Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguirela

nie potrafię dotknąć członka mojego chłopaka...

Polecane posty

Gość aguirela

nie umiem się jakoś przełamać tak lekko dotknę tylko przez spodnie/bokserki ale nie wyobrażam sobie że miałabym go tak normalnie dotknąć... nie widziałam go jeszcze nawet a chłopak widział mnie już całą nagą... pomóżcie co mam robić jak się ośmielić??

Gość aguirela
no własnie nie umiem jakoś nie odczuwam takiej potrzeby albo chciałabym a niepotrafię a chłopak jest na mnie zły o to...

Gość nie martw się w
koncu się przełamiesz ;)

Gość aguirela
w końcu?? za rok może?? ja nie wiem a on się coraz bardziej zły o to robi

Gość boleta4193
Hmm.. Miałam to samo ;)

Gość aguirela
boleta i jak to się skończyło?? przełamałaś się?? po jakim czasie??

Gość mdnc sdMNC
wnet cie zuci co za pojebana baba

Gość nie martw się w
właśnie ja też miałam podobnie, a potem sie okazało, że nie taki diabel straszny ;), a wręcz przeciwnie- bardzo mily w dotyku

Gość boleta4193
cos około kilku tygodni... z czasem wszystko sie da.

Gość Jagodka99
ale brzydzisz się, boisz się, że będzie nieprzyjemnie pachniał, czy o co chodzi???

ale nie ma że nie czujesz potrzeby...wciskasz do buzi i tyle.....!!!!

Gość aguirela
nie wiem czemu, po prostu jakoś nie chce... a on nie potrafi tego zrozumieć chyba...:(

Nie jesteś jeszcze gotowa ba seks, zwyczajnie. Daj sobie czasu.

Gość Luśnia
Wiesz to nie jest takie straszne. Wyjmujesz go ze spodni, on się robi duży, wtedy łapiesz go za łepek. Tylko mie możesz dać poznać po sobie że się go boisz, ponieważ jak chłopak się napali i podejdzie do ciebie z praującym ch...m to może być naprawde wielki.

Gość Gruby_Luk
Pamiętaj że członek to nie zabawka, jak chłopak zacznie kręcić śmigłem to wtedy już nie ma wybacz. Jak się go boisz to może lepiej idź do zakonu.

Gość jjo
aguirela po co więc chodzisz z tym chłopakiem jak nie masz zielonego pojęcia co to sex

Gość Violanta
przedmówczynie mają rację, najlepiej kup sobie gromnicę i do klasztoru.

Gość znajdź sobie
kobietę,nie będziesz miała problemów z członkiem

Gość aguirela
no tak sobie właśnie myślę, że z kobietą to inna sprawa i chętnie bym ją tam, no wiecie, polizała. A może nawet zainteresowała się jej drugą dziurką, która mnie bardzo kręci. Mówię o tym co widziałam na filmach.

Gość dskalsa
ile masz lat autorko?

Gość aguirela
prawie 19

Gość Gruby_Luk
Tu nie ma co dotykać, trzeba mocno chwycić i do buzi. Wszystkie laski tak robią.

Gość Gruby_Luk
I co poniektórzy faceci też. Na przykład ja :-)

Gość dskalsa
Przestancie pisac pierdoly, masakra jaki poziom niektorzy prezentuja, szok Autorko, domyslam sie ze to Twoj pierwszy chlopak i nie robilas tego wczesniej? Na wszystko przyjdzie pora, nie daj sie tylko zmusic do niczego wbrew swojej woli.

Gość aguirela
dziękuję podszywom za zastąpienie mnie pod nieobecność:) post o kobietach i o tym że mam prawie 19 lat nie jest mojego autorstwa. lat mam nieco ponad 20, tak, to mój pierwszy chłopak, jesteśmy ze sobą prawie rok (miesiąc brakuje). nie chodzi o to, że jestem gotowa, tylko nie wiem, jak miałabym to zrobić, w jakiej sytuacji i co potem, jak już go będę trzymać. tylko nie piszcie mi że mam go od razu do ust wziąć, może najpierw ręką? nie wiem sama, podpowiedzcie coś...

Gość ...realistka...
fuuu jak można to brać do buzi dziewczyny o czym wy mówicie ;/ radzę wam tego nie robić ja to robiłam kilka razy mojemu ex i żałuję jak nie wiem co! to było takie wstrętne, paskudne, miałam nonstop odruch wymiotny który jeszcze musiałam ukrywać żeby jaśniepanu nie było przykro, dusiłam się, dławiłam, paskudniejszego smaku w życiu w ustach nie miałam!! a czułam się do tego taka upodlona, upokorzona. jeśli dane mi będzie jeszcze kogoś pokochać to nigdy już nie zrobię loda swojemu facetowi. nigdy więcej! mdli mnie na samą myśl... to jest wstrętne dziewczyny nie róbcie tego... a jeśli chłopak was do tego w jakiś sposób zachęca czy wręcz przymusza strzelając fochy to naprawdę nie jest to w porządku... to oznacza że on cię nie szanuje i tylko cię "używa" dla swojej przyjemności! wiem coś o tym A FE!!!

Gość ema_soft
mam to samo nie mam pojęcia co robić ale jestem młodsza o parę latek od ciebie, chcę to zrobić ale nie wiem jak się do tego zabrać a chłopak fochami strzela:/

Gość dsjhfs
tez tak mialam :) balam sie go wziac bo nie wiedzuialam czy bede umiala cos z nim zrobic :P a nie ma czego sie bac :) jakos tak jak juz go zlapiesz to samo idzie, naprawde :)