemiec, a co z trzecią- nie wiem... koleżanka "szmata, dziwka, kurwa" po skończeniu studiów (z wyróżnieniem!) znalazła fajną pracę, faceta i właśnie budują dom- mam z nią do dziś kontakt... . oczywiście nie pochwalam, nie uważam, że prostytucja to coś wspaniałego i recepta na udane życie...

rt5juhy,człowieku,w prostytucji nie o kutasy się rozchodzi tylko o złotówki(a te mam policzone).Kutasy są tylko środkiem do celu.Niech sobie lepiej te tak zwane "solidne" czy tam "porządne" policzą ile miały kutasów w cipce i ci dane podadzą to byś się dopiero zdziwił(bo one nic innego nie mają do liczenia no chyba że kredyty).

Gość sdrdgfxcgdff
sorry jesli byla ".. dziewczyna śliczna, mądra, zadbana..." to by sie nie zajmowala prostytucja.... Jako facet omijam prostytutki z daleka, a sponsoring to dokladnie wlasnie to. O ile dlatego homo to moze byla tylko pania do towarzystwa, to dlatego drugiego byla zwykla prostytutka... Robila to z nim za pieniadze = prostytucja(sponsoring to tylko taka smieszna nazwa na to, sponsorowac to mozna zenski klub pilkarski lub artystke za malowanie obrazow).

sdrdgfxcgdff sorry jesli byla ".. dziewczyna śliczna, mądra, zadbana..." to by sie nie zajmowala prostytucja.... tak, była... a dodatkowo znała języki, była zabawna, wysportowana i oczytana:) wszyscy chłopcy a nawet profesorowie na uczelni za nią szaleli:) kilka razy z nią rozmawiałam- tak na powaznie, i PROSTYTUCJA przestała być dla mnie czymś co jest białe lub czarne, złe lub dobre... podkreślam, że ja bym się na to nie zdecydowała i nie pochwalam tego...jednak jest to czymś CO MOGĘ ZROZUMIEĆ... ale puszczania się z przypadkowymi facetami (na dyskotece, imprezie, itd) NIE ZROZUMIE NIGDY ...! i możecie mnie zlinczować ...

Gość sdrdgfxcgdff
Poza tym wszyscy wiemy, w jaki sposob takie dziewczyny konca studia z wyroznieniem :-). Ciekawe czy swojemu facetowi powiedziala prawde(ja bym prostytuki za zone np. nie wzial, jesli ktos relacje facet-kobieta traktuje jako zarobek, to zle rokuje na przyszlosc, zwlaszcza dlugiego zwiazku, a nie chcialbym sie ktoregos dnia nie obudzic...) A najbardziej bawi mnie to, ze takie szmaty mysla, ze sa piekne, madre i inteligentne(moze dla jakis facetow tak, sa rozne fetysze i zboczenstwa). Sam znam kobiety, ktore mimo, ze prostytucja sie nie paraja doszly do lokat, samochodow, domow - ale ciezka, uczciwa praca, inteligencja, a nie droga prostytutek.

chociaż dobrze że nazywasz rzeczy po imieniu , piszesz wprost że jesteś prostytutką , a nie takie tam mydlenie oczu o sponsoringu

" Niech sobie lepiej te tak zwane "solidne" czy tam "porządne" policzą ile miały kutasów w cipce i ci dane podadzą to byś się dopiero zdziwił(bo one nic innego nie mają do liczenia no chyba że kredyty)." ale tu przesadziłaś , miały miały w cipce bo chciały, a nie dlatego że musiały zarobić pieniądze tak jak ty