Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leopolD stach

jakie cechy powinnien mieć prawdziwy mężczyzna ?

Polecane posty

Gość dvfdsgfsdgf
silny, pewny siebie, wysportowany, inteligentny

Gość dobitnie i wybitnie
nic nie rozumiecie,miłość nie równa sie pieniądze ale pieniądze mogą miłości sprzyjać,a to różnica. Przewrażliwieni jesteście na punkcie kasy,wymieniłyśmy i inne cechy ale oczywiście waszym zdaniem tylko kasa sie liczy,nie tylko ale między innymi! co do urody kobiety no to przy bogatym facecie kobieta dłuzej urodę zachowa,bo będzie ją stać na to

Gość sdedfw
e ktore wymagaja kasy sa bardzo plytkie, nudne, niezaradne, leniwe ....zacznijcie od siebie potem miejcie wymagania

Gość sdedfw
stac na botoksy i operacje plastyczne oczywiste a potem okropne monstra wychodza

Gość KAPITAN tonacej lajby
silny powinien byc

Gość leopolD stach
Goska wiec jesli nie spotkasz faceta ze wszystkimi wymienionymi przez Ciebie cechami i pieniedzmi podkreslonymi gruba kreska pozostaniesz samotna ?

Gość dobitnie i wybitnie
jakby wam kobieta powiedziała że dla mężczyzny miłość = seks bo byście wymienili dobry seks w waszych wymaganiach,to też byście ją uznali za przewrażliwioną. A to też jest ważne oczywiście,ale nie wymieniłam no bo od razu tego nie wiadomo,a ja dziwką nie jestem i do łóżka na pierwszej randce nie chodzę :D po prostu,żeby związek był udany,wszystko musi grać. I chemia musi być,i nić porozumienia, dopasowanie,wzajemne zaspokajanie potrzeb...

Zakladam, ze spotkam:) Wlasciwie to mam juz kogos na oku:)

Gość fooiyu
czy to takie trudne do pojęcia że jak wyląduje na macierzyńskim to nie chce sie bać że nie starczy na mleko i pieluchy dla dziecka o reszcie nie wspominając? Facet musi zapewnić kobiecie, rodzinie, minimum poczucia bezpieczeństwa. I to nie jest wymysł dzisiejszych " materialistek" Tak było zawsze, jest i będzie.

Gość zagrubadlachudych
no już tak wkurw i a j, a mnie wasze wypowiedzi, dla nas ważna jest kasa a dla Was dupczenie, i nie mówcie mi teraz, że dupczycie z miłości.

Gość leopolD stach
A wiec jesli mezczyzna bedzie zarabial tyle by utrzymac rodzine lecz bez wiekszych rewelacji finansowych uznacie go za godnego partnera ?

Gość dobitnie i wybitnie
właśnie,będą się napinać a i tak wybiorą tą najpiękniejszą i najbardziej interesującą,rozrywkową - i wydają na nią ostatni grosz,byleby tylko ją zdobyć :D a szare myszki którym nie zależy na pieniądzach pójdą w kąt więc nie bądźcie hipokrytami

Dla mnie musi zarabiac wiecej niz samo utrzymanie rodziny. Musi zarabiac tyle, zebym ja nie musiala pracowac i zebysmy zyli na w miare wysokim poziomie.

Gość dobitnie i wybitnie
*wydadzą

Gość leopolD stach
Goska dlaczego nie chcesz pracowac bedac w zwiazku ? nawet bedac z bardzo bogatym facetem chec podjecia przez Ciebie pracy swiadczy o Twoich ambicjach

A po co mialabym pracowac skoro bym nie musiala? Pracuje sie dla pieniedzy.

Gość leopolD stach
Gosiu ostatnie pytanie ! wspomnialas ze masz na oku kogos kto spelnia twoje finansowe oczekiwanie czy spelna takze inne ktore wczesniej wymienialas bo jesli tak to dziwie sie ze wciaz jest samotny ! w koncu facet z wartosciami trwa w zwiazku do konca na dobre i zle nie sadzisz ?

Spelnia wiekszosc tamtych cech:) On nie jest samotny, tylko jest po rozstaniu. Dlaczego ktos z wartosciami niby trwa w zwiazku do konca? Czasami jest tak, ze ludzie sie rozstaja i nie ma to nic wspolnego z niebyciem wartosciowym.

Poza tym jesli naprawde bardzo by mi zalezalo na danym facecie, to to ze nie jest sam nie mialoby dla mnie wiekszego znaczenia:) Zona i dzieci rozumiem, wtedy nie. Ale zwykla dziewczyna to jeszcze nie zona.

Gość leopolD stach
Dziekuje wszystkim za udzial w rozmowie ! mysle ze kazdy bogaty facet wyznajacy pewne wartosci chcacy poznac prawdziwa milosc powinien wtenczas poudawac biedaka w ten sposob bedzie mial najwieksze szanse ze pozna kobiete ktora pokocha go szczerze taki wniosek mi sie nasunal. POZDRAWIAM WSZYSTKICH !

Gość dobitnie i wybitnie
aha,czyli zacznie relację z kobietą od kłamstwa :O no to wtedy taki wartościowy nie będzie...

Gość dobitnie i wybitnie
poza tym to ja też pokocham szczerze,a że nie biednego no to cóż :P ale szczerze a jakby facet kłamał to bym sie wkurzyła ja jestem uczciwa

Gośka na śmierdzącego nieroba nikt nie będzie zapierdalał. Co niby oferujesz w zamian? Tylko swoją osobę? Strasznie mało :-D pierdzenie dupą w fotel całymi dniami?:-D za mało. Masz kogoś na oku co nie znaczy że on ma na oku ciebie. Z takim nastawieniem że facet ma dać wszystko a ty nic wróże staropanieństwo w samotności. Jakbyś była taka atrakcyjna i wartościowa już dawno zainteresowałby się tobą jakiś bogacz:-D

Wyobraz, ze sa jeszcze na swiecie prawdziwi mezczyzni, ktorzy zamiast zaganiac swoja kobiete do pracy, zapewniaja rodzinie godny byt:) Niestety zamoznych, wartosciowych i wolnych facetow jest niewielu, a atrakcyjnych kobiet wiele, wiec i konkurencja duza:)

Buahahahaha atrakcyjna i piękna:-D wybacz ale z tobą leniem kłócą się te słowa:-D

I wybacz ale żaden wartościowy bogaty facet nie spojrzy na nieroba leżącego cały dzień dupą do góry