Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionnaa

milosc mnie nie chce,28lat,wychodze za maz z rozsadku

Polecane posty

Gość fionnaa

moje serce sie zamknelo

Gość iusdghjh
ja tez prawie 28 ale juz wole byc stara panna niz za maz bez milosci

Słusznie robisz, lepiej z rozsądku niż z miłości do araba albo murzyna. Wtedy to by był dopiero nierozsądek i skazywanie siebie na cierpienie.

Rozsądnie jest słuchać serca. Nie słuchając serca tylko rozsądku przy doborze partnera po pewnym czasie pojawiają się kłótnie o byle co, zdrady,a nawet dochodzi do rękoczynów. Nic w tym dziwnego skoro kogoś się nie kocha a z nim jest

oczywiście cieorpienie w imię milości. To już lepiej szczęście z rozsądku niż cieprpienie z tzw miłości

Pavlo1985, czy był byś w stanie powiedzieć to samo polce, co związała się z arabem w imię miłości i była przez niego skatowana a potem sprzedana, umiał byś jej powiedzieć że dobrze zrobiła bo słuchała głosu serca?

leśny oczywiście cieorpienie w imię milości. To już lepiej szczęście z rozsądku niż cieprpienie z tzw miłości Czekanie na odpowiednią osobę to cierpienie?? :D Cierpienie to bycie z kims kogo sie nie kocha. Po paru latach spotyka taka kobieta tego jedynego i co?? Lipa bo już ma męża i dzieci :D

leśny Pavlo1985, czy był byś w stanie powiedzieć to samo polce, co związała się z arabem w imię miłości i była przez niego skatowana a potem sprzedana, umiał byś jej powiedzieć że dobrze zrobiła bo słuchała głosu serca? Jej wybór i nie mi to oceniać to raz. Dwa to zauważ że jakby nie spróbowała to by cierpiała z tego to powodu że nie posłuchała serca zgadza się??

Gość iusdghjh
to okropne sypiac z kims kogo sie nie kocha, czemu to robisz autorko??? boisz sie bycia starą panną? a co w tym zlego? teraz duzo kobiet tak ma. sporo zyje w konkubinatach, de fakto to tez stare panny i jakos sie nie przejmują.

Gość fac3t
Kto cię chciał w tym wieku? Przecież twoje ciało to już próchno. Musisz wcierać masę kosmetyków i ćwiczyć minimum godzinę dziennie!!!!

Gość fionnaa
moje serce pokochalo 2 razy,nieszczesliwie niestety,zaraz zabimba 29...chce miec rodzine,dziecko,normalny dom... a on mi to da.... kocha mnie ,dba o mnie,szanuje... a ja ludze sie,ze za jakis czas dam mu to samo.To dla mnie szansa..wyzywaj mne od prochna,desperatki...hmm ale tak chyb wyglada u niektorycg dojrzale/szczere zycie.

Gość fionnaa
czyli i tak nie pokocham,pokochalam2 razy na 3 raz serc nie ma sil

Gość fionnaa
a moze go pokocham,on sie stara,fakf nie ma motylkow,a one szybk zychaly, moz a staralam sie za bardzo..teraz stawiam n szacunek

Gość ja nie wiem, ludzie
nigdy się nie nauczą, a raczej kobiety. To jest droga do nikąd przecież. Co to w ogóle znaczy, z rozsądku? Nie ma czegoś takiego, miłość to miłość, żeby małżeństwo się nie rozpadło i żeby nei było dramatów fundamentem musi być miłość, uczucie, zaufanie, szczerość itd. itd. dobrze o tym wiecie a i tak brniecie w jakieś dziwne układy. Po co brać ślub? Nie lepiej żyć w konkubinacie, jak się rozlecie to weźmieesz następnego, i następnego i kolejnego...

Czy narzeczony wie, że twój płomień jest mniejszy niż jego? Jeśli tak i jesteś uczciwa - to wam się uda :)

Dlaczego dwoje ludzie nie może wziąć ślubu z rozsądku, jeśli nawzajem się szanują, jeśli mówią szczerze co czują (nie używają słowa "kocham", tylko "lubię"). Dlaczego nie? Co w tym złego?

Gość Szmaagdowe Oczęta
dlatego, że spotkają w końcu na swej drodze kogoś, kto oprócz szacunku, da im namiętność, motylki, po prostu ogień! I będzie kiepsko.

Gość ewelinazlublina
dlatego, że spotkają w końcu na swej drodze kogoś, kto oprócz szacunku, da im namiętność, motylki, po prostu ogień! I będzie kiepsko. - a powiedz mi kto udziela na to gwarancji ??

Gość ewelinazlublina
zreszta wychodzic za maz z rozsadku to mozna w wieku 35lat (jesli sie mysli o rodzinie) a nie 28 ludzie!!!!

myslicie ze gorsza jest samotnosc do konca zycia czy malzenstwo z rozsadku?

Gość annabb
jezeli facet jest ok, ale nie ma motylkow itp. (chociaz i tak po czasie one mijaja) to takie malzenstwo z rozsadku jest lepsze niz samotnosc, ale pod warunkiem, ze chce sie zalozyc rodzine. jezeli zas nigdy bym nie chciala dziecka to wybralabym samotnosci niz malzenstwo z rozsadku. jak przeczytalam malzenstwo z rozsadku to poczulam sie jakbym sie cofnela kilkadziesiat lat w tyl. dziecko drogie malzenstwo z rozsadku w wieku 28lat?

na prawdziwa milosc nigdy nie jest za pozno i nigdy nie mozna zakladac ze jej sie nie spotka... jestes tego pewna ze nawet jesli po takim slubie z rozsadku spotkasz "tego jedynego", bedziesz to czula dusza i cialem, to nie zostawisz meza?

Gość Mając 25 lat
No ja bym nie mogła wyjść za mąż z rozsądku Zdecydowanie do rozsądnych nie należe Od dziecka bujam w chmurkach i wierzę w świętego mikołaja!

Gość nnjhjhjhghghfgfgf
a ja wyszlam z rozsadku..i nie zaluje ..pokochalam mojego meza...tak po 5 latach...i jest naprawde super...mamy dziecko..planujemy drugie ...w polsce juz nie mieszkamy... a ile to malzenstw z wielkiej milosci sie rozpada..cale mnostwo...nie zastanawiaj sie tylko bierz co zycie daje..jesli jest taki jak piszesz to bedziesz szczesliwa...

nnjhjhjhghghfgfgf a mam takie pytanie, nigdy nie mialas zadnych watpliwosci, czy byly chwile wahania? nie zadreczalas sie przed slubem ze moze zle robisz? pytam z ciekawosci bo sama jestem z facetem mam wrazenie ze z rozsadku, tylko ja coraz czesciej sie tym zadreczam... myslisz ze to przejdzie?

Gość o maloooo
nie zgadzam sie ztym ze nalezy sie sluchac serca a nie rozsadku, serce podyktowane jest emocjami, a zwiazek i malzenstwo to cos wiecej.

Gość natka270
a ja ci zazdroszcze bo bedziesz miala przynajmniej w łóżku do kogo sie przytulac a ja nie :-( Mam 27 lat i nie widze zeby cos sie zmienilo poza moją samotnością :-(