Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przeczucie-miałam wizje

uwaga coś się stanie w długi weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość tak to widze
wszyscy zastanawiacie się nad głupim zegarkiem a to nic nie znaczy ,bardziej bójcie się reklam i teledysków tam tkwi prawdziwe niebezpieczenstwo przejęcia kontroli i manipulacji ludzmi poprzez tzw przekazy podprogowe które działają bezposrednio na nas tu tkwi prawdziwe niebezpieczenstwo i tego się bójmy przejecia kontroli nad nami !!!!!!!!przez to mozna rzadzic calymi narodami i to nie jest fantazja !!!!!!!!!!!

Gość nie pomagajcie 000
PS ja tak czasem mam ze mi sie coś uwidzi- ostatią wizję miałam jak była katastrofa pociągów tych dwóch a masz dowód w postaci napisanego tematu przed tym niecodziennym zjawiskiem?

Gość Dellowska
nie, na statku.

nie łódź dotyczy pytania mario ale.............. wlasnie mialam widzenie jak wiele samolotow spada lub jest zestrzeliwanych, ze gubia sie bo nie moga znalezc drogi do domu , na ziemii dym nic nie widac , samoloty nie moga ladowac rozbijaja sie jak muchy jeden po drugim a wsrod nich jest ten ryianar o ktorym pomyslalm wczesniej

Gość lashkar-e-taiba
miałaś wizje czy tele wizję ?

Gość nie pomagajcie 000
nie łódź dotyczy pytania mario ale.............. wlasnie mialam widzenie jak wiele samolotow spada lub jest zestrzeliwanych, ze gubia sie bo nie moga znalezc drogi do domu , na ziemii dym nic nie widac , samoloty nie moga ladowac rozbijaja sie jak muchy jeden po drugim a wsrod nich jest ten ryianar o ktorym pomyslalm wczesniej kochana, uwierzę jak zobaczę lub dowiem się z mediów ;)

Gość MecenasSztuki
na ziemii ? a co to jest to ziemii ? nie wstyd Wam kierować swoim życiem teraz wg przepowiedni kogoś z kafe ???????????

Gość Dellowska
[zgłoś do usunięcia]lashkar-e-taiba miałaś wizje czy tele wizję ? :classic_cool:

Gość Ninka.89
Mam takie pytanko do autorki: dziś śnił mi się zmarły miesiąc temu sąsiad. Co to może oznaczać dla mnie lub dla moich bliskich. Ten sen był tak realistyczny, że aż się wystraszyłam, choć nie był jakiś przerażający. Po prostu widziałam tego sąsiada na jego podwórku, a ja przechodziłam obok. Stał tam, gdzie najczęściej stał za życia...

juz mam dalej co sie stanie widze wulkan wielki wulkan na poludniu europy i wielkie trzesienie ziemii ktore zniszczy cala czesc poludniowa nnaszego kontynentu w tym polske z ziemii podnisa sie wielkie pyly albo to popioly wulkaniczne nie wiem nie widze ludzie wpadna w panike zaczna uciekac na polnoc ale na polnocy tez wybuchnie wulkan wielki a nawet potezniejszyt niz ten na poludnbiu , sorty za bledy ake pisze wlasnjie podczas tej wizjii tak widze to teraz dokladnie europa ucierpi strasznie i te samoloty to sie stanie rano jak ludzie beda jeszcze spac wielu zgibnie

jak sie widzi zmarlych we snie to oznbacza pomoc od nich w gryzacych nas problemach

Gość Dellowska
" sorty za bledy ake pisze wlasnjie podczas tej wizjii" chyba podczas dawania w kanał

Gość Same dramaty
Na dwór byś poszła ._.

odpowiem komus tam wczeniej bo juz po wizji nie spisywalam ale teraz od czasu pociagow robie to na forach zeby byl wlasnie slad

Gość Dellowska
No tak, jak wybuchną wulkany i zniszczą Europę to na pewno ślad na kafe pozostanie 🖐️

jestem w ogrodzie z kotem z tymi wizjami to tak jest ze jakies skoajerzenie od razu obraca sie w obraz , ten mario to spowodowal swoim postem

ja powiedzialam ze wizje mozna brac doslownie lub interpetowac wielki wulkan moze oznaczac np kryzys ekonomiczny ze jakis kraj na poludniu zbankrutuje w koncu i bedzie krach na gieldach ludzie zaczna uciekac np do kupna zlota i bedzie panika moga byc rozne interpretacje nie musi to byc apokalipsa dlatego zaczelam watek ze cos sie zdarzy bo czuje to ale co tego nikt nie wie nawet jackowski ma szerokie interpertacje swoich wizji

Gość kczkj
autorko moglabym Ci podeslac moje zdjecie? moze bys cos zauwazyla??

Gość Same dramaty
No przy takich interpretacjach to na pewno coś trafisz :D

powiem tylko jeszcze jedno rzad w pl upadnie niebawem na dniach a wszystko to przez zmyslona teorie zabojstwa gen papały jak wyjdzie prawda to premier podda sie do dymisji i to nawet w ciagu 48 godzin a potem bedzie to co wczesniej opisalam

jak chcesz to wyślij ale nie gwarantuję, że coś zobaczę mój mejl to elżbieta.analny@vibratory.pl

Gość Dellowska
Idąc tym tokiem rozumowania, można nawet z moich snów zrobić prorocze wizje. Wciąż śnią mi się apokaliptyczne wizje oraz sny o rzeczach osobistych które się sprawdziły kilka razy ale nie ogłaszam od razu na forum tego, że będzie wojna bo mi się to śni a mam prorocze sny więc trzeba mi wierzyc.

wyslij mi linka do zdjecia na gg 42810510

Gość kczkj
to w koncu ktorys wpis jest prawdziwy?

z tym adresem mailowym to podszyw moje gg podałam

Gość Dellowska
Premier do dymisji a później...wybuch wulkanu... no i wszystko jasne. :P :-P :p :-p

odezwij sie do mnie na gg prawdziwy z gg jest a tamten to wibratory to podszyw

Gość Dellowska
[zgłoś do usunięcia]kczkj to w koncu ktorys wpis jest prawdziwy? ale jesteś bystra, jak woda w klozecie...

mój wibrator analny przemówił