Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozyczcie?

Brakuje mi 13 zl na dojazd do pracy... Pożyczy mi ktoś?

Polecane posty

Gość Pozyczcie?
No, widzisz... Tylko ja się tak nie wywyższam, za to Ty - razem z podszywami - bo śpiewacie tak samo - owszem. Jaka Ty to nie jesteś, bo masz chłopa co pracuje. NaTwoje dupsko i kosmetyki. Konczę tę dyskusję, bo Pani Marzena nie wnosi nic nowego... NIC.

Gość Hahahahahhhhhh
ah życie ci jeszcze dokopie dopiero gówniaro, spokojnie

Nie zazdrość, znajdź sobie swojego chłopa, który będzie pracował na twoje dupsko i kosmetyki. Jak sądzę jeszcze się taki nie znalazł, prawda?

Gość Pozyczcie?
Dokopało, na pewno więcej, niż Tobie. Na pewno jestem starsza od Ciebie i wiem, co to praca. a siedzenie w domu z dzieckiem to OBOWIĄZEK do pewnego momentu. Żegnam, życie Wam podziękuje za ten Wasz jad. Pa.

Chciałaś wiedzieć kim jestem, napisałam jak wygląda w tej chwili moja sytuacja, a ty to wykorzystujesz. Tak czy owak ja nie muszę żebrać o kasę ani na forum, ani nigdzie. A dla twojej informacji za miesiąc wracam do pracy.

Gość Pozyczcie?
Nie mam czego zazdrościć. Zaniedbanej kury domowej, która się zapuści na starość w dres i tłuste włosy, hheheheh. ;) A chłopa nie mam i lepiej mi z tym - mniej kłopotu, mnie nikt utrzymywać nie musi, dam sobie radę - za to Ciebie to średnio widzę. Jeszcze raz - paaaaa...

Gość proekozielona
obektywnie rzecz biorac to fakt, Marzena troche sie wywyzsza, maz pracuje, dba o nia.... wiec moze jechac po np. kasjerce, bogu ducha winnej, jako rodzaj grupy zawodowej, bo facet na podstawowe potrzeby jej da, ja zawsze staram sie byc mila dla osob w sklepah bo zdaje sobie sprawe jak tam zaperdalaja sa kobiety, ktore same musza na siebie liczyc, same dbac o siebie, i wlasna praca do czegos dochodzic bez oparcia faceta za plecami jest mnostwo takich kobiet, ja sie do nich zaliczam i jestem z tego dumna i teraz lapmka wina za swieto pracy ;))) Zdrowie za kobiety pracujace ;) zimne i biale, prosto z lodówki wino, to jest to

Gość Pozyczcie?
Kochanie, ja to wykorzystuję? Oko za oko... ;) Chamstwo chamstwem lecz. :D

Gość proekozielona
sklepach ;)

Gość Pozyczcie?
a jeśli Ty wiesz, co to żebranie - współczuję... Tu nikt nie żebra, tylko prosi o pomoc na kilka dni.

odbebniasz macierzynski? jakie poswiecenie!!!! jak ci tak zle to zostaw dziecko i spadaj do pracy cudowna i madra mamusiu!!!!!!!!!!!!!

Gość proekozielona
dosyc tych kłotni ;) nikt, zupelnie nikt nie napije sie ze mna za Świeto Pracy?

Co by człowiek nie zrobił to źle. W domu z dzieckiem - tłusta zaniedbana kura, wracasz do pracy - podła matka.

Gość młoda_0
haahahha ŻAL:D Marzena nie słuchaj ich;p zazdroszcza Ci że masz porządnego faceta!!!a jej brakuje 13 zł i nawet nie ma faceta od którego mogłaby pozyczyc. jaka trzeba byc osoba żeby nie mieć znajomych?bo widac że autorka ich nie ma!!!!

Gość młoda_0
proekozielona ja z Tobą wypije wode z cytryną bo jestem własnie w pracy;)

Gość proekozielona
hello, ja tez mam faceta ;))) ale na utrzymanie mi nie daje;)

Gość fewfw
a to 13 zl 1 dzien dojazdu cie kosztuje? 6,80zł w jedą strne za 20km? ja tez dojezdzam 20km i płace 4zł bilet

Gość proekozielona
jeszcze nie daje, of course, bowiem jak zajde w ciaze, to oczekuje, ze pracodawca bedzie mi placil na macierzynskim a facet partycypowal w kosztach utrzymania domu, ale jeszcze nie mamy dzieci no to na zdrowie Młoda, dzieki ;))

Gość młoda_0
JA tez mam faceta i tez mi nie daje na utrzymanie nie o to mi chodziło!!! ile razy mi brakowała chciał dac ale nigdy od niego pieniedzy nie wezme!!!!!mozna tylko pozyczyc;p bo mam u siebie jego pieniadze bo sobie odkłada u mnie do koperty ale nigdy go nie oszukałam jak wezme to i oddam;) wazne ze mam od kogo pozyczyc;)

Gość młoda_0
własnie bedą dzieci niech płaci;) a co se mysli ale póki co jesteśmy samowystarczalne;)

Gość Pozyczcie?
Ahahahhah, no faktycznie, nie mam znajomych, bo wyjechali na majówke... ;) Nie mam faceta, bo nie chce, a Ciebie to pewnie nikt nie chce. ;) Zazdrościć nie mam czego, sama pracuje na swoje potrzeby, nie potrzebuję do tego faceta. ;) Pa żmije! P.S. Proekozielona - zdrówko. ;)

Gość proekozielona
Młoda no tak, oczywiscie, tylko autorka nie mam kogo liczyc, bo napisala tu, i to jest smutne. mi jest jej zal, a to ze sie kloci to znaczylo, ze sie bronila, tak m sie wydaje

Gość młoda_0
hahahaha wyjechali na majówke ? ahhahahahahahha wszyscy???? to duzo ich nie masz;)

Gość proekozielona
Zdrówko ;) Mloda, naprawde, czasem mozna nie miec duzo znajomych, bo sie porozjezdzali po swiecie, wyjechali lub zalozyli rodziny i maja swoje zycia

Gość Pozyczcie?
Bronie siebie i swoich racji, no duzo nie mam, ale duzo - w odróżnieniu do Ciebie - nie potrzebuję. ;) Pewnie musisz sie pochwalić na FB, że masz 500 znajomych, hehhhe. Pa młoda - bo nie dość, że młoda, to jeszcze głupia, bo mysli, że jak ma od kogo pożyczyć, to problem z głowy. Wszystkie te jadowite żmije sie jeszcze przekonacie, jakie bedzie dla Was życie za taką postawę. ;) Powodzenia! Proekozielona - piję z Tobą kawkę, bo żeby jakiś alkohol mieć, to na razie brak. :P

Gość młoda_0
wcale nie mam 500znajomych na fb:P bo to jest chore jak ktos zbiera znajomych jak kiedys pokemony:p mam tych z którymi jestem na czesc;p no a Ty naprawde wierzyłas ze ktoś Ci tu pozyczy jakiekolwiek pieniądze? marne szanse w tych czasach z takimi ludzmi

Gość Pozyczcie?
Nie ryzykujesz, nie masz.