Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukanaaaaaaa

Getin Bank - kwartalny profit

Polecane posty

Gość oszukanaaaaaaa

Czy jest tu ktoś, kto się dał nabrac na tę ściemę? Okazuje sie, że jak np. wpłacisz 10 000 zł, to miesięcznie zabierają Ci z konta "za obsługe" 5% czyli 500 zł i tak przez pół roku

Gość renawe
Tak jest duzo osob poszkodowanych na tym i innych produktach... Jezeli jest Pani zainteresowana przystpieniem do pozwu zbiorowego prosze o kontakt renawe@wp.pl

Gość maturks4
Nic nie rozumiem! Można prosić o trochę szczegółów?

Gość renawe
Kwartalny Profit to nie lokata tylko ubezpieczenia na zycie i dozycie.. Sama jestem ofiara tego produktu po 3 miesiacach jestem stratna 8 tysiecy nawet nie chce myslec co bedzie po 6 m!!!! Doradcy w banku wprowadzaja w bład oszukaja,nie informuja o kosztach zwiazanych za zarzadzanie 4,995 % przez pierwszych 6 misiecy...o wykupie jednostek..Twoje pienidze sa przeliczane na jednostki w dniu wykupu musisz te swoje pieniadze jeszcze wykupic !!!indeks spada na łeb przy takiej sytuacji moge stracic ok 60% tego co wplaciłam. Oszusci ,złodzieje...ten Bank to jedna wielka mafia z L.Czarneckim na czele...

Gość RENAWE1
oszukana ,jezeli jestes zdecydoana do przystapienia do pozwu zbiorowego prosze o kontakt polecam rowniez strone wrobieni.org gdzie mozna robic wpisy czym wiecej tym lepiej...

Gość 8948584954
jak się nie czyta umowy to tak się kończy hahaha