Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przeczucie-miałam wizje

uwaga coś się stanie w długi weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

cos sie w długi majowy weekend stanie a wiecie skąd wiem? zajrzyjcie na każdy portal wszędzie mówią o pogodzie na długi weekend, celowo komuś chodzi o to żeby ludzie powyjeżdzali z domów.Coś się stanie i będzie wielka destabilizacja bo ludzie nie będą mieli możliwości powrotu do domów, często na działkach nie ma tv radia - ktoś na to liczy tak reklamując pogode i sielankę w majowy weekend. Uważajcie na siebie i pomyślcie o tym!!!!!!!!!!!!!

eee maja wracac do "betonu" , tak długiego weekendu byc nie powinno. polactwo odpoczywając straty przynosi ok 4 mld dziennie. 500 mieszkan kazdego dnia wolnego sie nie wybuduje

miałam wizje jak wizjoner Jackowski o gruzach na południu Polski ale ja miałam dokładniejszą- widziałam zakon na Jasnej górze w gruzach!!!!!!!!!

Gość sfsvgdg
kurwa nie piertol :-0

poważnie a najciekawsze jest to , że nigdy nie byłam na jasnej górze a widziałam wszystko dokładnie wiadomo czasem wizje trzeba brac dosłownie a czasem obrazy jakie mi sie pojawiają trzeba interpretować może to oznaczac np śmierćpapieża lub jakieś zawirowania w kościele bo przecież jasna góra jest ostoją kościoła w polsce ale widziałam to godzine temu w strasznej wizji i ten weekend majowy z tą piękna pogodą i widziałam płaczących ludzi szukających drogi do domu brudnych rannych szli po prochu i piachu a słońce świeciło uważajcie na siebie prosze

Gość wiesia82
jak żyć? jak żyć?

Gość niepraktykujący ekshibicjonist
no toż juz były zamachy wczoraj.

zamachy zamachami ale to było coś większego myśle ze na skalę swiatową jakby po jakimś ataku nukleranym krajobraz czy coś wszystko w proch obrócone tylko pył i ludzie idący bez celu obdarci z ubrań brudni widziałam grupę ludzi na jakiejs autostradzie lub szerokiej drodze a w oddali wlasnie ta zrujnowana jasna góa i wielki znak na niebie w postaci klucza PS ja tak czasem mam ze mi sie coś uwidzi- ostatią wizję miałam jak była katastrofa pociągów tych dwóch

Gość mimoniak
często miewasz takie wizje i jak ze sprawdzalnością u Ciebie ? Zaintrygowało mnie to co piszesz i wiem , że można doświadczyć czego ś takiego . Zastanawiam się tylko czy to nie są żarty

Gość sfsvgdg
jezeli robisz sobie zarty to zycze ci wszystkiego najgorszego!!!! a jesli to prawda to oby sie ta wizja nie sprawdzila!!!!

Gość wiesia82
klawo jak cholera :D

nie s ą to żarty zaczeło się w liceum pamiętam jak nauczycielka szukała w dzienniku ofiary do pytania - cisza na sali wszysycy chowaja wzrok a ja jak zamknełam oczy wiedziałam kogo wybierze potem miałam kilka jeszcze innych sytuacji ze cos sie udało przewidziec a od kilku lat mam wizje - nie raz nie moge powiazac ich z jakimis wydarzeniami bo dotycza ludzi lub zdarzen ktorych nie kojarze - tak jakby jakis obcych ludzi czesto mam wizje apokaliptyczne acha przewidzialam moment smierci jana pawla drugiego było tak wysiadłam z samochodu sluchałam rmfu i jeszcze nie mówili ze umrał jeszcze nie bylo komunikatu wchodze do domu otwieram dzrwi i mowie do mamy tak sama z siebie - umarł czuje to zaraz powiedza nie mineło kilka minut w tv powiedzieli - włączyłam rnf a tam leciało high hopes pink floyd - niemalze zamarłam

