Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozyczcie?

Brakuje mi 13 zl na dojazd do pracy... Pożyczy mi ktoś?

Polecane posty

Gość proekozielona
pancerna? powiedz uczciwie skad tyle jadu? autorko z tym stopem nie zatrowalam, kiedys mi sie zdarzalo jak nie mialam kasy, okolo 10 lat temu, na studiach, nie bylo wyjscia wiec tak czasem robilam, zacisnij zeby, co to za pomysl zeby w necie pozyczac kase.. hmmm... no ale sa inne czasy.... ale moze wtedy byly inne czasy ze stopem, bezpieczniej i inna mentalnosc, nie wiem...

Skoro już je masz, to skończ marudzić i zacznij szykować się do roboty. Aha, i poszukaj jakiegoś zajęcia dla brata, bo znowu z domu zacznie ginąć.

Gość Pozyczcie?
Kiedyś sama pojechałam stopem i nigdy więcej...

Gość Pozyczcie?
To Ty skoncz marudzic. ;) Cały czas zaśmiecasz mi topic. Idz siej te swoja propagande gdzie indziej, gdzie bedzie mile widziana. Bo u mnie nie jest.

Gość proekozielona
rozumem.... sa inne czasy powaznie mowiac, jestes jak sadze dorosla kobieta, zatem po wyplacie, kup sobie bilet miesieczny, kazda pracujaca osoba powinna sie zaopatrzyc w odpowiedni srodek transporu do pracy, czy jezdzsz metrem czy pks badz autem dorosnij, takie jest moje zdanie

Gość Pozyczcie?
Skoncz te propagande o kurach domowych i wez sie za robote. :) Zaloz sobie swoj topic i tam piastuj swoje kolko rozancowe. :*

Gość vbmgbkd
dziewczyno jak bedziesz taka chamska to nikt ci nie pomoze to raz dwa - miesieczny wyniesie cie malo, ja kupuje i normalnie bym zaplacila 160 a place 80 , takze widzisz

Gość Pozyczcie?
tak, jestem dorosła i wiem, że kupowanie biletu miesięcznego mi się nie opłaca. ;) Raz, ze poruszam się autobusami różnych, konkurencyjnych przewoźników (zależy od pory dnia), a dwa, ze pracuje max kilkanaście dni w miesiącu.

Gość vbmgbkd
to najwyzej jutro zadzwon i powiedz ze sie rozchorowalas:P

Gość Pozyczcie?
Chamska to ja jestem dla takich jak te Panie powyżej, które zieją na mnie jadem nie mając osobistego powodu (!) - to jest dopiero chamstwo. Pomijając, że zarzucają mi insynuacje, nie wiedząc, jak jest naprawdę. Chamstwo do nich wraca - a to już nie mój problem. ;)

Gość proekozielona
no dobra, rozumiem, trzymaj sie, nastepnym razem odloz na ten bilet, zebys stresa jak teraz nie miala, jak sie dostaniesz do pracy

Gość proekozielona
Panie powyzej? ja przeciez nie jade po tobie jadem, hello

Gość Pozyczcie?
Nie, bo zapłacę kare... ;/ 150 zł za niepojawienie się w pracy, a mam umowę zlecenia, wiec L4 mnie nie dotyczy.

Gość Pozyczcie?
Proekozielona - nie ciebie miałam na myśli, tylko panie znak zapytania, marzena w. i kołdora. Z małych liter, bo szacunku dla takich ludzi nie mam.

Właśnie dlatego, że nie masz szacunku dla ludzi stać cię tylko na karierę kasjerki na śmieciowej umowie.

Gość proekozielona
spoko, ja jestem w stanie zrozumiec, ze czasem wyda sie za duzo kasy a pozniej moze byc dolek, bywa ale to nauczka na nastepny raz, ostani moj pomysl to moze zadzwon do kogos znajomego z pracy lub z twoich okolic, czy nie wybiera sie w okolice marketu, w ktorym pracujesz

Gość Pozyczcie?
A Ty kim jesteś droga Marzenko? Czyżbyś była biurwą? Sama nie masz do mnie szacunku, obwiniasz mnie za lenistwo brata (!), o sobie nic nie napiszesz... Też bym była taka sprytna na Twoim miejscu. ;) O sobie nic, ale na kogoś pluć jadem... Nie ma co! Postawa godna szacunku! :)

Gość proekozielona
Marzena, posuwasz sie za daleko wiesz, wkurwia cie autorka ale miej troche pokory w zyciu, i szacunku dla ludzi.... tych, ktorzy maja niestety takie warunki pracy mi teraz powodzi sie znakomicie ale pamietam czasy gdy zapieprzalam na stopa bo kasy ne mialam

Gość Pozyczcie?
Będę siedzieć jak mysz pod miotłą, bo jakaś Pani wie lepiej, jaka mam sytuacje w domu? Obwiniając mnie za brata? Jesteście tyle samo warte, nic o mnie nie wiecie, absolutnie NIC, ale rozumy pozjadały wszystkie. I Ty chyba też od rana siedzisz na tym forum, skoro mnie tak obserwujesz... ;) Przyganiał kocioł garnkowi.

Gość jesteś dorosła????
myślisz że jesteś dorosła, bo masz skonczone 18 lat? Gówno wiesz o życiu!!

Gość Pozyczcie?
Poszłam na kasę, bo pieniądze mi są potrzebne, nie robię tego dla przyjemności... Wiedz, ze na każdą świnie trafi rzeźnik, zobaczymy, jak wtedy będziesz śpiewać.

Gość proekozielona
powiem szczerze, ze bronilam cie ale niestety powinnas juz sobe odpuscic z wyklocaniem sie, tak uwazam, pokore tez miej, zorganizowalas sobie pomoc, podziekuj ładnie i juz obrazaniem i wdawaniem sie w pyskówke juz niczego nie zwojujesz a raczej wzbudzisz zlosc niz wpolczucie

Czego bym osobie nie napisała i tak uznałabyś prawdopodobnie, że ściemniam. Nie jestem biurwą, mam małe dziecko, zajmuję się domem, mąż w pracy. Mam chwilę oddechu, bo mały śpi, więc piszę. Owszem, to nie twoja wina, że brat nie pracuje. Ale ja jestem strasznie cięta na facetów, którzy chujem chcieliby gruszki z drzewa strącać, a siostra nie ma za co dojechać do roboty. Ot i wszystko.

Gość tryutu6ui
Wtrące tylko jedno słowko. Też mam brata nieroba i nie uważam, aby to była moja wina. Każdy odpowiada za siebie. Siłą się dorosłego człowieka do niczego nie zmusi. Wstyd mi, że tak jest, ale to nie moja wina. Także to akurat rozumiem.,...

Gość Pozyczcie?
Wiesz, nie wiem, gdzie znajduje sie czubek nosa... Za to Ty doskonale wiesz... Nie wyzebrałam od mamusi, ani tatusia, a jeśli Ty nie rozumiesz, że ktoś swoim głupim gadaniem mi wcale nie pomaga, a wręcz przeciwnie - szkodzi - ja nie będę uległą Paniusia, po której każdy jedzie, jak mu sie podoba. Życia To wy się nauczcie jedna z drugą, bo pojęcia nie macie. A Siedzenie w domu z dzieckiem albo piastowanie stanowiska dyrektorskiego po protekcji to też żadne osiagnięcie. Jeśli czymś takim mierzycie ludzi, współczuję.