Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka INEZ

szczerze od serca wroze zblakanym.

Polecane posty

Gość Faqju
Acha tylko szczerze proszę ok? Bo sie zablokuje coś jeszcze poza ta kulą!

Gość Wrozka INEZ
Pani Tomaszu I doroto, widze u pani strach, obawia sie pani opinii ludzi, ale o co? To wy bedziecie zyc ze soba, a nie ze wscibskimi sasiadkami, I na zlosc calemu swiatu bedziecie bardzo szczesliwi. Moze teraz macie jakies komplikacje, moze o bawia sie pani o jego byla ko biete, ale nie ma zadnego zagrozenia w waszym zwiazku, prosze pamietac, ze kazdy ma lepsze I gorsze dni, w te gorsze czesto siegamy za jedzenie, a potem placz, bo w sklepach z odzieza nie ma rozmiarow I zal do calego swiata, ze szyja tylko male, a XL to naprawde duza rzecz.

Gość aniulusiaa
ja tez wczesniej pisałam z prośbo o wrozbe , nikt jeszcze nigdy mi nie wrozył :( Prosze Ania1988

Gość Onaaaaaadziś
Joanna 1980 jak wygląda kobieta, która podobno bardzo źle mi życzy w życiu...

Gość Natalia 06.05.1992
prosze o wróżbę:D:D:D

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bożena 28.06.1978 kiedy znajdę pracę i gdzie to będzie praca: urząd, firma biuro, księgowość w biurze rachunkowym, firmie? Czy uda mi się znaleźć pracę w tym roku i utrzymać ją na stałe?

Gość carolinee25
Karolina 1.03.1987;-)bardzo prosze o wrozbe;-)pozdrawiam;-)

Gość Natalia 09.1 1 . 1992
Kiedy WKONCU bede szczesliwa i czy pogodzimy sie z moim bylym? :)

Gość pożera
Alicja 1990

Gość wandalka
jesteście tak tępi, że nie widzicie, że to prowokacja i ona sobie z was jaja robi?

Gość Wrozka INEZ
Niesmiala aniu- lepszej pracy nie bedziesz miala, a w tej widze szykuja sie zwolnienia, jest mozliwosc, ze ja stracisz jesli sie nie postarasz. Przeprowadzka bedzie, ale nie w tym roku, do trzech lat powinno sie udac. Mezczyzna narazie pokazuje sie z dobrej strony, ale niedlugo popkaze pazury. Pani zwiazek zakonczy sie slubem mimo wszystko. Zycie bedzie raz na wozie raz pod wozem, na fast foody nie bedziecie sobie mogli za czesto pozwolic, bo z kasa niezaciekawie bedzie. I widze dwojke dzieci, jedno z poprzedniego zwiazku pani meza, a drugie wasze wspolne.

Gość Faqju
Czy wróżba dla mnie juz była czy dopiero będzie bo widzę powyżej swoje imię ? Kto to pani Tomasz? Co mnie zatem czeka w latach 1012-2022?

Gość Faqju
Jakoś nie mogę sie wpasować w ta wróżbę Czy mogę dostać wróżbę odnośnie swojej przyszłości a konkretnie kolejnych 10lat życia?

Gość NiebieskaRóża
Benita 30.09.1991 Jak to u mnie będzie wyglądać w miłości ? Czy będę z obecnym partnerem ? czy znajde innego ?

Gość Wrozka INEZ
Gaja, wjoletto- w tym wieku raczej ciezko Ci bedzie znalezc prace, poszukaj w biurach, czesto szukaja sprzataczek, ale za marne grosze, wiec chyba lepiej oplaca sie siedziec w domu na garach. Maz nie jest w porzadku wobec Pani, spotyka sie z mlodsza od siebie blondynka I ma na nia chetke, jesli w pore Pani nie wkroczy to bedzie zdrada. Prosze wynajac detektywa, moze byc Rutkowski, on sprawe wyweszy, ja ewentualnie moge powiedziec gdzie sie spotykaja.

Ale ja nie szukam pracy:) a ciekawa jestem gdzie ten mąż mnie zdradza?

Gość k9170
Klaudia 1995

Gość dorota1988
dorota ur. 1988 Czy będę pracować w swoim zawodzie? Co myśli o mnie mężczyzna, który jest w moim życiu od 4 lat??? CZy pozostanę w miejscu swojego obecnego zamieszkania, czy wyjadę?

Gość laura.k
wróżko ja nadal czekam na rozwój twojej opinii sam węch to nie wszystko ...

Gość koniec życia
nie martwię sie o to co powiedzą ludzie - mam tu na myśli raczej uczucia, bo o jego uczuciach do mnie nie wiem nic. Widzisz je jakoś? cyt.: Pani Tomaszu I doroto, widze u pani strach, obawia sie pani opinii ludzi, ale o co? To wy bedziecie zyc ze soba, a nie ze wscibskimi sasiadkami, I na zlosc calemu swiatu bedziecie bardzo szczesliwi. Moze teraz macie jakies komplikacje, moze o bawia sie pani o jego byla ko biete, ale nie ma zadnego zagrozenia w waszym zwiazku, prosze pamietac, ze kazdy ma lepsze I gorsze dni, w te gorsze czesto siegamy za jedzenie, a potem placz, bo w sklepach z odzieza nie ma rozmiarow I zal do calego swiata, ze szyja tylko male, a XL to naprawde duza rzecz.

Gość agnichcha:)
Agnieszka 20.08.1979r.

Gość Wrozka INEZ
Ona dzis, joanna- czesto popadasz w depresje z niewiadomo jakich przyczyn, przestan sie nad soba uzalac, a zoabzcysz, ze znajdziesz milosc, prace I w koncu ci sie zacznie ukladac w zyciu. Proponuje zaczac od metamorfozy- zmiana fryzury, profesjonalny makijaz, nowe ciuchy, zadbane dlonie I szpilki, a potem to juz pojdzie jak z gorki.

Gość dAwId@
Dawid 15.11.1988.

Gość Wrozka INEZ
Spokojnie drodzy czytelnicy, kazdy dostanie odpowiedz. Wrozba to nie jest hop siup, nie chce robic tego na odwal, chce aby wszystko sie zgadzalo w 90 procentach. Robie obiad, kinga- lubisz sie zabawic w kuchareczke, w tej chwili gotujesz obiad dla dzieci I meza, wpychasz w nich jedzenie na sile, bo chcesz, zeby byli grubsi od Ciebie, jestes bardzo zawistna. TWOJ MAZ ma Cie dosc, mysli o rozwdozie, chce ci zabrac caly majatek.

Gość Onaaaaaadziś
Oj wróżko chyba z tą kulą rzeczywiście jest coś nie tak... Jestem atrakcyjną, chodzącą właśnie w szpilkach kobietą o zadbanych dłoniach i pracę mam dobrą więc i dobrze się ubierami bynajmniej z tego powodu nie narzekam... Chodzi mi tylko o miłość... Proszę więc wróżbę z kart... może będzie bardziej wiarygodna niż z kuli...

Gość nastolatkamama
🖐️wróżko już ktos Cie tutaj rozszyfrował ,stanowczo za dużo w Twoich wróżbach kebabów i grubych bab:P