Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leopolD stach

jakie cechy powinnien mieć prawdziwy mężczyzna ?

Polecane posty

Gość Jasnowłosa Venus
zgadzam się z autorem, ale tacy co się dorobili są zwykle skąpi.. eh :)

Gość leopolD stach
Do pań wymieniających wśród cech idealnego faceta pieniądze ! Co o sobie myślicie ? Szczerze czy nie jesteście płytkie ?

Gość Jasnowłosa Venus
czy ja wiem.. ? najważniejsze żeby człowiek miał wartość bo uroda przemija..

Gość Jasnowłosa Venus
Leopold myślę, że są płytkie albo niedojrzałe albo życia nie znają

Gość dobitnie i wybitnie
a niby dlaczego? to ja w takim razie moge powiedziec że facet który leci na wygląd kobiety jest płytki ale każdy ma prawo mieć swoje wymagania byleby sam miał wiele do zaoferowania :P nie wierzcie że są kobiety których nie kręci kasa - po prostu te brzydkie i zakompleksione będą grały wielce wartościowe no i często są zdesperowane więc zgodzą się na kogokolwiek byleby tylko był :D bogaty - cecha jak cecha,nie wiem czemu akurat to ma świadczyć o tym czy ktoś jest płytki czy nie..

Gość matrynos
28 lat ,,, to troszkę za stara jak dla mnie.

Gość Jasnowłosa Venus
gośka mam koleżankę, która wyszła za bobatego i przystojnego. nie jest szczęśliwa mimo że ma wszystko co chce. kierowała się właśnie tym kryterium - kasą.. i teraz żałuje :(

Gość dobitnie i wybitnie
chyba gorzej być z kimś biednym a potem całe życie mu dogryzać z tego powodu ( moja mama jest przykładem i to wystarczy) albo obrażać sie bo nie kupuje prezentów i kupił tandetny pierścionek zaręczynowy - facet ma zapewnić poczucie bezpieczeństwa,a miłość biednych to mit,kłócą się o pieniądze

Matrynos spoko, a ja z kolei nie lubie przesadnie umiesnionych:) poza tym faceci z kasa raczej nie przesiaduja na babskich forach w majowke:)

Gość leopolD stach
Gośka 28 lat ? to ty stara kurwa już jesteś

Gość dobitnie i wybitnie
moge być z facetem co ma mniej kasy ale na początku,musi być widać że jest zaradny i ma dobre rokowania na przyszłość faktycznie jak babka weźmie faceta tylko dla jego pieniędzy to głupota,bo potem będzie nieszczęśliwa,dlatego najlepiej jak facet będzie odpowiadał pod każdym względem

Gość Jasnowłosa Venus
mieć pieniądze to nie grzech-ważne jak człowiek w tym się odnajduje

Gość leopolD stach
Drogie Panie ! gdybyscie maily przezyc zycie z mezczyzna zamoznym kochajacym lecz milosc do niego bylaby miloscia umiarkowana bez wielkich wznioslosci lub z mezczyzna biednym lecz milosc wasza byla by gleboka i szalona trwajaca przez cale zycie bez zdrad bez przyykrych slow ktorego wybralybyscie ?

Jasnowlosa Wenus no widocznie zle trafila, zdarza sie:) Z kole moja kolezanka wyszla za zamoznego faceta, nie wielce bogatego, ale zamoznego i jest zadowolona, bo kiedy jej kolezanki zapieprzaja po 10 godzin za pare groszy ona ma normalne warunki zycia, czas dla siebie, dla domu itd.

Gość matrynos
no pewnie, że nie przesiadują :D ale jest tutaj fajny wątek o marynarzowych ;) i miło poczytać, że są jeszcze kobiety które czekają na swoich facetów.

Gość Jasnowłosa Venus
ok, jak ktoś nie ma kasy to nie kupuje prezentów. a co powiecie o takim który ma kasę a mimo to na wszystko żałuje..? PORAŻKA!

Gość leopolD stach
Wpis powyzej to oczywiscie podszyw nie mam w zwyczaju nikogo obrazac !

Gość dobitnie i wybitnie
dziwny wybór,bo prędzej kochałabym tego bogatego,a naprawde związek z biednym może być kiepski - obydwoje zapieprzają za grosze i nie mają czasu dla siebie,są sfrustrowani..zbyt wiele takich par widziałam,pieniądze i miłość idą razem w parze i nie ma co sie oszukiwać.Jak nie ma pieniędzy,to i miłość nie taka jak trzeba.

No masz szczescie bo juz ci mialam odpisac jakich cech nie powinien miec facet:)

Gość matrynos
tak już to widze jak młodo wyglądasz stara prawie 30 letnia dupa, faceci z kasą wolą młodsze

Gość Jasnowłosa Venus
gośka ale ona tym się właśnie kierowała, innych wartościowych kolesi odprawiała z kwitkiem jeśli nie mieli kasy

Zle mnie zrozumieliscie. To jest jest tak, ze polece na faceta ktory ma wylacznie kase, a obok tego bedzie palantem. Musi oczywiscie miec te wszystkie inne cechy, o ktorych pisaliscie. Jednak facet majacy te cechy, a niemajacy pieniadzy nie ma u mnie ZADNYCH szans:)

Gość dobitnie i wybitnie
poza tym taka natura człowieka - kobieta ma być ładna ,facet bogaty :) wpis powyżej o skąpym bogaczu tylko przekonuje,że jak ktoś ma kase to widać jego prawdziwy charakter - bo jak jest biedny i nie kupi prezentu to każdy pomyśli że dlatego że jest biedny,a może do tego jest i skąpy :P Dlatego ideał to facet bogaty,ale dobry i wierny mimo tego że ma możliwości by zdradzać,a nie tylko dlatego że nie ma okazji

Gość leopolD stach
Wynika z tego ze milosc = pieniadze, bardzo ciekawe oczywiscie mezczyzna powinien uutrzymac rodzine ale czy kierowanie sie w doborze partnera przede wszystkim zawartoscia portfela nie ukazuje waszej plytkosci ? zastanowcie sie !

tamten wyżej to nie ja :] a z tym skąpstwem u "bogatych" to gruba przesada,,,,się żyje na innym standardzie

Nawet jesli to troche plytkie to coz z tego?:) takie zycie:)