Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przeczucie-miałam wizje

uwaga coś się stanie w długi weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lokana
boję się trochę :/

Tak rozbił się dziś śmigłowiec pod Warszawą. Wizja trafiona :P

Gość mam przeczucie-miałam wizje
no wlasnie czytam przerażona.........

Gość łiłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdzie twoja jasna góra w szczatkach ??????????????????

Gość assa tadarassa assa
14:33 [zgłoś do usunięcia] mam przeczucie-miałam wizje mozliwe tez ze kolejny maly samolot sie rozbije w polsce Wizja była o 14:33, a samolot rozbił się pół godziny wcześniej :)

Gość tak to widze
jeszcze będą dwa wypadki lotnicze jeden bardzo duży zginie bardzo dużo ludzi ,będzie w Polsce na podejściu do lotniska ............

Taaa zla pogoda kazdego dnia sie zdarza i mowis ze ktos (czlowiek?) robi to zla pogode bo kogos chce pod celownik, nie czytalem bo ziewac zaczalem od tej bajki. Ja tez moge powiedziec " widzialem wizje gdzie papiez umiera i to sie stalo" Bitch please...

Gość to ja byłam podszywem
nieprawda, nie będzie nic w krakowie, ale zginie dużo osob, najprawdopobodniej samolot, w kazdym razie duzo osob zginie naraz, mniej wiecej tyle co w lesie kabackim

Gość alabammmaaaaaa
jeśli kłamiecie, to powinnyście w gębę dostać :p

Gość kolo olo
przyszłośc przepowiadasz?

Gość młoda_0
czy schudne- hahahahhahaa jakie pytanie tak schudniesz za miesiac bedziesz miała 10kg mniej i jedz tak jak do tej pory bez diety i cwiczen hahahahahahaha BOŻE!!!! ludzie zabijacie smiechem:D:D

Gość młoda_0
ups omyłeczka;)

Gość autorko- z Twoich wizji
nic nie wynika... niczego nie przewidziałaś, katasrofa tego samolotu nie była zakrojona na szeroką skalę tj. np. tupolwa w 2010 niemal codziennie rozbijajaą się na świecie jakieś małe samoloty, awionetki, itp.

Gość rvgvgtv
a mozesz mi powiedziec, czy kiedys wygram w totka?Pytanie calkiem serio Ania mam na imie

Gość sceptyczny ciastojad
i jak tam katastrofy?

Gość iequeoqwe
Ja od wczoraj czekam na jakąś katastrofę i g.... Zrobiła nam nadzieje a tu taka nuuda... :(

Gość dzieńdobry
Na temat Madzi. Nie jest to dziecko Waśniewskich, jeśli mówimy o aktorach, grających rolę rodziców Madzi. Dziecko nie było w tym domu, jego wizerunek został użyty na potrzeby tego show. Pochowano lalkę. Jest jeszcze inna sprawa o podobnej tematyce (mistyfikacja), ale dotyczy osób, które nigdy nie powinny ujawnić faktyczny przebieg wydarzenia, dlatego ograniczę się tylko tym, że są pewne sposoby w pewnych kręgach, pozwalające na takie oszukanie odpowiednich osób i organów, a zarazem nas z wami, które ma na celu nie dopuścić do tragedii. I właśnie ten show ze ''zmarłą Madzią z Sosnowca'' pokazał możliwości, o których do tej pory na poważnie rzadko kto myślał. W obu sprawach klucz do odpowiedzi dały mi intuicja, logika i otrzymana w sposób tzw. pozazmysłowy informacja. Wiem, co mówię, jest to prawda.

Gość dzieńdobry
bo to dziecko rzekoma Magda to Antychryst i na rodzicach wymusili oddanie go tymbardziej , ze sam Belzebub Zdzisław zapłodnił Kasię Waśniewską a sfingowali śmierć by kartoteki były zgodne , że już Magdy nie ma jest Antychryst Belzebub. wiem bo widziałam u Madzi ogonek z przodu jak u szatana

Gość BarabaszChrabasz
Dupa się stanie!!!!!! Olaboga?!?! Sprawdźmy pogodę w weekend majowy bo kuniec świata będzie i poważnie wyjazdy będa najlepsze Ulaboga?! Oj jo joj poważnie coś stanie tylko jeszcze nie wiem pogoda najważniejsza w majówkę http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Jaki-bedzie-weekend-majowy-Pogoda-bedzie-zroznicowana,wid,15516723,wiadomosc.html