Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozyczcie?

Brakuje mi 13 zl na dojazd do pracy... Pożyczy mi ktoś?

Polecane posty

Gość proekozielona
no sobie odbijesz po wypłacie z winkiem ;)) mowiac szczerze, to fakt, czasem jest sie zdanym tylko na siebie, mimo potencjalnych dobrych znajomych na fb, bo czasem o swoich osobistych sprawach nie rozmawia ze znajomymi, bo jak mowia lepiej z obcym niz z kolezanka. zdrówko ;)

Gość młoda_0
no w sumie niczym nie ryzykowałas tylko nerwami;p

A co ty nam tak wygrażasz, że życie nam jeszcze pokarze? Każdy ma tak, jak sobie pościele. My z młodą chamówami nie jesteśmy i mamy przyjaciół. Mam nadzieję,że młodej facet będzie taki jak mój. Wtedy nic jej do szczęścia nie będzie brakowało.

Gość proekozielona
a ja kazdej z nas zycze dobrego zycia ;)

moze tak cudna marzenko skup sie na odbebnianiu macierzynskiego bo chyba nikt tu za toba nie tesknil!!!!!!!!!!

Gość Pozyczcie?
A Marzena dalej swoje kompleksy leczy. ;) Spadaj w koncu, kreaturo. :D

Gość Pozyczcie?
Ja tesknie za malenstwem, cos sie nie podoba? To jest moj temat, wiec mam prawo decydowac, kgo chce na nim widziec. I jakies Paniusie pomiatajace ludzmi sa niemile widziane. ;)

Gość młoda_0
co Wy od Marzeny chcecie? że siedzi na macierzynskim zajmuje sie dzieckiem cos kur** jest w tym złego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;/;/;/;/;/;/ posiedzi a to nie jest łatwe nie mam dzieci ale wiem oj wiem i pójdzie do pracy myslicie ze tak fajnie zostawic dziecko w obcych rekach;/ ma faceta który ma kase niech płaci na zone i dziecko tyle

napewno facet na ktorym przynajmniej nie zeruje pomimo ze jestem tuz przed porodem i nie musze i nie bede musiala byc czyjas utrzymanka i odbebniac macierzynskiego a w przeciwienstwie do ciebie bede cieszyc sie z tych krotkich chwil ktore spedze z wlasnym dzieckiem!!!!!

Gość młoda_0
a ja nie lubie ludzi ktorzy pomiataja zawod jaki ma autorka!!!ciezk nie wiem jak z płace ale kierowniczka lidla W Olecku-jak wiecie gdzie to jest warminsko mazyrskie małe miasteczko zarabia 4400zl weekendy wolne haa i co glupio wam;p sama chcialam isc na kasjerke;pale znajomosci nie mam;p

mloda:) Twoja kolezanka marzenka wcale nie jest zadowolona z bycia z wlasnym dzieckiem!Poczytaj jak napisala ze ODBEBNIA MACIERZYNSKI Stad moja zlosc bo ja strasznie ubolewam tuz przed macierzynskim ze jest tak krotki a na wychowawczy nie mam szans

Gość Pozyczcie?
No, wlanie... ;) A Marzenka pomiata, wiec ma u mnie taki szacunek, a wlasciwie jego brak... Wspolczuje dziecku, bo ona nie bedzie umiala przekazac wlasciwych wzorcow...

Gość proekozielona
hello, nie najezdzajcie na Marzene, ze nie przekaze wlasciwych wzorców dzecku, to juz jest przesada, nie znamy jej, a znamy tylko skrawki wypowiedzi, skrawki kazdej z nas, to nie jest caloksztalt calej osobowowci danego czlowieka trzeba byc obiektywnym,

Może niefortunnie napisałam 'ODBĘBNIĆ MACIERZYŃSKI", bo bardzo chciałabym wrócić do pracy, ale zupełnie nie rozumiem co ma z tym wspólnego przekazywanie wzorców dziecku. Pogardliwie wyraziłam się o zawodzie autorki w ramach czystej złośliwości, bo ja też człowiek nie z kamienia i nerwy posiadam. Miłej majówki wszystkim, pielucha wzywa.

najlepiej najpierw kogos obrazic a teraz milej majowki zyczyc i uciec z podkulonym ogonem twierdzac ze sie cos nie fortunnie napisalo! Troche odpowiedzialnosci za wlasne slowa i uczucia innych ludzi!

Gość znak zapytaniaaaaaaa
hahah az sie w glos zasmialam:):D zdazylam obiad zrobic, wyjsc na plac zabaw z dzieckiem, teraz ide sie opalac na taras;) a ta dalej swoje!:) jestes autorko okropnie chamska. te twoje spiewki,ze chamstwo wraca,ze zobaczymy jak znajdziemy sie w twojej sytuacji blaaa blaaa blaaaa wieje nuda!!! po 1-chamstwo to jestes ty. i do ciebie wraca. po 2-wiekszosc ludzi zostawia sobie chodziac 5 zl na czarna godizne. po 3-nikt nie wysmiewal sie z tego,ze nie masz kasy. to moze dotknac nas wszystkich. ale na litosc Boska! zamknij juz ta morde bo zygam takimi idiotkami!!!! a teraz mozesz mi napsiac swoje madrosci, neistety ich nie odczytam,bo ide sie opalac i spedzac przyjemnie czas, a nie na necie;) fajnie,ze jakis czlowiek ci pomogl. dodam,ze teraz nie dziwie sie,czemu sama jestes.

Gość proekozielona
malenstwo, dobrze, ze ma pokore i przyznala sie do tego,

Gość Żeberko
ta Marzena to powinna iść się teraz ukrzyżować w ramach przeprosin tej pożyczalskiej, tego maleństwa i hust wie kogo

watpie czy osoba odbebniajaca macierzynstwo wie co to pokora :( hormony mi chyba szaleja bo az mnie nosi ze takie kobiety dzieci maja! obrazac kogos tylko dlatego ze jest kasjerka i zabraklo dziewczynie 13 zl! Brawo ode mnie za to ze dziewczyna sie bronila jak byla obrazana i brawo ze ktos ja poratowal.Moze tylko za duzo bylo ublizania i ordynarnych slow ale po obu stronach niestety.

Gość Pozyczcie?
Hhehehe, gwoli scislosci, ja tez sie przyznalam do tego i co? Tez mam pokore i co? Hhahahaha, pokora, o losie. :d Marzenka od poczatku wypluwa jad, a znak zapytania pokazala poziom rynsztoka. Stacja łąki, barany wysiadaja. ;) Pa. :*

Gość Żeberko
ty autorka, bo ci żyłka pęknie...

Gość Pozyczcie?
Hhahah, mnie to bawi, drogie Żeberko. ;) Już teraz się z tego śmieję, po co takie idiotki poważnie traktować. :D

Gość Żeberko
jak cie bawi to co sie napinasz?

Gość andzela tabasko
my sie bedziemy smiac, jak ci koles kasy jutro nie przeleje ha ha ha;) to dopiero bedzie smieszne;)

Gość andzela tabasko
a poza tym takie maluchy jak autorka, to zawsze glosno szczekaja:D

Gość ewerwr23432r23
Ja by, chyba pojechała stopem na twoim miejscu

Gość andzela tabasko
kazdy na jej miejscu by pozyczyl od znajomego. podobno znajomi autorki WSZYSCY wyjechali;)

Gość Agent Provident
Dzwoń na 600 200 200 :)