Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozyczcie?

Brakuje mi 13 zl na dojazd do pracy... Pożyczy mi ktoś?

Polecane posty

Gość Pozyczcie?
Jutro wypłacę, idę dopiero na po południu do pracy, na 16. Jeśli dzisiaj byłby przelew, to rano by chyba były, co? To, że kilka razy tu były oszustwa, to nie znaczy, że ja taka jestem... Rozumiem Wasze uprzedzenie, ale ja też nie jestem 'wszystkimi'...

kocham internet i ludzi co piszą na forach przynajmniej sie pośmieje i czas w pracy szybciej leci

Gość Pozyczcie?
Pożyczyłam raz od mamy, idiotko... Czytać nie umiesz?

Gość Pozyczcie?
BeBols, wysyłam Ci maila.

Mnie taka sytuacja nie spotka, bo w moim domu kobiety nie utrzymują zdrowych chłopów, którzy na dodatek kradną "części rowerowe", czyli po prostu wynoszą z domu!

Gość Pozyczcie?
To idź do tych swoich zdrowych chłopów i daj innym ludziom spokój, a nie tu się obnosisz ze swoimi brakami. Seksu w nocy nie było, więc dostałaś wścieku dupy i wyżywasz się na forum, tak? :D

Gość znak zapytaniaaaaaaa
ale jak wyplacisz te pieniadze? do banku pojdziesz? poza tym jutro do 16 pewnie bedziesz miala przelew;) i proponuje kupic bilet m-czny. taniej.

Moja droga kasjereczko. Swoje zdanie przedstawiłam i jestem już ponad twoje żałosne kłopoty. Pa.

Gość Pozyczcie?
Żal mi takich ludzi... Zdrowych chłopów co nie robią, to Ty może i nie utrzymujesz... Ciekawe, co zrobisz, jak przyjdzie Tobie pożyczyć kiedyś od kogoś pieniądze... Wtedy role się odwrócą, a pamiętaj, że każdy medal ma dwie strony i nie ma pewnej przyszłości. ;]

Gość Pozyczcie?
Wypłacę w banku, mam bezpłatne wypłaty.

autorko, widze,ze jedna osoba ci pozyczyla, to i "fikac" zaczelas. mysle,ze zamiast straszyc, to zachowaj 13zl na czarna godzine, wtedy nie bedziesz musiala nikogo prosic. ja bym ci tez nie pozyczyla. mieszkam za granica i przelew by mogl nie dojsc;) a tak poza tym, to jak kupisz bilet? pojdziesz do banku? unikasz odpowiedzi na to pytanmie. czy w poslce sa juz automaty ze mozna placic karta z abilet?

okej:) skoro masz juz te 13 zl, to koljne z wyplaty odloz na czarna godizne, taka jak ta. czemu m-cznego biletu nie kupisz? nie taniej?

Gość Trochę ŻAŁOSNE.
a mnie brakuje na życie, mam małe dziecko alimenty w wys. 400zł, brak pracy do 50 km na około. I jak mam żyć? Prosić się o 20 zł, żeby do nast. alimentów lub ewentualnej kasy zarobionej na "lewo" (ok. 150zł miesięcznie) jakoś przetrwać??? wstyd by mi było prosić o złotówkę.

no to jeszcze masz trochę dumy nawet nie masz pojęcia ile kobiet chowa godność do kieszeni i dumę do schowka i robi takie rzeczy dla kasy ze sie w głowie nie mieści

wiecie co, widocznie dziewczyna naprawde potrzebuje pomocy. ja nie ufam, 13 zl to tez pieniadz.

Gość Trochę ŻAŁOSNE.
zdaję sobie sprawę z tego. ale ja NIE POTRAFIŁABYM nigdy w życiu zrobić czegoś takiego. Mam swoją godność, dumę, szanuję swoje ciało, moje życie i moje dziecko.

Trochę ŻAŁOSNE. i nik za top Cie nie gani ale nie można również wszystkich do jednego worka czy szuflady pakować

Gość DO AUTORA PYTANIE
BEZ PROBLEMU moglabym tobie przelc te "13 zl" ale jak je wyplacisz i gdzie? przeiez bankmat ci nie da takiej sumy,wiec co zrobisz? :)

Gość Trochę ŻAŁOSNE.
mogą jej wypłacić w banku, w kasie.

możne ma 7 zł na koncie i wypłaci z bankomatu 20

Gość Pozyczcie?
Wiesz co? Wolę pożyczyć, niż iść na ulicę. Jako kasjerka pracuję na umowę zlecenie, nawet w markecie nie mogłam liczyć na umowe o pracę. Złapałam te pracę, bo się ogłaszali, cały czas szukam stałego zajęcia... U mnie w mieście same osiedlowe sklepiki, co drugi lokal do wynajęcia... Jesli jakaś Marzena może fikac, ja również. ;) Znak zapytania - odpowiadam. Jutro wypłacę pieniadze z banku i kupię za to bilet u kierowcy. ;) Wypłatę będę mieć na pewno po 3 maja, bo księgowa ma urlop.

Gość Trochę ŻAŁOSNE.
nie pakuję, nikogo nie szufladkuję. Ale ludzie mają o wiele gorsze sytuacje życiowe a potrafią sobie jakoś radzić nawet jak nie mają za co żyć. Nvm, powodzenia.

Gość DO AUTORA PYTANIE
a to na ktorą masz do pracy? zdawalo mi sie ze wiekszosc ludz zaczyna prace z samego rana i czasowo by sie nie wyrobila z wyplaceniem w banku, no ale tak, teraz zaczniesz nam koloryzowac ze do pracy masz na poludnie itd. Nie wierze w to jakos

Gość Trochę ŻAŁOSNE.
Autorko, nikt Cię na ulicę nie wygania :)

Gość Pozyczcie?
Do autora pytanie - pisałam dużo wcześniej, że idę na 16, zanim zacząłeś/-aś wymyślać o pisaniu bajek. ;)

Gość Pozyczcie?
Jeśli pożyczę i oddam, to wtedy się wypowiedzcie, proszę, ok? Rozumiem, że ludzie oszukuja, ale ja nie mam powodu, żeby kłamać.

Gość Pozyczcie?
BeBols - masz maila.