Gość jade na majówke
ja na pewno nie pójdę obdarta, bo na wyjazd biore całą torbę ubrań więc jak już coś będzie to wybiore coś wygodnego i eleganckiego i ruszę w drogę do domu :) będe miała do przejścia jakieś 300 km :o

z takich rzeczy nie robi sie zartów acha wierze też w złe uroki- potrafie przewidziec kto jest pod złym urokiem a kto nie

Gość sfsvgdg
boje sie ciebie :-0 a tak na powaznie to....moze pomodl sie hmmm? zeby te wizje sie nie sprawdzily :( ja nie chce umieraaaccc :( ps: nie wyjezdzam nigdzie na majowke tylko 1 maja chcialam z dziecmi isc do zoo w parku chorzowkim. Stracha mi napedzilas :(

Gość jade na majówke
to byłoby zbyt piękne, żeby to było możliwe, tego pojebanego świata nic nie zniszczy 🖐️

Gość mimoniak
wiem o czym piszesz mam podobnie przewidzę śmierć osób , zwyczajnie ją czuję Czasem są jakieś wizję , ale tak jak Ty nie potrafię złożyć to w całość i odczytać tego. Często jest to potok słów , które wypowiadam do kogoś nawet nie wiem dlaczego to mówię ,ale wiem co się komuś przytrafi w przyszłości i to samo przychodzi. Zapamiętałaś coś jeszcze?

Gość autorkoooo
podaj swoją datę urodzin, chcę sprawdzić jaka jest Twoja numerologia, czy jestes liczbą mistrzowską. Dodam, zę janie jestem wróżką itp. ale od dawna mam też takie jakieś dziwne pzreczucia i dużo sie sprawdza, nawet po latach :-O ostatnio okzazło sie, zę jestem mistrzowską 22, a numery mistrzowskie są bardzo wrazliwe i mają zdolności głębszego odczuwania itp.

Gość dryhurst
walcie sie na ryj

moja data urodzin 20 12 1978 ja czesto tak mam ze widze obrazy miejs w ktorych nie byłam nigdy ale wiem co to za miejsce z tej wizji i czasem na google map czy street view szukam tych miejsc i czesto trafiam

kilka dni temu miałam tez coś otóż jest taki piosenkarz meat loaf- poza jadną piosenką nie znam jego twórczości a znalazłam jakos przypadkowo na youtubie i zanim obejrzałam video cos mi podowiedzialo ze on jest bardzo chory i nebawem umrze i....... obejrzałam video i zrozumiałam ze sie bardzo męczy spiewajac ale w jego oczach widac ze chce spiewac - musi byc bardzo chory i obawiam sie ze niebawem uslyszymy ze umrze- od tego dni abardzo mi go szkoda - az bym chciala go potkac osobiscie i powiedziec mu to

dodam ze wierze w sny i mi sie czesto sprawdzaja!!!!!

Gość autorkoooo
jesteś numerologiczą 3, więc pewnie masz po prostu jakiś dar, bo to nie jest liczba mistrzowska. Zresztą ponoć numerolodzy potrafia wyszukiwac w danych danej osoby różne konfiguracje i czasami znajdują się liczby mistrzowskie, ale ja tego nie umiem.

czasem idac przez miasto mijam jakis sklep w ktorym albo nigdy nie byłam albo bardzo rzadko ale cos mnie tchnie zeby wejsc bo wiem co kupie chociaz nie planowalam tego zakupu czesto jest tak kolo sklepow ze starociami gdzie przedmioty maja dusze przechodze i wiem ze tam jest to i to kupuje < mieszkam w uk i tu jest pełno charity shopów> albo jak chce cos kupic to czesto mam tak ze wybiore i ide do kasy w markecie ale cos mnie tchnie odlóż to bo w drugim sklepie to samo bedzie duzo tansze albo w jakiejs promocji. i ide do drugiego sklepu i czesto tak jest!!! chocbym miala 10 rzeczy w koszyku to zawsze cos mi kaze wyjac tą jedna rzecz. kto mieszka w uk ten wie ze tu jedna rzecz w 3 roznych sklepach moze miec bardzo rozna cene i czesto ta rozpietosc jest bardzo duza.

ja na numerologii sie nie znam nigdy nie zawracalam sobie glowy tym bo ja mam tak ze albo widze cos co jakis czas ale jak zaczynam nad tym rozmyslac to potem dluuuugo dluuugo nic , musi chyba jakis reset w swiadomosci zapasc i potem bach.....a nie mówiłam

Gość Wróżbita Rafał
Ja również miałem wizję. Wizję tę miałem w nocy z piątku na sobotę. Miałem wizję końca świata. Końca który nastąpi jutro o dwunastej w południe. Dodam że wizja ta była okropna.

