Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38 tydzien ciazy olka

38 tydzien ciazy rozwarcie pomocy

Polecane posty

Gość 38 tydzien ciazy olka

Witam Mam pytanie odnośnie rozwarcia szyjki macicy.. Otóż kiedy sprawdzam sobie sama to szyjka jest tak rozwarta i miękka, że zmieściłyby się 2 palce, a od lekarki usłyszałam, że ujście jest jeszcze zamknięte i teraz sama nie wiem czy jej chodziło o coś innego czy ja coś źle sprawdzam. Jestem w 38 tygodniu:) Jak było u Was mamuśki ?

Gość junn
po pierwsze czemu sama sobie tam grzebiesz? od sprawdzania szyjki jest lekarz a nie ty. :O chcesz wprowadzić paluchami do środka jakieś bakterie? Pomyśl trochę i skończ grzebanie.

Gość od 38 tygodnia sie rodzi
co cie tak dziwi??? w kazdej chwili babo mozesz juz urodzic ja urodzilam w 36 tyg i 4 dni i wpisany mam porod normalny prawidlowy

Gość jkhuyt
o jejka boi sie dziewczyna...a niech sobie grzebie zreszta chyba niewkladalaby tam brudnych paluchow no nie??ja sprawdzalanm rozwarcie podczas kapieli

Gość junn
jkhuyt -a ty też w ciąży jesteś? chce to niech sobie grzebie. jej sprawa. Choć mądre to nie jest. :O pytanie czy najpierw sprawdzała sobie a potem była wizyta czy odwrotnie. Wg mnie to raczej wersja pierwsza -może nie ma orientacji w określaniu stanu szyjki i dlatego błedne wnioski wyciągnęła.