Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takietamgłupoty

długi weekend, tyle planów, a my mamy ciche dni :(

Polecane posty

Gość odzywa się zawsze mądrzejszy
z pytaniem, czy już przetrawiłeś moje postulaty? Ciche dni niszczą każdy związek, nawet kłótnie są lepsze.

Gość tak i tak
jego rodzice byli na krawędzi rozwodu, podobno było między nimi bardzo źle, potem ojciec zmarł jak dzieciaki były jeszcze małe. Wiek - 38 więc właściwie nie wiadomo czy jeszcze ma szansę czy już nie. Taka linia graniczna. Kiedyś bardzo chciałam mieć dziecko, ale mam taki pogląd, że nie chcę ani nikogo wrabiać w ciąże, ani nie zrobię tego dziecku i nie zdecyduję sie na urodzenie z egoizmu- by mieć kogoś do kochania. już tak mam.

Gość alleluja
no co ty to nie egoizm to dzielenie się ze światem Sobą to dawanie miłościtakiej jakiej sami oczekujemy to szkoła egoizmem jest nie mieć dziecka wręcz bym powiedziała wygodnictwo ...to jest całkiem naturalny zew a jak sobie pomyslisz ,że ta mała istotka jest tylko twoja ,że tylko na ciebie liczy że jesteśjej opoką a póżniej zawoła mamo siku poprostu łzy same lcą to jest poprostu macierzyństwo któr wydaje mi si e w tobie zabiła teściowa i jej synuś ale nic straconego musisz tylko chcieć

Gość alleluja
no co ty to nie egoizm to dzielenie się ze światem Sobą to dawanie miłościtakiej jakiej sami oczekujemy to szkoła egoizmem jest nie mieć dziecka wręcz bym powiedziała wygodnictwo ...to jest całkiem naturalny zew a jak sobie pomyslisz ,że ta mała istotka jest tylko twoja ,że tylko na ciebie liczy że jesteśjej opoką a póżniej zawoła mamo siku poprostu łzy same lcą to jest poprostu macierzyństwo któr wydaje mi si e w tobie zabiła teściowa i jej synuś ale nic straconego musisz tylko chcieć

Gość alleluja
teraz wiem dlaczego on taki wymigdolony przez mamusi pewnie twoja pomidorówka nie smakowała jak jego mamy ojciec mu za wnet zmarł ale przy takiej babie....sory

Gość tak i tak
Zazdroszczę Ci, synów. I nawet jesli Wam się nie poukłada to i tak pisałaś wcześniej, ze na początku było dobrze, więc oni są owocem miłości i to jest super. Sama w tym momencie zdania nie zmienię, nie chcę mieć dziecka z przypadku. Zakładam, że mogę się mylić i potem będę żałować ale na dziś tak to wygląda.

Gość alleluja
jejku szkoda może spotkały byś się kiedyś na forum dla teściowych ha ha....ale wcale mi nie do śmiechu ...może jednak Ci się ułoży z twoim Panem może zmądrzeje , zateskni albo przeczyta jakiś artykuł obejrzy film i go olśni mamusię może teżchociaż tu na zmiany bym nie liczyła chyba miałainną wizję synowej ..................

Gość tak i tak
Trzymaj się ciepło. Dziękuję za rozmowę, bo pozwoliła mi się uspokoić i zobaczyć pewne aspekty związku, o których wiedziałam ale chyba próbowalam wyprzeć. Mam nadzieję, że razem z mężem przegadacie i przepracujecie problemy i wyjdziecie na prostą albo sama zawalczysz o siebie. Pozdrawiam

Gość alleluja
pa i duzo siły i hm!!!pomyślności w działaniu.... a u mnie no cóż moj śpiz TYSKĄ w ręku...pa idęsię spakować dzieki że byłaś.........................

Gość tak i tak
Z tym pakowaniem to już przesądzone?