Trójki są osobami o niezwykłych umiejętnościach adaptacyjnych, potrafią one dostosować się do każdego środowiska, sytuacji. Cechuje je różnorodność zainteresowań, komunikatywność, bardzo wielka potrzeba ekspresji. Trójki są niezwykle żywiołowe, bardzo dynamiczne, uśmiechnięte, wesołe i życzliwe. Ich grono znajomych jest zazwyczaj bardzo szerokie. Wrodzona serdeczność, łatwość w komunikowaniu się, sprawia, że ludzie cenią sobie towarzystwo trójek. Osoby z opisywaną wibracją, nie znoszą stagnacji, braku działania, monotonii, są niezwykle aktywne, mają otwarty umysł, głowę pełną pomysłów, często szalonych i nie boją się ryzyka. Wysoki poziom adrenaliny działa na nich pozytywnie, bo trójki to osoby odważne i lubiące siebie sprawdzać w różnorodnych sytuacjach, nawet jeśli są one stresujące i innych mogą napawać lękiem. Skłonność do ryzyka sprawia, że mogą dosyć często popadać w tarapaty, bądź znajdować się w trudnych sytuacjach. Trójki są gadatliwe, dowcipne, uwielbiają opowiadać o swoich przygodach i nie boją się własnego zdania, wręcz przeciwnie, mają one dużą potrzebę wyrażania własnych opinii. Ich dar przekonywania jest dosyć duży, wrodzona radość, optymizm, energia i zapał pomagają im w pozyskiwaniu zwolenników ich pomysłów. Ponadto trójki są spontaniczne, reagują żywo, są dosyć impulsywne, mają lotny umysł. Realizacja w życiu społecznym jest u nich na bardzo wysokim poziomie, są one także gościnne, rozrywkowe, szczere, przyjaźnie nastawione i raczej tolerancyjne. Życie towarzyskie, potrzeba życia w grupie, ma dla nich naprawdę duże znaczenie. Trójki to ludzie z osobowością zdecydowanie ekstrawertyczną. Niestety ludzie z wibracją 3, mogą mieć problemy z nadmierną nerwowością, rozkojarzeniem, niecierpliwością. Ponadto są one podejrzliwe, są raczej nieufne, lekkomyślne, zdenerwowane mogą reagować zbyt impulsywnie, czasami wręcz agresywnie. Trójki niechętnie przyznają się do błędów, są w stanie przymykać oczy na własne wady i mają skłonność do pobłażania sobie, nawet jeśli zachowują się nieodpowiednio. Mogą mieć problemy z odpowiedzialnością, gdyż trojki to zdecydowanie lekkoduchy, dosyć często zachowują się lekkomyślnie i z trudem przychodzi im uczenie się na błędach. Stworzone do wolnych zawodów. Konwencjonalne, praktyczne zajęcia nie są dla nich odpowiednie, gdyż trojki źle znoszą monotonię. Są dosyć pracowite i osiąganie sukcesów zawodowych jest dla nich ważne. Trojki mogą mieć duże problemy ze stabilizacją. Do słabych stron może należeć nadmierne gadulstwo, czasem mitomania, niestałość w uczuciach, egocentryzm. i sie w 100% zgadza

Gość Wróżbita Rafał
Ja również miałem wizję. Wizję tę miałem w nocy z piątku na sobotę. Miałem wizję końca świata. Końca który nastąpi jutro o dwunastej w południe. Dodam że wizja ta była okropna.