Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pływaczkaaa

Na basaenie kąpiecie się nago czy w stroju?

Polecane posty

Gość nienormalny32632632632
nie, to ma być wyrazem pozbycia się obłudnych, fałszywych, krzywdzących i idiotycznych kategorii wstydu. wstyd to przeżytek, a to, co wam się wydaje, prawaki, "normalne" to efekt wiktorianizmu i XIX-wiecznej pruderii z tym związanej, dodatkowo katolickie wypaczenie i nerwice natręctw pod wpływem religii i rozdarcia wewnętrznego (seks to natura, katolicyzm to opresja). nie ma nic złego w nagim ciele!! polacy to nawet na basenie wstydzą się przebierać, na plaży się wstydzą, pod prysznicem się nawet nie rozbierają (to już w ogóle idiotyzm), wchodzą do sauny w ubraniach (jako JEDYNI W EUROPIE!!!), ze względu na wstyd. zakrywanie ciałą i tłumienie seksualizmu, który jest de facto ważnym czynnikiem naszego życia, to choroba. nagość jest naturalna, natura jest dobra. to kultura i wymysły takich pruderyjnych świętoszków to opresja. nie dorabiajcie do tego polityki. nagość to normalna sprawa, najbardziej naturalna i tym samym najbardziej podlegająca opresji. ludziom wydaje się, że jest coś złego w goliźnie, a nie ma nic!! nagie ciało to piękno. nagie ciało to wolność. jeśli nie wierzycie, to spróbujcie kiedyś wejść nago do sauny, nago się opalać, nago pospacerować po pokrytej rosą łące. to na prawdę wyzwalające uczucia. jeśli jest to zaprzeczenie cywilizacji, to ok. nikt mi nie powie, że cywilizacja wraz z całym zestawem technik ujarzmiających moje nagie ciało i naturę, jest czymś lepszym od nagiego kontaktu z naturą. i taki kontakt nie sprowadza się jedynie do dymania swojej żony pod kołdrą przy zgasszonym świetle po niedzielnej wizycie w kościele, rosole, schabowym, kielichu i seansie przed TV.

Gość Lubiący mieć czyste jajka
Ludzie na jaki wy basen chodzicie? Ja zawsze ściągam kąpielówki pod prysznicen, bo po to basen ma 3 rodzaje szatni: męska, damska i koedukacyjna - gdzie wiadomo, że tylko w koedukacyjnej nie wolno się rozbierać. Ale powiem odwrotnie, zdarza się, że jakaś miękka buła kąpie się w kąpielówka i to dopiero jest siara :)