Gość Kattia Napisano Sierpień 19, 2019 cermagu mają bardzo ładny i spory wybór. także jestem bardzo zadowolona z wyboru. Fajnie wyposażony salon! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magness Napisano Sierpień 22, 2019 Zajrzyj do salonów bokaro, na prawdę warto i mają sklepy w kilkunastu większych miastach. Maja bogatą ofertę, świetne produkty. https://bokaro.pl/oferta/plytki-i-gresy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ribus Napisano Wrzesień 30, 2019 no wlasnie na bank ładne płytki można znaleźć w Cermagu - i uważam że maja spory wybór, ładnych płytek. Jestem zadowolona z zakupu u nich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izorka Napisano Październik 31, 2019 Poszukaj inspiracji w dobrych salonach, np. w bokaro. pełno tego jest. My mamy czarno białą łazienkę - fajnie wygląda. Właśnie montujemy wannę wolnostojącą, fajnie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka Napisano Listopad 13, 2019 Do łazienki dla dzieci kupiliśmy w sklepie www.domeko.com.pl bardzo atrakcyjne kolorowe płytki. Od momentu ułożenia nowych płytek dzieciaki wieczorem chętnie biegną do kąpieli. Łazienka wygląda bajkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocisław G 0 Napisano Listopad 14, 2019 a myśleliście o betonie architektonicznym świetnie wygląda trzeba tylko pamiętać o jego zabezpieczeniu najlepiej preparatem Dynasil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renia Żbik Napisano Listopad 17, 2019 A jak się zapatrujecie na drewno w łazience, które wraca do łask w różnych stylach? https://www.instagram.com/decoroom_eu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kiba Napisano Grudzień 15, 2019 ja drewna bym się bała ale za to płytki imitujące drewno jak najbardziej. i takie też znalazłam w Cermagu - super wybór i bardzo ładne są te płytki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość technolodżka Napisano Grudzień 16, 2019 Ja polecam duże płyty - bardzo modne teraz. Zamiast zwykłych płytek wybrałabym płyty z konglomeratu. Sprawdź sobie markę technistone - bardzo duży wybór kolorów - no i nawet 10 lat gwarancji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sewowicz Napisano Luty 2, 2020 A może coś z importowanych płytek? też są bardzo fajne i wpadające w oko kolekcje, można zajrzeć tam, gdzie ja kupowałem płytki do warszawskiego salonu Cristopol. Duży wybór, płytki równe, dobrej jakości, sprawnie funkcjonujące np. na ogrzewaniu podłogowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk Chmielowski 0 Napisano Luty 10, 2020 a może nie płytki tylko beton architektoniczny można go użyć w łazience jeżeli zabezpieczysz go preparatem Dynasil wtedy wilgoć mu nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grajka 0 Napisano Luty 10, 2020 (edytowany) No wlaśnie dość już mam tego wszędobylskiego drewna oraz betonu. Ostatnio szukalam dla siebie nowych plytek do mieszkania i miałam problem ze znalezieniem ciekawych wzorów. Niby sklepów z plytkami w mojej miejscowości jest wiele, jednak problem jest ze znalezieniem ciekawych wzorów płytek. Poza tym ważne sa parametry plytek.... Przy zakupie płytek powinniśmy zwrócić uwagę na kilka ważnych parametrów, takich jak nasiąkliwość oraz antypoślizgowość. Jedne z bardziej oryginalnych są płytki Chevron: https://home100.pl/plytki-chevron Czyli układane w jodełkę. W sklepie mają całkiem dobre ceny na niewielkie plyteczki. Edytowano Luty 10, 2020 przez grajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keksa 0 Napisano Luty 23, 2020 Zajrzyjcie do salonu Bokaro https://bokaro.pl/oferta/plytki-i-gresy/ aranżacje mają super, dużo produktów różnych producentów, tam znalazłam płytki, które najbardziej mi sie podobały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziankowa 0 Napisano Marzec 24, 2020 Do łazienki kupiliśmy w salonie bokaro płytki, które znakomicie imitują drewno i bardzo się cieszę, że zdecydowaliśmy się na nie, kolekcja I love wood cersanitu. Pięknie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olejannkaa 0 Napisano Kwiecień 21, 2020 Piękne kolekcje płytek znalazłam w salonach Bokaro, szczególnie przypadła mi do gustu Tubądzin Royal płytki w kolorze beżu z imitacją drewna daje niesamowity efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mesja 1 Napisano Sierpień 16, 2020 ja z kolei mam płytki z Cermagu i szczerze mówiąc są doskonałe...całe szczescie nie musiałam długo szukać. W tym salonie idealnie mi wpadły w oko te płytki! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pollas 0 Napisano Grudzień 16, 2020 dolazienki zdecydowanie płytki ceramiczne dobrej jakości. ja takie znalazłam w Cermagu i szczerze mówiac idealnie się prezentują! bardzo eleganckie i fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach