Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ismeena

Dopiero po ślubie wyłożyłam karty na stół i powiedziałam mężowi o tym, że

Polecane posty

Gość aaaron no trochę traktujesz
tak swoją kobietę, jak maszynkę do rodzenia dzieci, bo przecież gdyby ci tych dzieci nie urodziła to kopnąłbyś ją w dupę, zapominasz że z kimś się jest nie za coś ale pomimo czegoś. Ty widać jesteś kolejnym egoistą, chcącym narobić dzieci, żeby przedłużyć swój marny gatunek i obciążyć całym bagażem kobietę

Gość aaaron
"tak swoją kobietę, jak maszynkę do rodzenia dzieci, bo przecież gdyby ci tych dzieci nie urodziła to kopnąłbyś ją w d**ę" Nie, traktuje ja jako matke swojego dziecka. Jesli bym sie wczesniej dowiedzial, ze nie chce miec dzieci, to po prostu kulturalnie rozstalibysmy sie. " zapominasz że z kimś się jest nie za coś ale pomimo czegoś" Jak napisalem wyzej: szczesliwego zwiazku nie da sie zbudowac, kiedy jeden z partnerow jest nieszczesliwy. Bylbym nie fair wobec takiej kobiety, kiedy bym to dalej ciagnal. ." Ty widać jesteś kolejnym egoistą, " Zdrowy egoizm nie jest niczym zlym. Obie strony musza jasno mowic jakie maja oczekiwania od zwiazku i swojego partnera. Autorka watku tego nie zrobila. "chcącym narobić dzieci," Chcacym zalozyc pelna rodzine "żeby przedłużyć swój marny gatunek i obciążyć całym bagażem kobietę " Tak, taki mialem zamiar, rozszyfrowalas mnie:) Na pocieszenie powiem ze mam coreczke:)

Gość ludzie al czytajcie uwazniej
facet nie kopnalby kobiety jakby sie okazala bezplodna, tylko nie wiazałby sie, jakby wczesniej powiedzila, ze nie chce miec dzieci z zalozenia. Nie pasowaliby do siebie pod wzgledem pogladow, wiec po co mieliby sie wiązac?

Gość aaaron
Dokladnie tak napisalem, ale jak ktos ma zla wole to niestety potrafi przeczytac wszystko na opak:) Poza tym troche odbieglismy od tematu:)

Gość Bhugkhjiuhhhgh
Tez nie lubie dzieci yyyy....