kotek667 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 piszcie z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulcia..... Napisano Kwiecień 29, 2012 to zależy o ile mniej będziesz jeść. jeżeli wprowadzisz do tego codzienne ćwiczenia to masz 0,5-1kg tygodniowo mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 87432 Napisano Maj 1, 2012 tylko tyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
||MimisiA|| 0 Napisano Maj 1, 2012 zobacz moja stopke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasttia Napisano Maj 1, 2012 a ile jesz kcal - wynik swietny gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
||MimisiA|| 0 Napisano Maj 1, 2012 dziękuje:D Ale dłuuga droga jeszcze do upragnionej wagi:) za bardzo nie licze kalorii ale zero słodkiego(jedynie galaretka):P zero kawy z gazowanych to niekiedy cola 0% na obiad cycki z kury gotowane lub z bratnika chleb tylko zytni lub pieczywo chrupkie itd:) uwazam na to co jem:P codziennie jazda rowerem 7km:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasttia Napisano Maj 1, 2012 to masz super ja byłam 2 tygodnie na 600 kcal i od 5 dni jem wiecej waga ta sama , a;e mam 2 dzien czyszczenie i zle sie czuje a wogole to mialam problem z okresem bo trwa juz 10 dzien , i jestem zla na ta diete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
||MimisiA|| 0 Napisano Maj 1, 2012 jasttia jeszcze 20kg przede mną :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasttia Napisano Maj 1, 2012 to sporo lae bez efektu jo jo przynajmniej , lepiej wolniej teraz tak mysle po fakcie, a dalej mz czy iinego cos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
||MimisiA|| 0 Napisano Maj 1, 2012 mz:) do innych sie nie przekonałam:) poszukałam to: http://gk1pkd3.weightlossc.com/# zastanawiam się czy zamówić??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasttia Napisano Maj 1, 2012 nie wiem ja najwyzej bralam z apteki jakies wspomagacze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
||MimisiA|| 0 Napisano Maj 1, 2012 ach chyba sobie odpuszczę:) przed chwilą była cena 138zł a już jest 87:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
||MimisiA|| 0 Napisano Maj 1, 2012 jasttia a Ty ile ogólnie schudłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasttia Napisano Maj 1, 2012 na tej 600 w 2 tygodnie 5 kg a wczesniej mniej jadąłm bez diety ale jadłam tez slodkie to tez 5 kg od stycznia , teraz mam konsekwencje tych 600 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
||MimisiA|| 0 Napisano Maj 1, 2012 Mi już coraz wolniej leci waga w dól ech:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach